توسعه ارتباط بین صنایع پارس جنوبی با شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد

رئیس شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس جنوبی با بیان اینکه اکنون رابطه همدلی بین صنعت و دستگاه‌های اجرایی در عسلویه برقرار است گفت: ارتباط صنایع پتروشیمی و پالایشگاه‌های پارس جنوبی با شرکت‌های دانش‌بنیان توسعه می‌یابد.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حجت نظری شامگاه دوشنبه در آیین رویداد ملی عصر امید عسلویه و نخستین نشست تخصصی حوزه نفت، گاز و پتروشیمی تقویت پیوند صنعت منطقه پارس جنوبی با مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها را یک ضرورت دانست و اظهار داشت: این مهم در اولویت شورای راهبردی پتروشیمی‌های منطقه پارس است.

وی پارس جنوبی را مناطق مهم صنعتی، تولیدی و اشتغال‌زایی کشور در استان بوشهر دانست و تصریح کرد: تاکنون در ایجاد فازهای مختلف در پارس جنوبی و مجتمع‌های پتروشیمی افزون بر 150 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده است.

رئیس‌ شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس جنوبی با بیان اینکه تولیدات صنعتی بازوی قدرتمند برای اقتصاد کشور است افزود: منطقه پارس جنوبی باتوجه به ظرفیت‌های موجود نقش تاثیرگذاری در مسیر توسعه اقتصادی کشور دارد.

نظری با قدردانی از حضور شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در این منطقه صنعتی گفت: 705 میلیون مترمکعب گاز در شبانه‌روز از منطقه پارس جنوبی تولید و به مناطق مختلف ارسال می‌شود که معادل 70 درصد گاز کشور است.

وی با اشاره به فعالیت 28 مجتمع پتروشیمی در عسلویه خاطر نشان کرد: از مقدار گاز تولیدی در منطقه پارس جنوبی 40 میلیون مترمکعب به عنوان خوراک پتروشیمی، در اختیار این واحدهای صنعتی، تولیدی قرار می‌گیرد

رئیس شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس جنوبی اضافه کرد: از این مراکز صنعتی سالانه 40 میلیون تن محصولات پتروشیمی، شیمیایی و پتروشیمیایی تولید و عرضه می‌شود.

نظری با اشاره به راه‌اندازی شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس جنوبی اظهار داشت: عسلویه نیازمند توجه و نگاه بیشتر دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی ارتباط بین صنعت و دستگاه‌های اجرایی در عسلویه را فراتر از جایگاه اداری دانست و خاطر نشان کرد: اکنون رابطه همدلی بین صنعت و دستگاه‌های اجرایی در عسلویه برقرار است بنابراین انتظار می‌رود رابطه این شورا که متشکل از شرکت‌های پتروشیمی و صنایع منطقه است، با شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی توسعه یابد.

رئیس شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس جنوبی بیان کرد: امیدواریم به‌زودی به رابطه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی افتخار کنیم.

ضرورت ارتباط دانشگاه و صنعت در منطقه پارس جنوبی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر نیز رویداد ملی عصر امید عسلویه را این رویداد یک اتفاق مهم دانست و تصریح کرد: این مهم در سرعت بخشی و عمق بخشی به ارتباط دانشگاه و صنعت و نقش محوری دانشگاه آزاد و اهتمام ویژه مسئولین دانشگاه به این موضوع نشان دهنده عزم جدی دانشگاه برای تحقق فرمایشات و انتظارات مقام معظم رهبری در سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین است.

اکبر پورات اضافه کرد: امروز معرفی محصولات دانش‌بنیان در کنار تأسیسات عظیم صنعت و قطب انرژی کشور، نوید دهنده آینده روشن برای حرکت صنعت بر مدار محصولات دانش بنیان به ویژه حوزه نفت، گاز و پتروشیمی است.

وی اقتصاد مقاومتی را نسخه شفابخش مشکلات اقتصادی کشور دانست و افزود: امروز نسخه‌ای با عنوان اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری برای برون رفت از چالش‌های اقتصادی مطرح شده و شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از اساسی‌ترین کارها برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: تولیدات دانش‌بنیان باید متناسب با نیازهای روز دنیا و مناسب با مسائل و نیازهای اساسی استان، کشور و جهان تعریف شود و به سمتی حرکت کند رقابت‌پذیر باشد و امروز ما در خیلی از حوزه‌های علمی و فناوری رقیب مهمی برای کشورهای مختلف جهان هستیم که نمونه آن در حوزه فضایی و موشکی مشهود است.

50 شرکت دستاوردهای خود را عرضه کرده‌اند

در نمایشگاه رویداد ملی عصر امید که تا 10 اسفند در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس فعال است ، 50 شرکت از 14 استان و 19  واحد دانشگاهی در 63 غرفه دستاوردهای خود را عرضه کرده‌اند.

دانشگاه آزاد اسلامی استان‌های خوزستان، اردبیل، اصفهان، تهران، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، همدان، البرز، قزوین، گیلان، مرکزی و واحد مستقل علوم و تحقیقات آخرین دستاورد‌های پژوهشی و فناورانه خود را در این نمایشگاه ارائه کرده‌اند.

برگزاری همایش بوشهر، آینده و پیشرفت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این نشست، با اشاره به برگزاری رویداد ملی عصر امید عسلویه بیان کرد: این رویداد در راستای رویداد ملی عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی و نخستین نشست تخصصی از سلسله نشست‌های «بوشهر، آینده و پیشرفت» است که در استان بوشهر برگزار می‌شود.

حیدری سنگستانی  اضافه کرد: 74 شرکت دانش‌بنیان و فناور برای حضور در این رویداد و نشست‌های تخصصی ثبت‌نام کردند که 40 شرکت پذیرفته شدند

وی ادامه داد: با توجه به حضور گسترده صنایع در منطقه پارس جنوبی و بازدید آنها از رویداد ملی عصر امید عسلویه، انتظار می‌رود قراردادها و تفاهم‌نامه‌های همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها با صنایع این منطقه منعقد شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر همه توان خود را برای اتصال و پیوند دانشگاه و صنعت به کار گرفته است گفت: امیدواریم این رویداد بتواند زمینه و بسترساز تولید دانش‌بنیان و اشتغال آفرین و پیوند مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی با منطقه پارس جنوبی و صنعت گاز کشور باشد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار