گزارش مهر؛

خانواده‌های کردآبادی و تحقق شعار «خواستن توانستن است»

همدان- خانواده‌های کردآبادی درکنار هم و با پشتکار توانستند شعار «خواستن توانستن است» را محقق کرده و با حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی، روستایشان را به کارگاه و خانه‌هایشان به تولیدی تبدیل کنند.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: «کردآباد» روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان کبودراهنگ در استان همدان است که در دهستان حاجی لو قرار گرفته و چیزی حدود ۳ تا ۴ کیلومتر با کبودراهنگ فاصله دارد. در روستای «کردآباد» شهرستان کبودرآهنگ حدود ۶۰۰ خانه وجود دارد که نیمی از آن کارگاه تولیدی است و همین اتفاق «کردآباد» را به روستای نمونه اقتصاد مقاومتی تبدیل کرده است.

به دنبال این هستیم که کارمان را گسترش دهیم

آقای قاسمی که به همراه دو پسرش در روستای کردآباد و در بخشی از حیاط خانه‌اش یک کارگاه تولیدی پوشاک و طرح زدن روی لباس و پارچه را در پیش گرفته است، یکی از همین اهالی روستاست. پدر یک خانواده که آنقدر متواضع است که حتی نمی‌تواند از اقدامات و کارهای مهمش در عرصه اشتغالزایی و تولید سخن بگوید.

این وظیفه را به پسر بزرگترش می‌دهد، امیرمحمد قاسمی در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: خیلی وقت است که تولیدی داریم و حدود هفت سالی می‌شود که کار چاپ روی پارچه را هم آغاز کرده‌ایم.

تولیدیشان اگرچه کوچک است اما پویایی و نشاط خاصی دارد، جوری که دوست داری پای یکی از آن چرخ خیاطی‌ها بنشینی و تا می‌توانی چیزهای خوب بدوزی...

در همان مکان کوچک چند چرخ خیاطی همزمان با هم می‌دوزند، گذشته را به حال و حال را به آینده...

خانواده‌های کردآبادی و تحقق شعار «خواستن توانستن است»

مسیری باریک از بین این چرخ‌های خیاطی و تکه پارچه‌های رنگی به یک مکان سر بسته آجری همراه با بوی رنگ ختم می‌شود، پدر خانواده قاسمی با شربت زعفرانی از ما میزبانی می کند… دیوارهای آجری بندکشی شده و روی آنها تکه پارچه‌های لباس‌های مختلفی پهن شده‌اند تا رنگ‌هایشان خشک شود.

امیرمحمد تنها مشکلشان را کوچکی کارگاه می‌داند و برایش چیزهای دیگر معنا و مفهومی ندارد.

وی با بیان اینکه خانوادگی در این کارگاه خیاطی و رنگ آمیزی روی پارچه فعالیت دارند، عنوان کرد: اگرچه سالهای پیش چاپ‌های بیشتری داشتیم و این روزها این میزان کاهشی است، اما به دنبال این هستیم تا کارمان را گسترش داده و حتی برای دیگر افراد روستایمان هم در این زمینه اشتغالزایی کنیم.

روزی همه دست خداست و دیگران را رقیب کاری خود نمی دانم

محمد نعیمی یکی دیگر از مردان روستای کردآباد است که همراه با دختر کوچکش در طبقه پایین منزل مسکونی خود کارگاهی راه انداخته است.

او که در گذشته راننده بوده و خاطرات خوبی از آن دوران و تصادفش ندارد؛ به خبرنگار مهر گفت: بافنده کشبافی هستم، مواد اولیه نخ‌های مورد استفاده در این کارگاه از چین و تایلند وارد می‌شوند و نخ مورد استفاده نیز در اصفهان، یزد، تهران و قم تولید می‌شود.

خانواده‌های کردآبادی و تحقق شعار «خواستن توانستن است»

این تولیدکننده کردآبادی با اشاره به اینکه بازار فروش مناسبی برای تولیداتش دارد، عنوان کرد: ۸۰ درصد کش‌های بافته شده در تولیدیم در کردآباد و کارگاه‌های تولیدی پوشاک آن مورد استفاده قرار می‌گیرد و سعی دارم تا کارم را گسترش دهم بدین ترتیب نه تنها برای دریافت تسهیلات وارد کار شده‌ام بلکه یک دستگاه دیگر برای تولید کشباف نیز خریداری کرده‌ام.

وی ادامه داد: در نظر دارم تا تولیداتم را به ۲۵۰ و در مرحله بعدی ۵۰۰ کیلوگرم برسانم و هر فردی که بخواهد در این مسیر قدمی بگذارد، صادقانه و خالصانه او را راهنمایی می‌کنم.

نعیمی که بسیار صبورانه و البته امیدوار سخن می‌گوید، به کشباف های تولیدیش نگاهی کرد و گفت: سعی دارم تا کارگاهم را گسترش دهم تا بتوانم شب‌ها هم اگر لازم بود در این کارگاه تولید داشته باشم.

این تولیدکننده کردآبادی بیان کرد: در نظر دارم تا تولیداتم را به ۲۵۰ و در مرحله بعدی ۵۰۰ کیلوگرم برسانم و هر فردی که بخواهد در این مسیر قدمی بگذارد، صادقانه و خالصانه او را راهنمایی می‌کنم چراکه می دانم روزی همه دست خداست و دیگران را رقیب کاری خود نمی دانم.

خانواده‌های کردآبادی در کنار هم و با پشتکار توانستند شعار «خواستن، توانستن است» را محقق و با پیشروی در مسیر اقتصاد مقاومتی، روستایشان را کارگاه و خانه‌هایشان را به تولیدی پوشاک تبدیل کنند.

روندی که این روزها نیاز است تا به خانواده‌های ایرانی معرفی شده و با حمایت‌های صورت گرفته از خوشه‌های صنعتی و تولیدی، بار دیگر اقتصاد کشور را پویا و جهش تولید و اشتغالزایی پایدار را رقم زد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار