به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، مجید عشقی در شورای گفتگوی بخش دولتی و خصوصی که شب گذشته در اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: یکی از مسائل مهم در بازار سرمایه مباحث آموزشی است و در صورت تمایل اساتیدی در این زمینه برای استان هماهنگ میشود.
وی عنوان کرد: این آموزشها میتواند در سطح مدیران شرکتهای بورسی و غیربورسی و عموم مردم برای افزایش سواد مالی آنها باشد و برای آموزش دانشجویان نیز امکانات فراهم میشود.
عشقی با بیان اینکه امسال مجوز 160 صندوق سرمایهگذاری صادر شده است گفت: مجوز راهاندازی صندوق تأمین مالی صادر میشود اما باید یک نهاد مالی متولی این صندوق شود و درخواست دهد.
وی با اشاره به اینکه توسعه صندوقهای سرمایهگذاری از سیاستهای ماست افزود: یکی از مباحث جدی در بازار سرمایه تجویز سرمایهگذاری غیرمستقیم است زیرا با سرمایهگذاری مستقیم مردم، ریسکهای متعددی آنها را تهدید میکند.
عشقی بیان کرد: در تمام دنیا عمده سرمایهگذاریهای مردم از طریق صندوقهای سرمایهگذاری است که انواع مختلفی دارد و این آمادگی وجود دارد که درخواستها در این زمینه را بررسی کنیم.
رئیس سازمان بورس بیان کرد: پیشنهاد میشود اتاق بازرگانی با یکی از سکوهای تأمین مالی فعلی قرارداد سرمایهگذاری منعقد شود یا خود سکوی تأمین مالی ایجاد کند.
وی افزود: تأمین مالی واحدهای کوچک که نیاز به سرمایه تا 25 میلیارد تومان دارند از طریق سکوهای مالی تأمین اعتبار کنند و با ارتباط با سکوها راحتتر میتوانند تأمین مالی کنند.
مدیرعامل بورس تهران: چشمانداز خوبی پیشروی بازار سرمایه قرار داردشاخص بورس 2هزار واحد رشد کردبیمه سرمد از سازمان بورس مجوز افزایش سرمایه گرفتمحمود گودرزی مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران در این نشست با اشاره به اینکه کرمانشاه سرزمین فرصتها است و ظرفیتهایی که استان کرمانشاه دارد فوقالعاده است اظهار داشت: متأسفانه نوع نگاه حکمرانی اداره این منطقه از چندین دهه قبل اشتباه بوده است.
وی با بیان اینکه اینچنین همایشها با محوریت بازار سرمایه در هیچ منطقه محرومی برگزار نشده بود عنوان کرد: یک رویکرد غلط در استان نگاه و توجه به پروژههای بزرگ است در صورتی که باید به خوداشتغالی و کسب و کارهای کوچک توجه کرد زیرا هم زودبازده است و هم سرمایه کمی نیاز دارد.
گودرزی با اشاره به اهمیت ارتقای سواد مالی در استانهای غربی گفت: پیشنهاد میشود اتاق بازرگانی و استانداری سند تحول سواد مالی را تدوین کنند و سواد مالی استان را ارزیابی کنند که احتمالا بسیار ضعیف باشد.
وی افزود: چنانچه جوانان سواد مالی داشته باشند میتوانند برای خود کسب و کار ایجاد کنند زیرا انتظار برای اشتغالزایی نهادها خیال باطل است و باید دولت فراموش شود.
گودرزی با اشاره به اینکه با ادامه این روند هیچ اتفاق یا پیشرفتی در استان رخ نمیدهد بیان کرد: باید از اشتیاق مدیران مالی استان استفاده شود و به سمت توسعه سواد مالی حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه پروژههای نابی در استان وجود دارد گفت: سرعت پذیرش شرکتها در بازار سرمایه را افزایش میدهیم.