به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، در مراسم آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ دانشگاه ادیان و مذاهب قم و افتتاحیه دانشکده زن و خانواده با بیان اینکه امیدوارم زنان قدر خود را در پیام رسانی و تدبیرگری و به فرموده مقام معظم رهبری خرد ورزی در رساندن پیام و جهاد تبیین و روایت گری صحیح بدانند، گفت: همانطور که امام راحل فرمودند «زنان در نهضت مقدم هستند و زنان را به رهبری قبول دارم» اشاره به رهبری بر دلها و حکومت بر فکرها است که زن به عنوان مادر، تربیت کننده و مربی میتواند این مهم را بر عهده داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه نخستین حرکتی که باید برای تربیت صورت گیرد توسط زن است، اظهار کرد: نقش انبیا و نقش پرورش نقش بسیار ارزشمندی است که به زن داده شده است و در شرایط کنونی که در جنگ نرم هستیم مسئولیت بسیار سخت و دشواری است و در این شرایط اهمیت جایگاه زن و خانواده بیش از پیش نمایان میشود.
معاون رئیس جمهور با تاکید بر گفتمان تصریح کرد: در مسائل و مبانی این حوزه ضروری است کار پژوهشی انجام شود و در رساندن، شیوه القا و ابزار آن هنرمند باشیم تا جهان و نسل جدید بتواند به خوبی هدف و پیام را دریافت و با آن ارتباط برقرار کند.
وی ادامه داد: در بخش بهرهگیری از نخبگان در عرصههای مختلف و همه کسانی که در بخش زن و خانواده کار کردند، پوشش دهی مناسب داریم و از دیدگاهها و پژوهشهای جدید بهره میگیریم و بیش از گذشته باید بگیریم.
خزعلی با اشاره به اینکه نیاز داریم وضعیت زن ایرانی را در کشور به جهان معرفی کنیم، خاطرنشان کرد: در بسیاری از مواضع، ما وضعیت بهتری نسبت به متوسط جهانی داریم به عنوان مثال در پرداخت حق الزحمه مساوی بین زن و مرد، در بسیاری از دیدارها در نیویورک وقتی با وزرای زن و امور اجتماعی سایر کشورها صحبت میشد باور نمیکردند تا جایی که که وزیر فنلاند میگفت ما هنوز نتوانستیم حقوق مساوی بین زن و مرد را در کشور خود برقرار کنیم.
معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بیمه سلامت و بیمه ناباروری در هیچ کشوری به این شکل پوشش دهی نمیشود، گفت: زمانی که پوشش دهی بیمه سلامت روستاییان را به رئیس مجمع سازمان ملل گفتم به شعف آمده بود و در توئیت خود این مطلب را عنوان کرد.
خزعلی اظهار کرد: مسئله سواد، پیشرفتهای علمی، بهداشت، امید به زندگی زنان و … مسائلی است که ما به خوبی منتقل نکرده ایم بنابراین یکی از وظایف ما این است که ضمن گفتمان سازی عملکرد را بیان کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه گاهی تعارض منافع باعث میشود که جایگاه لازم به زنان داده نشود و گاهی اوقات این تعارض منافع باعث میشود که آنگونه که باید حتی اسلام را معرفی نکنیم، عنوان کرد: هیچ مذهبی مانند اسلام نتوانسته کرامت و جایگاه حقیقی زن را حفظ کند که متأسفانه این نقص را در رساندن صحیح گفتمان اسلام و انقلاب داریم.