در ساخت و تعمیر کشتی به خودکفایی رسیده ایم

مدیرعامل ایزوایکو گفت:‌ امسال با فعال سازی بیش از 10 شرکت داخلی با سرمایه بخش خصوصی شاهد اشتغالزایی برای 10 هزار نفر خواهیم بود.
- اخبار اقتصادی -

سلمان ضربی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی تسنیم، با اشاره به نام گذاری سال 1403 به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم خاطرنشان کرد: همه باید تلاش کنیم که شعار سال به معنای واقعی محقق شود. 

مدیرعامل مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران با بیان اینکه تولید می تواند زیربنای رشد اقتصادی باشد و جهش های بازارهای دیگر را فراهم کند افزود: برنامه ما در ایزوایکو این است که ایزوایکو را در شرایطی قرار دهیم که در بعد استانی و ملی بتواند بازوی اقتصادی کشور باشد.

وی ادامه داد: ایزوایکو تاکنون کارهای بزرگی انجام داده و  خوشبختانه رشد تولید این مجموعه در سال گذشته نسبت به سال 1401  ، عدد 62 درصد را نشان می دهد که این رشد منجر به رشد درآمدهای مالی شرکت شده و با برنامه ریزی امسال باید این رشد را نسبت به سال قبل ارتقا داد.

ضربی همچنین با اشاره به اینکه در سال جدید مقام معظم رهبری تاکید داشتند که افزایش تولید با مشارکت مردم و بخش خصوصی انجام شود اظهار کرد: خوشبختانه سال گذشته در ایزوایکو این موضوع یکی از محورهای فعالیت ما بوده و در سال جاری نیز این مهم جزء برنامه های ما خواهد بود که فعال سازی بیش از 10 شرکت داخلی با سرمایه بخش خصوصی را به دنبال خواهد داشت و سه مورد از این شرکتها با قرارداد سرمایه گذاری بالغ بر 500  میلیون دلار در حال احداث هستند.

مدیرعامل مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران با تاکید براینکه با سرمایه گذاری در این بخش زنجیره تولید در ایزوایکو تکمیل می شود گفت: این اقدامات باعث بهره‌وری،رونق تولید و ایجاد اشتغال خواهد شد به طوری که در منطقه شاهد اشتغالزایی 10 هزار نفر خواهیم بود.

وی در ادامه با بیان اینکه در این طرح بزرگ، کارخانه نورد فولاد دریایی در منطقه احداث خواهد شد گفت: به جای خرید ورق از شرکت های تولیدی و انتقال آن به منطقه با مشارکت بخش خصوصی ورق از 2 کیلیومتری خط تولید کشتی سازی، روی دستگاه برش می رود.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره ایزوایکو همچنین با اشاره به ابلاغ سیاست های دریامحور از سوی مقام معظم رهبری و برنامه هفتم توسعه تاکید کرد: ابلاغ این سیاست ها فرصت بسیار خوبی را برای ایزوایکو فراهم می کند که نقش محوری خود را در اقتصاد دریا محور ایفا کند.

وی با تاکید بر اینکه در داخل کشور به شرایطی رسیده ایم که بتوانیم شناور بسازیم و تعمیر کنیم تصریح کرد: در حال حاضر شناروهای بسیاری در داخل ایزوایکو تحت تعمیر قرار می گیرند و حتما تعمیرات کشتی در داخل کشور مقرون به صرفه تر از خارج از کشور است. ضمن اینکه از خروج ارز جلوگیری کرده، رونق اقتصادی ایجاد می کند و اشتغالزایی را در پی خواهد داشت، کما اینکه افتخاری است برای کشور که با توان نیروهای بومی خودمان کشتی های تحت پرچم ایران را ساخته و یا تعمیر کنیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته دو فروند کشتی اقیانوس پیمای خارجی پذیرش کردیم، که با کیفیت و در زمان مقرر و با ارزش افزوده خوبی این کشتی ها را تعمیر کرده و تحویل دادیم.

مدیرعامل مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران در خصوص تاثیر تحریم ها روی کشتی سازی ایران نیز اظهار کرد: تحریم ها باعث شده است که متکی به امکانات داخلی خودمان باشیم البته اینکه برای ما بازار جهانی را محدود کرده است وجود دارد ولی معتقدیم که تحریم عامل توقف نیست و آن را تبدیل به فرصت کرده ایم.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار