به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از بیرجند، زهرا کیانی صبح امروز در دومین جلسه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با محوریت طرح دارو یاری از اجرای این طرح از روز گذشته در استان خبر داد و اظهار داشت: در این مرحله از اجرای این طرح صرفاً داروهای تولید داخل مشمول تغییر قیمت شده و داروهای وارداتی مشمول تغییر قیمت نخواهند شد.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: در طرح دارویاری تعداد داروهای تحت پوشش افزایش پیدا کرده و 100 قلم از داروهای پرمصرف مثل داروهای سرماخوردگی و 366 قلم داروهای ضروری پر مصرف برای بیماران مزمن مانند بیماران دیابتی و دارای فشار خون تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
احمدی: نمایندگان مجلس در جریان طرح دارویار قرار ندارند طرح دارویار قیمت دارو را برای بیماران افزایش نمیدهد/ کرمانشاهیهای فاقد بیمه از بیمه رایگان بیمه سلامت بهرهمند میشوند "دارویار" چه نقشی در تامین داروی مورد نیاز بیماران ایفا میکند؟/ انگیزه مضاعف تولیدکنندگان با اجرای طرح جدیدوی ادامه داد: پرداختی بیماران برای تهیه دارو در صورت ارائه نسخه الکترونیک نسبت به قبل از اجرای طرح هیچ گونه افزایشی نخواهد داشت و در برخی مواد کاهش قیمت نیز داریم.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: خوشبختانه با همکاری خوب همه داروسازان و داروخانهها و مسئولان دانشگاه و استان تاکنون روند اجرای طرح در سطح استان بسیار خوب بوده و مشکل خاصی گزارش نشده است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: دولت در اجرای این طرح یارانه دارو را قطع نکرده بلکه یارانه دارو از شرکتهای تولیدکننده به بیمهها انتقال یافته است.
اربابی افزود: خوشبختانه در حال حاضر تمامی نرم افزارهای پشتیبان اجرای طرح بهروزرسانی شده و در بازدیدهای میدانی نیز مشکلی در این زمینه مشاهده نشده است.
وی نسخهنویسی الکترونیک را لازمه اجرای موفقتر طرح دارویاری عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به اجرای تقریبا 100 درصدی طرح نسخهنویسی الکترونیک در استان، مشکلات بسیار کمتری در اجرای طرح دارویاری خواهیم داشت.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه طرح دارویاری یک طرح سراسری است افزود: اجرای این طرح با قوت و قدرت پیش خواهد رفت و منافع آن برای کشور و مردم خواهد بود.
گلچین با تاکید بر اهمیت اطلاعرسانی و اقناع مردم و پزشکان در زمینه این طرح گفت: نباید در راستای اجرای این طرح به گونهای عمل کنیم که باعث ایجاد نارضایتی اجتماعی شویم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز با بیان اینکه حل مشکلات درمانی مردم یکی از وظایف ذاتی دانشگاه علوم پزشکی است از اختصاص 4 دستگاه جدید دیالیز به مراکز درمانی و راهاندازی مرکز ترک اعتیاد در لانو سربیشه خبر داد.
سیدمحمد موسوی میرزایی با اشاره به محرومیت خراسان جنوبی و اظهار اینکه همواره در تلاشیم با تهیه امکانات و تجهیزات جدید خواستههای درمانی مردم استان را برطرف کنیم افزود: در راستای تجهیز مراکز درمانی استان، 4 دستگاه جدید دیالیز تهیه شده است که در چند روز آینده به شهرستانهایی که از نظر تامین این دستگاه در مضیقه هستند اختصاص خواهیم داد تا بخشی از مشکلات مردم عزیز و بیمارانی که مشکل کلیوی تا حدودی برطرف شود.
وی به اخذ مجوزهای مربوطه برای راهاندازی مرکز ترک اعتیاد در بخش لانو سربیشه اشاره و تصریح کرد: با همت و اراده دانشگاه و با همکاری و حمایت مجموعه استانداری و بیمه سلامت زیرساخت، تجهیزات و وسایل لازم راهاندازی این مرکز انجام گرفته و از هفته جاری خدمات ترک اعتیاد در این بخش ارائه میشود.