مدیرکل امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی مطرح کرد؛

ضرورت بهره‌وری و فرآوری در تولید زرشک

بیرجند- مدیرکل امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بهره وری و فرآوری در تولید زرشک، در کنار تولید محصول اهمیت زیادی دارد.

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری مهر، خالدی در دیدار با تولیدکنندگان محصول زرشک در استان تاکید کرد: تمرکز بر تولید بیشتر محصولات کشاورزی درست نیست چرا که تولید به تنهایی بی معنا است و بهره وری و فرآوری محصول مهم است.

مدیرکل امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال یک و نیم همت به بخش کشاورزی قراردادی اختصاص می‌یابد و سال آینده نیز ۵ همت در این حوزه جذب خواهد شد زیرا کشاورزی قراردادی مدل پیشرفته‌ای است.

وی تصریح کرد: اکنون پشتیبان‌های قوی و دارای اهلیت و تولید کننده‌های قوی، در همه حوزه‌های کشاورزی از جمله زعفران، آلوئه ورا و … فعال هستند و برای حل مشکلات حوزه کشاورزی باید اتصال بین پشتیان و شرکت‌های ملی و استانی برقرار باشد در این صورت مشکلات ما در حوزه کشاورزی حل می‌شود.

وی قول مساعد داد تا برای دو محصول مزیت دار استان خراسان جنوبی در سال آینده منابعی را تزریق کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز گفت: برای جذب یک همت اعتبار اجرای پنل‌های خورشیدی در جوار چاه‌های کشاورزی استان تلاش و پیگیری می‌شود.

اکبری افزود: در خصوص پنل‌های خورشیدی در جوار چاه‌های کشاورزی صحبت و قول همکاری داده شد تا اعتبار مورد نیاز برای نصب پنل‌های خورشیدی و به احتمال زیاد به میزان یک همت استان تأمین شود.

وی تاکید کرد: استان خراسان جنوبی به عنوان استان پیشرو در نصب پنل‌های خورشیدی در جوار چاه‌های کشاورزی است و به زودی به عنوان پایلوت در کشور معرفی می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه دو همایش ملی صرفه جویی برق و پنل‌های خورشیدی در برج میلاد برگزار شد، ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی استان در هر دو همایش شرکت کرد تا بحث پنل‌های خورشیدی در جوار چاه‌های کشاورزی استان را با جدیت اجرایی کند، زیرا که وزارت نیرو اعلام می‌کند حداقل ۱۵ میلیارد دلار برای تأمین ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق نیاز دارد اما بخش کشاورزی مدعی است که می‌تواند با یک سوم این سرمایه وبا حدود ۶ میلیارد دلار می‌توان این کار را انجام داد.

وی با اشاره به وجود ۴۲۰ هزار حلقه چاه کشاورزی در کشور، گفت: همین تعداد هم متأسفانه واحدهای تولیدی، صنایع تبدیلی و غذایی، مرغداری، گاوداری، واحدهای تولیدی کشاورزی و ایستگاه پمپاژ، خط انتقال برق و ترانس وجود دارد که همه متقاضی استفاده از نیروگاه خورشیدی هستند و سرمایه هر کدام از این خط‌های انتقال و ترانس یک میلیارد تومان است.

وی تاکید کرد: نیروگاه خورشیدی در جوار واحد کشاورزی (تولید و مصرف کننده) نصب می‌شود و با این کار تلفات ۲۰ درصدی انتقال برق حذف می‌شود.

اکبری برگزاری جشنواره زرشک را فرصتی برای سرمایه گذاری خواند و گفت: سال گذشته اعتبارات با مقداری تأخیر جذب شد اما امسال صد درصد اعتبارات با همکاری بانک کشاورزی جذب می‌شود.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار