خدمات بیمه سلامت به 1700 زوج نابارور کهگیلویه و بویراحمدی

مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک هزار و 700 بیمار زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت استان نشان‌دار شده و خدمات دریافت می‌کنند.
- اخبار استانها -

فروغ شباهنگ در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج گفت: در راستای سیاست‌های جمیعتی و طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خدمات ناباروری از سال 1400 تحت پوش بیمه سلامت قرار گرفت که تاکنون 1700 بیمار زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت استان نشان دار شده و تاکنون 6 میلیارد تومان برای آنان هزینه پرداخت شده است.

وی عنوان کرد: زوج‌های نابارور خدمات مختلفی شامل 66 قلم دارو، 57 آزمایش، 7 خدمت تصویر برداری، 29 قلم لوازم و تجهیزات پزشکی مرتبط با ناباروری و همچینن 4 خدمت فوق تخصصی کمک باروری تحت پوشش بیمه سلامت را استفاده می‌کنند.

شباهنگ با بیان اینکه دو مرکز ناباروری فعال شامل بیمارستان‌های شهید جلیل یاسوج و همچنین بی بی حکیمه گچساران در کهگیلویه و بویراحمد داریم، ابراز کرد: اگر زوج‌های نابارور به مرکز دولتی مراجعه کنند 90 درصد هزینه تحت پوشش بیمه سلامت بوده و اگر به مراکز خصوصی مراجعه کنند، طبق بسته ابلاغی 70 درصد هزینه‌ها پرداخت خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه طبق قانون بیمه همگانی دولت موظف بوده بیمه پایه درمان را برای آحاد جامعه تامین کند، افزود: بیمه سلامت با تجمیع سازمان های بیمه گر با هدف اجرای پوشش بیمه همگانی، کاهش پرداخت از جیب مردم، خرید راهبردی و اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده تشکیل شد.

مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به این سوال که آیا اجرای پوشش بیمه برای تمام افراد اجرایی شده است؟، خاطرنشان کرد: اداره بیمه سلامت استان 70 درصد جمعیت که اکثرا از اقشار کم درآمد بوده را تحت پوشش دارد که از این تعداد 324 هزار نفر شامل روستائیان و عشایر، 84 هزار نفر کارکنان دولت، 39 هزار نفر خانواده معظم شهدا، ایثارگران، مددجویان بهزیستی کمیته امداد دانشجویان و طلاب هستند.

شباهنگ یادآور شد: همچنین 71 هزار نفر در استان افرادی هستند که هیچ پوشش بیمه ای ندارند که 5 دهک آنان به صورت رایگان تحت پوشش بوده و دهک‌های ششم تا نهم نیز با تخفیف ویژه می توانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار بگیرند و در واقع هر کسی هیچ پوشش بیمه درمان نداشته باشد به نوعی تحت پوشش بیمه سلامت است.

وی با بیان اینکه 42 هزار نفر در استان جزو دهک های اول تا پنجم بوده و رایگان تحت پوشش هستند، خاطرنشان کرد: دهک‌های ششم تا نهم نیز از 20 تا 50 درصد حق بیمه را پرداخت کنند می‌توانند تحت پوشش قرار بگیرند.

شباهنگ در پاسخ به این سوال خبرنگار تسنیم که افرادی تحت پوش هیچ بیمه‌ای نیستند برای تحت پوش قرار گرفتن بیمه سلامت باید چه فرایندی را انجام دهند؟، گفت: کسانی که هیچ پوشش بیمه‌ای ندارند به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد بیمه سلامت و یا به سامانه شهروندی بیمه سلامت  مراجعه و در صندوق همگانی ایرانیان ثبت نام کنند که بعد از ارزیابی پست اگر جزو دهک های اول تا پنجم باشند به صورت رایگان تحت پوشش قرار می‌گیرند و مابقی دهک‌ها با پرداخت 20 الی 50 درصد حق بیمه می‌توانند تحت پوشش قرار بگیرند و به طور مثال دهک ششم باید برای یک سال  187 هزار تومان پرداخت کند.

وی با بیان اینکه بیمه شده‌های بیمه سلامت و حتی تامین اجتماعی می‌توانند با شماره گیری کد دستوری #1666* می‌توانند از وضعیت بیمه و اعتبار بیمه نامه خود مطلع شوند، تصریح کرد: از سال 1401 در مجموع 107 گروه بیمار صعب العلاج و خاص تحت پوش صندوق حمایت بیماران صعب‌العلاج از جمله سرطان و دیابت قرار گرفتند که در قالب صندوق اکثر هزینه‌ها پرداخت می‌شود و اگر مراکز درمانی خصوصی باشد تفاوت توسط شخص یا تکمیلی پرداخت می‌شود.

شباهنگ افزود: اگر بیماری نادری باشد در قالب خارج از ضوابط نیز هزینه پرداخت می‌کنیم و بیمه شده‌های خاص با مراجعه به بیمه سلامت و ارائه مدارک بیماری می‌توانند در سامانه ما نشان‌دار شوند و تاکنون خیلی بیمار نشان‌دار شده داریم و 18 میلیارد و 300 میلون تومان علاوه بر اجرای طرح سهمیه سازمان، برای این بیماران هزینه کردیم.

وی خاطرنشان کرد: از اسفندماه سال گذشته کودکان زیر 7 سال کلیه خدمات درمانی رایگان دریافت می‌کنند و اگر به مرکز دولتی -دانشگاهی مراجعه به جز داروی سرپایی هزینه آنان رایگان بوده و در مراکز جامع سلامت روستایی ویزیت نیز رایگان بوده که اگر سامانه ها بروزرسانی شود خدمات آنها نیز رایگان خواهد بود.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار