صنعت اصفهان در کشور وضعیت منحصر به فردی دارد

استاندار اصفهان گفت: اصفهان در حوزه صنعت وضعیت متفاوتی نسبت به سایر استان‌ها دارد، هر چندآن گونه که باید، پشتیبانی‌های لازم در سطح ملی از اصفهان صورت نگرفته است.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از اصفهان، هفتمین جلسه کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان صبح امروز با  حضور سید احسان خاندوزی،وزیر امور اقتصادی و دارایی، داوود منظور،رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، صدیف بیک‌زاده، رئیس ستاد تسهیل کشور، سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، حجت‌الاسلام سیدنتصر موسوی‌لارگانی رئیس مجمع نمایندگان استان و سایر اعضا برگزار شد.

در این نشست بررسی عملکرد شبکه بانکی استان با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی مورد بررسی قرار گرفت.

اصفهان در حوزه صنعت وضعیت متفاوتی دارد

سیدرضا مرتضوی در این نشست ضمن ابراز تأسف و تسلیت بابت وقوع حادثه تروریستی در حرم مطهر احمد بن موسی (ع) و شهادت و مجروحیت جمعی از زائران و هموطنان در این حادثه، اظهار داشت: استان اصفهان در حوزه‌های مختلف ظرفیت منحصر به فردی دارد و در بسیاری از بزنگاه‌ها، نقش خود را به خوبی ایفا کرده است.

وی افزود: ما در ماهی قرار داریم که روز بیست و پنجم آن، 370 شهید در اصفهان تشییع و عصر همان روز کاروان عظیم دیگری به جبهه حق علیه باطل اعزام شدند.

استاندار تصریح کرد: اصفهان علاوه  بر  ظرفیت‌های ایثارگرانه، در حوزه صنعت نیز وضعیت متفاوتی نسبت به سایر استان‌ها دارد. هر چند که از این استان، آن گونه که نیاز است پشتیبانی‌های لازم در سطح ملی صورت نگرفته است.

در اصفهان میزان تسهیلات اصفهان کمتر از منابع است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در این نشست درمورد منابع و مصارف شبکه بانکی استان گفت: نسبت منابع و مصارف شبکه بانکی کشور از شهریور ماه سال گذشته تاکنون، به طور متوسط 81 درصد بوده که استان اصفهان با 57 و دو دهم درصد ، از میانگین کشوری نیز درصد کمتری داشته و این نسبت در شهریور ماه سال جاری به 68 و یک دهم درصد رسیده است.

امیررضا نقش افزود: در این سال مالی مصارف استان 61 درصد و منابع آن 35 درصد افزایش داشته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با بیان اینکه بیش از 53 درصد منابع بانکی کشور در تهران متمرکز است، افزود: سهم استان اصفهان از منابع کشور تنها 5.2درصد است که از این نظر مقام دوم را در کشور دارد. از طرفی تنها 4.3 درصد تسهیلات کشور در استان اصفهان متمرکز شده و این موضوع نشان می‌دهد که در اصفهان تسهیلات کمتر از منابع است، در حالی که این شرایط در تهران کاملا برعکس بوده و میزان تسهیلات از منابع بیشتر است.

وی با بیان اینکه اصفهان از لحاظ سهم منابع و مصارف رتبه دوم و از لحاظ نسبت مصارف به منابع رتبه 26 غرور را دارد، گفت: سهم تهران از تولید ناخالص داخلی 22 درصد است و این استان 62 درصد از تسهیلات را در اختیار دارد، درحالی که اصفهان با وجود سهم 5.7 درصدی از تولید ناخالص ملی، از تسهیلات تنها 3.9 درصد سهم دارد.

وی خاطرنشان کرد: از فروردین ماه سال گذشته تا شهریور ماه سال جاری نسبت مصارف به منابع شبکه بانکی استان روند افزایشی داشته اما سرعت آن بسیار کم بوده است.

معاون استاندار اصفهان از رشد 12 درصدی بانک ملی و سپه در یکسال اخیر در نسبت مصارف به منابع خبرداد و گفت: در طول یکسال اخیر متوسط بانک‌های استان رشد 10 درصدی داشته‌اند و همچنین مصارف بانک ملی 104 درصد افزایش داشته است. نسبت مصارف به منابع بانک آینده 5 درصد و بانک ایران زمین 7 درصد بوده است.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار