ترخیص 3610 تن روغن آفتابگردان رسوبی در گیلان

مدیرکل سازمان بازرسی گیلان با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه اموال تملیکی و گمرکات استان گفت: ترخیص 3 هزار و 610 تن روغن آفتابگردان رسوبی و تعیین تکلیف و فروش 11 فقره کالاهای متروکه موجود در انبارهای گمرکات انجام شده است.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از رشت، سجاد ده‌ده جانی امروز در نشست با اصحاب رسانه استان گیلان ضمن تبریک هفته قوه قضائیه با بیان اینکه سازمان بازرسی‌ یکی از دستگاه‌های تابعه قوه قضائیه است، اظهار داشت: سازمان بازرسی 2 وظیفه اصلی نظارت بر حسن جریان امور و نظارت بر اجرای صحیح قوانین را بر عهده دارد.

مدیرکل سازمان بازرسی استان گیلان با اشاره به نظارت و بازرسی مستمر از تمامی ادارات، سازمان‌ها، دستگاه‌های تابعه قوه قضائیه، موسسات و شرکت‌های دولتی، نهادهای نظامی و انتظامی و نهادهای انقلابی که در حوزه اختیارات سازمان بازرسی است، تصریح کرد: نحوه ورود ما به موضوعات مختلف به 3 صورت فوق‌العاده، موردی و برنامه‌ای خواهد بود.

ده‌ده جانی خاطرنشان کرد: در شیوه فوق‌العاده، با توجه به دستور رهبر معظم انقلاب، درخواست وزیر، کمیسیون اصل نود مجلس و ریاست قوه قضائیه، موضوعی به ما ارجاع می‌شود و سازمان بازرسی نیز وظیفه دارد در کمترین زمان ممکن به موضوع ورود کند.

وی با تاکید بر اینکه پیشنهادات سازمان بازرسی لازم‌الاجرا است و در صورت عدم اجرای پیشنهادات، مشمول مجازات خواهند شد افزود: مردم در صورت مشاهده تخلف می‌توانند از طریق تلفن گویای 136 و سامانه بازرسی، شکایات خود را ثبت و انعکاس دهند و اخیراً در طبقه همکف این سازمان واحدی پیش‌بینی کرده‌ایم که شکایات مردم را دریافت و در سامانه درج خواهد کرد و پس از ثبت، یک کد به شاکیان می‌دهند و شاکیان با استفاده از کد رهگیری می‌توانند شکایات خود را مورد رصد قرار دهند. 

مدیرکل سازمان بازرسی استان گیلان با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه اموال تملیکی و گمرکات استان خاطرنشان کرد: ترخیص 3 هزار و 610 تن روغن آفتابگردان رسوبی و تعیین تکلیف و فروش 11 فقره کالاهای متروکه موجود در انبارهای گمرکات که یک مورد آن 2 هزار و 700 تن جو بوده، انجام شده است.

وی جلوگیری از قاچاق سوخت و قاچاق چوب و همچنین تعیین تکلیف 18 هزار اصله از درختان شکسته و افتاده در عرصه‌های جلگه‌ای استان و جلوگیری از قاچاق چوب به مبلغ 30 میلیارد ریال را از دیگر اقدامات انجام شده توسط سازمان بازرسی استان در طول یک سال گذشته برشمرد و بیان کرد:

مدیرکل سازمان بازرسی استان گیلان از رفع تداخل بیش از 11 هزار هکتار از اراضی استان خبر داد و بیان کرد: تهیه نقشه‌های حدنگاری کاداستر و اخذ سند تک برگ برای اراضی ملی جنگلی، دولتی و ساحلی استان نیز از مهم‌ترین اقدامات بوده است زیرا بسیاری از اراضی استان فاقد سند تک برگ و رها شده بودند که تحت رصد سازمان بازرسی قرار گرفته و بسیاری از اراضی تعیین تکلیف شدند.

ده‌ده جانی با تاکید بر ضرورت مکلف بودن صاحبان مشاغل اعم از پیراپزشکی و داروسازی در راه‌اندازی و استفاده از پایانه فروشگاهی تصریح کرد: با توجه به اینکه بعضی پزشکان هنوز از بیمار پول نقد می‌گیرند، بخشی از رصد و پیگیری‌هایمان را به این حوزه اختصاص دادیم و امور مالیاتی و پزشکی را هم ملزم به پیگیری آن خواهیم کرد.

وی با اشاره به پیگیری عوارض کسری پارکینگ شهرداری رشت و پرداخت 335 میلیارد ریال از این وجوهات به حساب خاص عنوان کرد: کمبود پارکینگ در شهر رشت و ترافیک آن به یک معضل اجتماعی تبدیل شده و لازم است ساماندهی در این زمینه صورت گیرد.

مدیرکل سازمان بازرسی استان گیلان از معرفی 18 نفر از پزشکان متخصص جراح متخلف و اخذ رای محکومیت برای آن‌ها به‌دلیل خروج از محل کار بدون ثبت خروج و انجام عمل جراحی در بیمارستان‌های خصوصی در همان زمان خبر داد و بیان کرد: در خصوص سلامت و بهداشت و درمان با کسی تعارف نداریم.

ده‌ده جانی با اشاره به اینکه بسیاری از اراضی موجود در شرکت شهرک‌های صنعتی برای ایجاد فضای کسب و کار و ساخت و ساز واگذار شده بود اما اقدام به ساخت و ساز نشده بود گفت: افرادی که طی 3 سال گذشته در این شهرک زمین گرفتند اما تعیین تکلیف نکردند باید از آنان گرفته شود و با مزایده به افراد دارای اهلیت واگذار شود.

وی پیگیری در جهت رفع موانع تولید و پرداخت تسهیلات معادل 614 میلیارد ریال از سوی بانک توسعه تعاون به چند واحد تولیدی را جزو دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و افزود: با توجه به مشکلات مطرح شده از سوی واحدها، تسهیلات و وام‌هایی از بانک‌ها برای آنان گرفته شد.

مدیرکل سازمان بازرسی استان گیلان  با بیان اینکه سال گذشته 542 نفر به مراجع قضایی معرفی شدند تصریح کرد: عناوین اتهامی این افراد شامل اختلاس، تضییع اموال عمومی‌، نقض قوانین، کم‌کاری و سهل‌انگاری در انجام وظایف محوله و رفتار خلاف شئون شغلی و ایراد خسارات به اموال دولتی بوده است‌.

ده‌ده جانی با تاکید بر اینکه همکاران ما بدون هیچ گونه اغماضی به موضوعات ورود می‌کنند خاطرنشان کرد: سال گذشته 178 فقره نامه هشداری به مدیران صادر کردیم؛ ما به‌دنبال پرونده‌سازی نبوده و نیستیم بلکه رویکرد ما کمک به مدیران است اما در جایی‌ که تضییع حقوق شود و خسارت به بیت‌المال وارد شود، اگر ورود و اعلام جرم و تخلف نکنیم خودمان مشمول ترک فعل خواهیم شد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 3 هزار شکایات و اعلامات در سازمان بازرسی‌ استان تعیین تکلیف شد تاکید کرد: 955 فقره پیشنهاد لازم‌الاجرا در سال گذشته به دستگاه‌ها ارسال کردیم و موظفیم این پیشنهادات را تا حصول نتیجه پیگیری کنیم.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار