شریعتی در پیش خطبه نماز جمعه تهران:

روابط ایران با کشورهای همسایه در حوزه انرژی احیا شده است

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: روابط ایران و کشورهای همسایه در حوزه تجارت انرژی و به خصوص گاز طبیعی که مدتی دچار غفلت شده بود، احیا شده است.

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، مالک شریعتی نماینده مجلس و سخنگوی کمیسیون انرژی در پیش خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران در خصوص بخش انرژی کشور، گفت: در این ایام که فصل گرم آغاز می‌شود و ایام اوج مصرف است، لازم است از کارکنان شرکت نفت و نیرو که تلاش می‌کنند تا در بخش انرژی کشور و در سکوهای نفتی و تأسیسات برقی با زحمات کارکنان مربوطه انرژی لازم برای صنایع و مردم تولید شود و متوقف هم نمی‌شود، تشکر کنم.

وی افزود: در این ایام دو خبر خوب و امید بخش در حوزه انرژی کشور داشتیم. موضوع اول تجارت انرژی و به خصوص گاز طبیعی با کشورهای همسایه است که مدتی دچار غفلت و خسارت شده بود و الان احیا شده است. با همسایه شمال شرقی مان ترکمنستان که از قبل قرارداد گازی داشتیم و دچار مشکل شده بودیم، با تدبیر وزارت نفت و تسویه بدهی‌های ایران این کار مجدداً آغاز شد و ان‌شاءالله کشورمان در تجارت گاز تبدیل به مرکز تجارت انرژی غرب آسیا خواهد شد.

شریعتی اظهار داشت: خبر خوب دوم رفع خطر در حوزه انرژی در ماجرا قرارداد کرسنت و ساختار حقوقی و حواشی آن است که با تلاش دولت صورت گرفته است و خطرات آن برطرف شد.

وی تصریح کرد: متأسفانه قانون خوب پتروپالایشگاه های که در مجلس قبلی تصویب شده بود و در مجلس یازدهم اصلاح شد و می‌تواند نقش کلیدی در تقویت اشتغال کشور و زنجیره ارزش محصولات پایین دستی پتروشیمی و تقویت بورس و خنثی سازی تحریم‌ها داشته باشد، در اجرا پیگیری نشده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ذخایر مجموع نفت و گاز در دنیا اول هستیم اما در مجموع ناترازی های اقتصادی کشور در حوزه بانکی و …دارای ترازی در حوزه انرژی هستیم و در برخی از مواد نگرانیم تولید و مصرف ما در مقاطعی تعادل لازم را نداشته باشد.

شریعتی گفت: طبق قانون، باید ۹۵ هزار میلیارد تومان از منابع شرکت نفت برای اصلاحات در بخش انرژی سرمایه گذاری شود ضمن آنکه در حال حاضر اولویت با حوزه مدیریت مصرف است تا تولید بیشتر و مصرف انرژی در کشورمان بالاست و ما در حال حاضر در تهدید ناترازی انرژی داریم.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار