به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم ازاردبیل، سید حامد عاملی صبح امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در اردبیل اظهار داشت: امسال بامشارکت دستگاههای مختلف درصدد بهبود فضای کسب و کار و ارتقای توانمندیها در این حوزه هستیم تا بتوانیم در صدور مجوزها و حمایت همهجانبه از سرمایهگذاران جزو رویکردهای اصلی و مهم ماست.
وی بیان کرد: به دنبال رفع موانع و حذف قوانین مخل تولید با حمایت همهجانبه از سرمایهگذاران هستیم تا بتوانیم شرایط و فضای مستعدی را برای ارتقای این وضعیت فراهم کنیم و در این زمینه مدیران دستگاههای اجرایی و بانکها باید همکاریهای لازم را در پرداخت تسهیلات و منابع مورد نیاز تولید داشته باشند
استاندار اردبیل تصریح کرد: کمترین نارضایتیها را در حوزه سرمایهگذاری شاهد هستیم و انتظار میرد بانکها بدون در نظر گرفتن منابع و مصارف یاریگر تولید دانشبنیان باشند.
عاملی اظهار کرد: بیش از 693 میلیارد تومان تسهیلات از این محل به سرمایهگذاران و کارآفرینان در استان اردبیل پرداخت شده و درصدد هستیم تمهیدات مناسبی را برای توسعه و پیشرفت استان بهکارگیریم.
رامین صادقی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در ادامه هدف از برگزاری این جلسات را رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی، متناسب با ظرفیت های استان عنوان کرد و افزود: در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین می توان با رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی باعث رونق اقتصادی منطقه و افزایش اشتغال در سطح استان شد.
وی با اشاره به اینکه سازمان صمت استان همواره حامی و پشتیبان بخش تولید و در خدمت کارآفرینان و سرمایه گذاران بوده گفت: یکی ازمهترین برنامه ها برای رفع موانع تولید و کمک به واحدهای تولیدی درقالب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید حضور دوره ای و مستمر در واحدهای تولیدی مرکز استان و شهرستانهای تابعه است که مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی در زمینه های مختلف مورد بحث و بررسی قرار می گیرد و با انجام کارشناسی های لازم توسط کارشناسان بخش صنعت این سازمان، مشکل واحدها با حضور مقام عالی استان و ارائه راهکارهای مناسب برطرف می شود.
در این جلسه صاحبان بیش از 19 واحد تولیدی،صنعتی هر یک به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند، و موضوعاتی شامل ، درخواست تسهیلات ، صدور مجوز، تمدید تسهیلات، اختصاص زمین، هزینه نصب برق مازاد، حامل های ترانزیتی و ... از جمله مشکلات این واحدها با راهداری، شهرک صنعتی، برق منطقه ای، منابع طبیعی، آب منطقه ای، میراث فرهنگی، مخابرات، بانکهای عامل صادرات، کشاورزی، سپه، سینا، وتوسعه تعاون بود که پس از بحث و بررسی تصمیماتی اتخاذ و به دستگاههای مربوطه ابلاغ شد.