سئوال امام جمعه ساری از مسئولان؛ چرا کارها را به مردم واگذار نمی‌کنید؟

نماینده ولی فقیه در مازندران با طرح این سئوال از مسئولان که ‌چرا کارها را به مردم واگذار نمی‌کنید؟، گفت: مقام معظم رهبری به واگذاری اقتصاد به مردم و بخش خصوصی بسیار تاکید دارند اما از نحوه اجرای اصل 44 و واگذاری‌ها گلایه دارند.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، آیت‌الله لایینی نماینده ولی فقیه در مازندران در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت هفته کار و کارگر مازندران ضمن تبریک هفته کار و کارگر  و با اشاره به فضیلت‌ها و ارزش معنوی کار و کارگر در متون دینی، اظهار داشت:افتخار همه اولیای دین این است که کارگر بودند،و  باید در عمل به کار و کارگر بها داده شود.

وی با بیان اینکه کار باید سهل الوصول باشد افزود:وقتی کار کم و کارگر زیاد باشد نتیجه آن سوءاستفاده کار‌فروشان از موقعیت کارگران خواهد بود.

امام جمعه ساری تصریح کرد: باید کاری کرد که کار فراوان باشد تا صاحبان کار دنبال کارگران باشند، و در نرخ‌گذاری حوزه کارگری خیلی با بخشنامه و دستوری نمی‌شود تعیین کرد، نرخ را باید براساس عرضه و تقاضا تنظیم کرد.

لائینی توجه به شعار اخیر مقام معظم رهبری در زمینه رشد تولید را لازمه تحقق فراوانی کار دانست و یادآور شد: تولید اگر رشد پیدا کند و کار زیاد شود مشکل کمبود عرضه کار برطرف خواهد شد و از طرفی کار را باید از انحصار دربیاوریم.

وی ادامه داد: سوال اینجاست که کار چرا به مردم واگذار نمی‌شود؟ و مقام معظم رهبری به واگذاری اقتصاد به مردم و بخش خصوصی بسیار تاکید دارند اما از نحوه اجرای اصل 44 و واگذاری‌ها گلایه دارند.

نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین گفت: صاحبان کارخانه‌ها در زمینه تامین مواد مشکل دارند، سال گذشته سال مانع‌زدایی‌ها بود اگر موانع شناسایی می‌شد امسال از بین می‌رفت و مساوی با رشد و مهار تولید می‌شد.

وی با گلایه در خصوص استفاده نشدن از فرصت های صادرات محصولات تصریح کرد:از مسئله صادرات ارزآور استفاده نشد و امسال بخش اعظم مرکبات مان را نتوانستیم صادر کنیم، که اگر درهای صادرات باز می‌شد تولید رونق می‌گرفت، و جامعه کارگری باید این موارد را پیگیری کند.

وی در رابطه با مسئله کارگر عنوان کرد: کارگر باید با کار خودش تامین مالی شود، ما نمی‌گوئیم 57 درصد یا بیشتر به حقوق کارگران اضافه شود، ما می‌گوئیم که دستمزد و حقوق کارگران باید کافی باشد و معیشتش تامین شود.

لائینی بر تعمیق ارتباط جامعه کارگری استان تاکید کرد و گفت:جامعه کارگری ارزش خودش را دارد،و  تغذیه فرهنگی و بصیرتی،توسط جامعه کارگران ضرورت دارد.

وظیفه  داریم جایگاه و عظمت کارگران را قدر بدانیم

مسئول  سازمان بسیج  کارگران و کارخانجات  سپاه کربلای مازندران نیز  گفت: توجه و ارزشگذاری به قشر زحمتکش کارگر سفارش شده  وامروز وظیفه  داریم جایگاه و عظمت کارگران را قدر بدانیم.

سید‌جواد حسینیان افزود: همایش روز کارو کارگری ،محافل انس با قرآن،همایش الگوی زن مسلمان ایرانی،اجرای برنامه خود حفاظتی مجموعه تولیدی استان ،برگزاری میز خدمت،توزیع سبد کمک مومنانه،افتتاح خانه محروم توسط بسیج کارگری،برگزاری  مسابقات بومی محلی،برگزاری یادواره شهدا،پویش نذر خون،برگزاری اردوهای پیشرفت جهت تبیین  دستاوردهای انقلاب برخی از برنامه های هفته کار و کارگر در استان مازندران است.

به گفته حسینیان هفتم اردیبهشت ماه روز بسیج کارو کارگری از 25 شرکت دارای نشان اقتصاد مقاومتی  استان در شرکت چوب و کاغذ تجلیل می شود.

نقش کلیدی و مهم کارگران در رشد اقتصادی

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز اظهار داشت: در جنگ اقتصادی امروز کارگران به عنوان‌ سربازان خط مقدم  رکن اصلی  مهار تورم و رشد تولید هستند.

 باقری افزود: برنامه مهم  وزارت کار،آموزش و مهارت آموزی با کمک سازمان فنی و حرفه ای و اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی با استفاده از همه ظرفیت ها  جهت  طراحی مدل اقتصادی  است تا متولیان اشتغال استان از حمایت مالی، حقوقی و ظرفیت علم و فناوری دستگاه اجرایی استفاده کنند.

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: در بحث تعاون که رکن اصلی اقتصاد کشور است امسال سند توسعه بخش تعاون برای نخستین بار در کمیته های  مختلف هیات دولت مصوب  و به استان ابلاغ شد تا در زمینه مردمی سازی اقتصاد از  طریق بخش تعاون و بخش خصوصی گام برداشته شود.

باقری ادامه داد: همچنین جهت تعیین‌تکلیف واحدهای راکد و تعاونی غیر فعال که در حفظ و ایجاد اشتغال نقش مهمی دارند اقدامات مناسب انجام می شود.

به گفته مدیرکل کار،تعاون و رفاه اجتماعی مازندران، 117 هزار واحد تولیدی با مقیاس کوچک  و بزرگ با دو میلیون بیمه شده مشغول فعالیت داریم که یک میلیون نفر مشغول قانون کار هستند و در حوزه تشکلات کارگری نیز  700 واحد به منظور ساماندهی کردن افراد مشغول کار تشکیل شد.

این مسئول تصریح کرد:در زمینه بهبود فضای کسب و کار و ایجاد اشتغال،با توجه به زیست بوم اشتغال سال گذشته سهم مازندران  53 هزار و 700 نفر بود که برای  61 هزار نفر اشتغال ایجاد شد، همچنین 4 هزار و 800 شغل توسط 49 موسسه کاریابی در استان ایجاد شد و مازندران در زمینه حفظ و صیانت اشتغال رتبه دوم کشور را کسب کرد.

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران ادامه داد: 17 هزار و 525 مورد نظارت بر حُسن اجرای قوانین و مقررات کار در واحدهای تولید استان انجام شد و در  زمینه  بازرسی کار نیز مازندران رتبه نخست را در کشور کسب کرد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار