به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از اراک، آیتالله قربانعلی درینجفآبادی پیش از ظهر امروز در کلاس درس اخلاق مدیران استان مرکزی با اشاره بر ضرورت دستیابی استان به توسعه اقتصادی پایدار اظهار کرد: استان مرکزی از ظرفیتهای بسیار بالایی برخوردار است که از آنها میتوان در جهت توسعه پایدار استفاده نمود، تولید و فعالیت حدود 3 هزار واحد صنعتی در استان مرکزی، نشاندهنده وجود زیرساختهای اشتغالزایی است که علاوه بر اینکه میتواند رشد هشت درصدی را رقم بزنند؛ نقش مهمی در دستیابی به توسعه اقتصادی پایدار داشته باشند.
وی افزود: صنایع استان باید با ایجاد سرمایهگذاریهای جدید، به افزایش صادرات کمک کرده و در نهایت رشد اقتصادی پایدار را برای استان رقم بزنند، این در حالی است که با حمایتهای مناسب دولتی و اجرای برنامههای توسعهای میتوان به این مهم دست یافت و زمینههای رشد اقتصادی را برای استان فراهم ساخت.
امام جمعه اراک بیان کرد: مسئولان، فعالان اقتصادی و جامعه محلی باید با همکاری و همبستگی بیشتری در جهت ایجاد فرصتهای شغلی و رونق کسبوکارها تلاش کنند، ایجاد همدلی و همکاری بیشتر مسئولان، فعالان اقتصادی و نهادهای مدنی میتواند منجر به توسعه پایدار، پیشرفت و رونق اقتصادی استان شود.
دری نجفآبادی تصریح کرد: یکیاز راهکارهای افزایش تولید و اشتغالزایی، شناسایی فرصتها و مقابله با چالشهاست، برای اینکه کشور و استان به توسعه برسد نیازمند افرادی با انگیزههای بالا هستیم، در شرایط کنونی باید به دنبال راهکارهایی باشیم که بتوانیم به افزایش مشارکت و انگیزه شهروندان در عرصههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بپردازیم، بنابراین تقویت انگیزه افراد نه تنها به توسعه کشور کمک میکند، بلکه به بهبود کیفیت زندگی مردم کمک میکند.
وی ادامه داد: رسالت مدیران اسلامی ایجاد یک جامعه پویا و عادلانه است، مدیران باید با پیروی از اصول و ارزشهای اسلامی، مانند انصاف، صداقت، و مسئولیتپذیری، به تقویت روحیه اسلامی در جامعه کمک کنند، مدیران باید به گونهای عمل کنند که منابع انسانی، مالی و طبیعی به بهترین نحو مدیریت و استفاده شوند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: افراد با انگیزه تمایل بیشتری به مشارکت در فعالیتهای اجتماعی و مدنی دارند و با ایدههای نو و خلاقانه میتوانند به حل مسائل اساسی کشور کمک کند، بنابراین مدیران باید در جهت تقویت وحدت میان افراد جامعه تلاش کنند و از ایجاد تفرقه و اختلافات پرهیز کنند. این موضوع میتواند به تقویت پیوندهای اجتماعی و همکاریهای بینگروهی کمک کند و افرایش تولید و رشد اقتصادی را رقم بزند.