به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، رامین صادقی پیش از ظهر دوشنبه در بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی در استان اردبیل اظهار کرد: پهنهبندی صنعت استان از شمال تا جنوب انجام شده و برنامهریزیها برای اجرای این طرحها در دست اقدام است.
وی با اشاره به اینکه در تمامی شهرستانها واحدهای تولیدی فعال، راکد و نیمهراکد شناسایی شده و نسبت به رفع مشکلات آنها اقدام میشود، تصریح کرد: هدف ما از فعال کردن این واحدهای راکد و نیمهفعال، افزایش سهم اشتغال استان در برش کشوری است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل سهم بخش صنعت از اشتغال استان اردبیل را در واحدهای تولیدی و صنعتی ۲۹.۵ درصد اعلام کرد و گفت: متوسط سهم بخش صنعت از اشتغال کشوری ۳۵ درصد است که تلاش میکنیم به این رقم دست یابیم.
صادقی سیاستگذاری برای کاهش بیکاری در استان را یادآور شد و افزود: با رونق این واحدهای تولیدی و صنعتی امیدواری به افزایش نرخ اشتغال در استان قوت میگیرد.
وی ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی استان اردبیل را یادآور شد و خاطرنشان کرد: امسال از محل تبصره ۱۸ به میزان سه هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی با هدف رونق تولید و اشتغال پرداخت شده است.
صادقی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: میزان تسهیلات مصوب برای واحدهای تولیدی و صنعتی استان از سوی بانکهای عامل سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال بود که ۸۰ درصد آن پرداخت شده و ۲۰ درصد دیگر هم به زودی پرداخت خواهد شد.
وی بیان کرد: این تسهیلات از سوی بانکهای صنعت معدن، توسعه تعاون، آینده و ملت به واحدهای تولیدی و صنعتی پرداخت میشود.
صادقی از افزایش ساخت محصولات صنعتی در استان اردبیل با هدف جلوگیری از واردات و خروج ارز خبر داد و اظهار کرد: در این راستا چندین محصول در حوزه صنایع الکترونیک در اردبیل تولید میشود که این استان را به قطب صنایع الکترونیک تبدیل میکند.
وی با اشاره به صادرات صنایع مرتبط با ام.دی.اف، پلاستیک و فولاد از استان تصریح کرد: یکی از برنامههایی که در استان اردبیل رونق گرفته، تولید محصولات صادراتمحور است و برای اینکه بتوانیم به این واحدها کمک کنیم تیمی کارشناسی در سازمان صمت مستقر شده که موارد را بررسی میکند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: هم اکنون سهم بخش صنعت در حوزه اشتغال استان با اقدامهای صورت گرفته و تسهیل امور واحدهای تولیدی به ۲۹.۵ درصد افزایش یافته است.