معاون اقتصادی استاندار اصفهان:

ذوب آهن اصفهان بالغ بر یکهزار میلیارد تومان از وزارت راه طلب دارد

اصفهان- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: شرکت ذوب آهن اصفهان با توجه به تامین ریل کشور بالغ بر یکهزار میلیارد تومان از وزرات راه طلب دارد.

امیررضا نقش در حاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در جمع خبرنگاران با اشاره به پیگیری برخی مشکلات شرکت ذوب آهن اصفهان در این ستاد اظهار داشت: این شرکت باتوجه به تأمین ریل کشور از وزارت راه طلبی دارد که این طلب بالغ بر یک‌هزار میلیارد تومان است.

وی اشتغالزایی شرکت ذوب آهن برای بیش از ۱۴ هزار نفر را مطلوب و دارای اهمیت ارزیابی کرد و ادامه داد: جهت وصول این طلب از محل اعتبارات تسهیلات سفر ریاست جمهوری در قالب ماده ۵۶ مبلغ یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان را برای توسعه ریلی کشور و پشتیبانی از پروژه‌ها آینده این شرکت مصوب کردیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان تأمین نقدینگی را یکی از چالش‌های صنعت فولادسازی کشور دانست و افزود: طبق مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان این تسهیلات از طرف بانک صادرات در اختیار شرکت ذوب آهن اصفهان قرار خواهد گرفت تا با این تأمین نقدینگی بتواند ریل کشور را همانند سالهای گذشته تأمین کند و خط ریل این شرکت به ظرفیت واقعی خود دست یابد.

وی به تثبیت اشتغال برای ۱۲ هزار نفر با این مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در شرکت ذوب آهن اشاره و خاطرنشان کرد: از طرف دیگر شرکت ذوب آهن تقاضای تعیین تکلیف بدهی‌های جاری با بیمه تأمین اجتماعی را داشت که در ستاد تسهیل مطرح و با همکاری و همراهی تأمین اجتماعی استان تقسیط بدهی‌های گذشته و تقسیط پرداختی‌های جاری این شرکت انجام شد.

نقش اضافه کرد: به منظور تأمین نقدینگی بیشتر برای شرکت ذوب آهن در خصوص ضمانت نامه‌های گمرکی این شرکت (که سررسید آنها یک تا دو ماه آینده است) در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مقرر شد؛ گمرک ایران مهلت یک ساله‌ای را مجدداً برای ضمانت نامه‌های ترخیص کالا از گمرک برای این شرکت موافقت کند.

وی با اشاره به اهمیت تأمین انرژی پایدار در صنعت فولادسازی کشور، خاطر نشان کرد: هزینه‌های انرژی گاز شرکت ذوب آهن به یک باره افزایش یافت که باعث ایجاد نگرانی‌هایی در این خصوص شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: باتوجه به اینکه شرکت ذوب آهن مجتمعی از کارخانجات متنوع از قبیل کُک‌سازی، آهک، نیروگاه، احیا و کوره بلند است که به صورت مستقل از یکدیگر فعالیت می‌کنند مصوبه‌ای را در جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در این خصوص داشتیم.

به گفته وی در این مصوبه مقرر شد شرکت ملی گاز ایران نسبت به تفکیک مصرف انرژی گاز در شرکت ذوب آهن با تعرفه‌های تفکیکی اقدام نماید. به نظر می‌رسد با این راهکار بدهی‌های شرکت ذوب آهن با شرکت ملی گاز تسویه شود.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار