به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مدرسخیابانی با بیان اینکه کشتیرانی به عنوان متولی کریدور شمال-جنوب اقدامات راهبردی را برای توسعه تجارت از طریق این کریدور انجام داده است، اظهار کرد: حجم مراودات تجاری از کریدور شمال-جنوب نسبت به سال گذشته و آغاز برنامه احیا این کریدور افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه تجهیز و نوسازی بندر سالیانکا روسیه نقطه عطف توسعه کریدور شمال- جنوب است، ادامه داد: کشتیرانی با نگاه و برنامه راهبردی در راستای توسعه روابط تاریخی تجاری ایران و روسیه گام برمیدارد. بازار بزرگ این کشور زمینه بالقوه و مناسبی را برای فعالیت تولیدکنندگان و تجار ایرانی در خود دارد و ما آمادهایم این زمینه را بیش از پیش بالفعل کنیم.
تاکید بر اتصال منطقهای از طریق بندر چابهار در نشست هند درباره افغانستانوی با اشاره به اینکه بازار روسیه، بازاری رقابتی است ابراز امیدواریم فعالان اقتصادی کشور فرصت پیش آمده را غنیمت شمرده و تجارت با روسیه را تعمیق بخشند.
مدرسخیابانی یادآور شد: کشتیرانی به عنوان مجموعهای لجستیکی در رابطه با صادرات به روسیه محدودیتی ندارد و با توجه به امکانات حمل و نقل دریایی در دریای خزر و همچنین در بخش ریلی و جادهای قادر است در این زمینه نیز فعالیت گستردهای داشته باشد.