به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، حجتالاسلام محمدرضا محمدی ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی با بیان اینکه توسعه نباید خلاف موازین دینی و فرهنگی باشد، بلکه رشد و توسعه اقتصادی نیازمند پیوست فرهنگی است، اظهار داشت: با همه خوبیها و امتیازهایی که این شورا در استانها داشته، اما یک خانه تکانی نیاز است چون بین عوامل فرهنگساز در جامعه انسجامی نیست یا مورد توجه قرار نگرفته است.
وی با بیان اینکه در صدا و سیما با بودجه نظام اسلامی افرادی را پرورش دادیم، اما امروز از آشوبگران و ضدانقلاب به صورت علنی حمایت میکنند افزود: امروز هفت ماه از سال 1401 میگذرد، اما هنوز بودجه فرهنگی وصول نشده هر چند خیلی مواقع همت و مدیریت لازم است، اما باید حداقل های بودجهای در مباحث فرهنگی مدنظر باشد.
امام جمعه طبس گفت: امامزاده حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس زیر مجموعه آستان قدس رضوی است و مردم انتظار دارند طبس به عنوان چهارمین شهر زیارتی کشور تعیین و تصویب شود.
اتمام آبرسانی به روستاهای خراسان جنوبی تا 2 سال آینده 91 کیلومتر از شبکه آب روستایی خراسان جنوبی اصلاح شدمحمدی بر پرهیز از موازیکاری در دستگاههای متولی در حوزه فرهنگ تأکید کرد و ضمن اشاره به مسائل فرهنگی این شهرستان درخواست کرد پنجم اردیبهشت سالروز شکست نظامی امریکا در صحرای طبس به عنوان روز طبس ثبت تاریخ ملی شود.
امام جمعه طبس با اشاره به اینکه امروز فضای کشور به خاطر سیاستهای غلط برخی از دولتها و مسئولان به این سمت رفته است که اذیت و آزار آن را جامعه دینی میبرند و شاهد فرهنگ ولنگاری در سطح کشور هستیم افزود: موضوع فرهنگ در واقع یک قصه پرغصه است و با تأکیدهای رهبر معظم انقلاب باید به پیوستهای فرهنگی توجه خاصی شود.
محمدی با اشاره به اینکه زیربنای اساسیتری باید برای موضوع فرهنگ و شورای فرهنگی عمومی مدنظر باشد تصریح کرد: امروز معلمان، اساتید دانشگاه، رسانهها و به ویژه فضای مجازی در موضوع فرهنگ تاثیرگذار هستند اما در یک دهه یا چند سال اخیر موضوع گزینش در استخدام افراد رها شده و نتیجه بیتوجهی این میشود که این افراد تاثیرگذار در سر کلاس درس یا خارج از محیط اداره رفتار و کردار متفاوتی دارند.
لزوم تعیین نقشه راهی یک ساله برای شورای فرهنگ عمومی کشور
امام جمعه شهرستان قاین نیز با تأکید بر لزوم تعیین نقشه راه حداقل یک ساله برای شورای فرهنگ عمومی کشور، گلایه کرد: تاکنون تجربه اینگونه نشان داده که گاهی جلسه شورای فرهنگ عمومی وابسته به یک فرد به عنوان مثال امام جمعه و فرماندار میشد و اینقدر جلسات با تأخیر برگزار شد که از حدنصابش خارج میشد.
رحمانی افزود: بدل فرستادن به عنوان جایگزین عضو اصلی(مدیران) از سایر ادارات از جدیت و ابهت شورای فرهنگ عمومی میکاهد و این آسیبی است که باید برطرف شود.
وی با طرح این سوال که درجه اعتبار مصوبات شورای فرهنگ عمومی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر چقدر است و چه میزان ضمانت اجرایی دارد و برعهده چه کسانی است.
امام جمعه قاین به تعارض برخی مصوبات شورای فرهنگ عمومی با قوانین قدیمی حاکم بر بدنه دولت و وزارت دادگستری اشاره کرد و گفت: نیاز است بخشی از بودجه فرهنگی سایر ادارات به شورای فرهنگ عمومی تزریق شود.
رحمانی با اشاره به اینکه توسعه اقتصادی آسیبهای فرهنگی را هم به دنبال دارد لذا باید پیوست فرهنگی در این زمینه مدنظر باشد، تصریح کرد: با توجه به حضور نیروهای کار مختلف در فولاد قاین باید مسجدی در این مکان ساخته و چندین روحانی در بحث مسائل فرهنگی فعالیت کنند.