خبرگزاری مهر، گروه استان ها: توجه به قشر محروم جامعه از جمله سیره و بوده که از بزرگان و معصومین دینی به یادگار مانده و از نسلی به نسل دیگر منتقل میشود.
امروزه جوانان زیادی به ویژه از قشر روحانیت برای خدمت به مردم قدم برداشته و در گوشه و کنار این دیار به فعالیتهای مختلف مشغول هستند. خدماتی که طعم شیرینی برای جامعه هدف داشته و از آن به عنوان تحفهای گرانبها یاد میکنند.
«سید ابوالقاسم حسینی» هم نمونهای از جوانان غیور، انقلابی و خدمتگزار بوده که خدمات شایستهای در محله موسی بن جعفر بیرجند به جای گذاشته و در منطقه سراب بیرجند در حال فعالیت است.
طلبهای دهه هفتادی که برای خدمت به محرومان زمان و مکان نمیشناسد و سلیمانی وار در راه جهاد تلاش میکند. روحانی جوانی که خدماتش کام اهالی منطقه محروم موسی بن جعفر را شیرین کرده و جوانان و کودکانش را با برنامههایی مفید سرگرم کرده است.
به راستی که چه زیبا تکلیف رهبری را مشق کرده و در راه محرومیت زدایی و خدمات جهادی قدم میگذارد. توزیع ۸۵۰ سبد غذایی، آموزش اشتغال به ۵۰۰ زن سرپرست خانوار و ترمیم ۷۵ منزل محرومین نه تنها نشان از عشق این جوان به محرومان و کمک به معیشت نیازمندان است بلکه یادآوری میکند جوانان این خطه برای لبیک به فرامین رهبری همواره آماده و گوش به زنگ هستند.
تشکیل ۷ پایگاه در مساجد برای رفع مشکلات
روحانی فعال در منطقه موسی بن جعفر در گفت و گو با مهر، خدمت به مردم به ویژه قشر محروم را از جمله سیره بزرگان دین دانست و گفت: وظیفه خودم دانستم که در منطقه موسی بن جعفر قدم گذاشته و در راستای رفع مشکلات مردم اقداماتی انجام دهم.
سید ابوالقاسم حسینی با اشاره به مشکلات محله موسی بن جعفر بیان کرد: کمبود برخی از امکانات رفاهی، بیکری برخی جوانان و بانوان و غیره از جمله مشکلات مردم این منطقه است.
وی از وجود هفت مسجد مستقر در این مجله خبر داد و اظهار کرد: در هر مسجد پایگاهی برای رسیدگی به مشکلات مردم تشکیل شده است.
اجرای طرح فدک
حسینی با اشاره به مشکلات اشتغال در این محله شهری بیان کرد: اجرای طرح فدک یکی از برنامههای اجرایی در راستای اشتغالزایی بوده است.
وی ادامه داد: طرح فدک در راستای اقتصاد مقاومتی و جهش تولید با استفاده از ظرفیت بانوان برای تقویت قطبهای تولیدی و نقاط دارای مزیت تولید اجرا میشود.
این روحانی بیان کرد: فدک نمونهای از فعالیت اقتصادی بانوان مسلمان است که محدود به زمان خود نیست بلکه امروز این الگو میتواند برای فعالیت اقتصادی بانوان مورد استفاده قرار گیرد و محرک آنها برای ورود به عرصه اقتصاد مقاومتی است.
وی با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی و جهش تولید با استفاده از ظرفیت بانوان است، اظهار کرد: آموزش اشتغال برای ۵۰۰ زن سرپرست خانوار از جمله اقدامات انجام شده در راستای این طرح است.
تعمیر ۷۵ منزل محرومین
این طلبه فعال کمکهای مومنانه را از دیگر اقدامات انجام شده در این منطقه دانست و گفت: تاکنون ۸۵۰ سبد غذایی بین محرومان محل توزیع شده است.
حسینی با بیان اینکه فعالیتهای جهادی یکی دیگر از اقدامات مد نظر در موسی بن جعفر بوده است، گفت: همچنین تاکنون با کمک جوانان جهادی ۷۵ خانه نیازمند تعمیر شده است.
وی که خود جوانی دهه هفتادی است، اظهار کرد: برگزاری کلاسهای مختلف آموزشی برای قشر جوان و کودکان محله موسی بن جعفر از دیگر اقدامات انجام شده در این نقطه است.
حسینی خدمت به مردم را از مهمترین اهداف خود برای فعالیت در این نقطه دانست و گفت: امید است بتوانیم با الگو برداری از ائمه در راه خدمت به قشر ضعیف جامعه و فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی گامهای شایستهای برداریم.
وی که در حال حاضر در منطقه سراب بیرجند در حال انجام فعالیت های جهادی و فرهنگی است، گفت: با توجه به وجود برخی کمبودها و مشکلات، امیدواریم بتوانیم اقدامات قابل قبولی انجام دهیم.
بر اساس گفتههای اهالی و شواهد میدانی مهر، امروز به پاس تلاشهای این روحانی جوان در منطقه موسی بن جعفر بیرجند زنان سرپرست خانوار خوداشتغالی و کسب مهارت را پیشه کردهاند که این امر نقش بسزایی در تأمین نیازهای زندگی شان داشته است.
اگرچه افراد زیادی مثال این طلبه فداکار وجود داشته که بندگی را در نقاط محروم جامعه مشق میکنند اما شایسته است با معرفی این چهرهها گامی برای قدردانی از خدمات شان برداشته و آنها را به عنوان الگویی برای جوانان معرفی کنیم.