رویکرد دولت سیزدهم تقویت و جلب سرمایه‌گذاران در استان‌ها است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با بیان اینکه رویکرد دولت و این وزارتخانه بر تقویت و جلب هر چه بیشتر سرمایه‌گذاران در استان‌ها است، گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است مشکلات اقتصادی به صورت کارشناسی دقیق احصا و برطرف شود.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محسن کوشش تبار شامگاه شنبه در ششمین جلسه شورای ساماندهی مبادلات مرزی و کارگروه توسعه صادرات خراسان جنوبی با بیان اینکه سرمایه گذاری بخش خصوصی در این استان با وجود تمامی مشکلات، اقدامی ارزشمند و بزرگ است اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون 71 درصد تحقق اشتغال استان محقق شده که میانگین کشوری 55 درصد است که این امر در سایه همدلی مسئولان استانی رقم خورده است.

وی با بیان اینکه رویکرد دولت و وزارت کشور بر تقویت و جلب هر چه بیشتر سرمایه گذاران در استان‌ها است، بیان کرد: بهبود وضعیت اقتصادی استان‌ها نیازمند افزایش سرمایه‌گذاری‌ها است که باید مدنظر قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منطقه ای وزارت کشور  گفت: تاکید رئیس جمهوری بر این است که مشکلات اقتصادی استان‌ها به صورت کارشناسی و دقیق احصا و با اقدامات جهادی حل و فصل شود.

کوشش تبار با تاکید براینکه  ما در زمینه صنایع وابستگی به خارج از کشور نداشته باشیم بسیار حائز اهمیت است، نظام برنامه‌ریزی و پاسخگویی به مردم در مرکز خدمات اقتصادی استان به خوبی پیگیری می‌شود ادامه داد: برای پیشرفت استان خراسان جنوبی نیاز به بلند پروازی است که یکی از این موارد، بحث فرودگاه و پروازهاست که باید بیش از گذشته از این ظرفیت در راستای توسعه استان استفاده شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منطقه ای وزارت کشور  با بیان اینکه باید ستاد تسهیل و رفع موانع تولید جدی‌تر از گذشته در راستای حل مشکلات واحدهای تولیدی فعال شود افزود: باید بخش خصوصی تغییر و تحول در نگرش مسئولان را حس کند.

کوشش تبار با تاکید براینکه در حوزه‌های معادن و تولیدات دانش بنیان این استان سرآمد است و حرف هایی برای گفتن دارد که باید روند پیشرفت در این زمینه‌ها و سایر زمینه‌های مستعد ادامه‌دار باشد گفت: مشکلات واحدهای تولیدی استان خراسان جنوبی  که در استان قابل رفع نیست در ستاد ملی مورد بررسی و برای آن راهکار ارائه خواهد شد.

وی بیان داشت: در حوزه صنعت واحدهای اقتصادی بزرگی در منطقه شکل گرفته است که ارزآوری کشور حضوری فعال دارند، قطع حلقه‌های وابستگی زنجیره‌های ارزش از جمله رویکرد دولت بوده که در خراسان جنوبی این موضوع توسط شرکت‌های دانش بنیان و متخصصین به خوبی دنبال شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منطقه ای وزارت کشور با بیان اینکه خراسان جنوبی بیش از گذشته در عرصه تولید وپیشرفت رخ نمایی کرده است گفت: اما برای پیشرفت نیاز به اقدام جهادی مسئولان دارد. 

کوشش‌تبار اظهار داشت: خراسان جنوبی توانمندی‌های بالقوه‌ای به خصوص در بخش کشاورزی و معادن دارد که باید با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تبدیل به بالفعل شود.

برنامه جامع بازآفرینی شهری استان  خراسان جنوبی تدوین شودهزینه کرد 10 میلیاردی در حوزه اهدای کتاب به مناطق مختلف خراسان جنوبیپایان مسابقات مینی‌گلف شرق کشور در خراسان جنوبی با اعلام نفرات برتر

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار