مراسم افتتاحیه این نمایشگاه ساعت 14 دوشنبه 26 دی ماه در سالن آمفیتئأتر مرکز کانون در خیابان فاطمی، خ حجاب با حضور مقامات، مدیران و متخصصان برگزار میشود و نمایشگاه تا غروب چهارشنبه 28 دی دایر است.
تراکنش ایران رویدادی است که از بدو تأسیس سعی کرده است منظم و مدام فرصت تعامل، گفتوگو و ارائه محصولات و خدمات را در اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری فراهم سازد.
این رویداد در طول هفت دوره، حرکت خود را به تدریج گسترش داد و با برنامهریزی جشنوارههایی مانند جشنواره «فینتک»، جشنواره «چهرههای ماندگار و مدیران مؤثر»، جشنواره «انتخاب محصولات برتر سال»، برپایی نشستهای تخصصی و تشکیل کارگاههای گوناگون امکان تعامل گسترده فعالان این حوزه را فراهم کرده است.
از دوره ششم برای بهرهمندی کسانی که به هر دلیلی نمیتوانند در فضای فیزیکی نمایشگاه حضور پیدا کنند، پخش زنده فعالیتها در چند پلتفرم نیز در دستور کار نمایشگاه قرار گرفت و دهها هزار نفر از این طریق به حاضران در فضای نمایشگاه پیوستند.
همراهان نمایشگاه تراکنش هشتم
بخشهای مختلف نمایشگاه تراکنش ایران اعم از اسپانسرها، غرفهدارن، کارگاههای معرفی محصول، نشستها و میزگردها، جشنواره چهرههای ماندگار و… جمعی از بانکها و شرکتهای فعال در این حوزه را با خود همراه کرده است. این بانکها و شرکتها هر یک متناسب با رویکرد خود، بخشی از پازل بزرگ این رویداد ملی فناوریهای مالی ایران را تکمیل میکنند و امسال هم بیش از 60 بانک و شرکت در این رویداد مشارکت دارند.
تا لحظه تنظیم خبر، همراهی و حضور این بانکها و شرکتهای اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری نهایی شده است: بانکهای تجارت، توسعه تعاون، رفاه کارگران، سپه، صادرات ایران، صنعت و معدن، ملت و شرکتهای همراه اول، شبکه الکترونیکی پرداخت کارت (شاپرک)، پرداخت الکترونیک هدایت هوشمند، سامانه متمرکز الکترونیک توسعه تعاون، مهندسی صنایع یاس ارغوانی، طرح و پردازش غدیر، ملی انفورماتیک، آسیاتک، مبیننت، یکتانت، ایده سازان، گروه داده ورز جویا، تجارت الکترونیک هامون، شرکت امید پی، گروه فن آوران هوشمند بهسازان فردا، ارتباط فردا، پارت ارتباط آوا، اتصال صنعت میانه، توسعه صنایع پرداخت سبز، امید بوم، نگین تمدن پاسارگاد، دیبارایان، رهآورد سامانههای امن، ایرانسل، خدمات انفورماتیک، داده ورزی فرادیس البرز، مدیریت امن الکترونیکی کاشف، پارس تکنولوژی سداد، آیریک تجارت نصف جهان، ارتباط هوشمند آیریک(اینکال)، فناوری اطلاعات و ارتباطات مهیمن، ترندیت ایران، گروه فناوری اطلاعات به پویان هوشمند امید، هلدینگ فنآوری و نوآوری صاد، مرکز نوآوری مالی خدمات انفورماتیک، پرداخت الکترونیک سپهر، مرکز نوآوری فینوداد، تریبون، شتابدهنده یونیکا، مرکز نوآوری و توسعه کسبوکار رفاتک، شرکت کربن، هلدینگ تفتا، انجمن صنفی صنعت افتا، شرکت کارت اعتباری ایران کیش، پرداخت الکترونیک سداد، توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی، راهکارهای آنی چابک، فرادیس گستر، تجارت الکترونیک پرتیکان، فناوری و راهحلهای هوشمند سپهر، شرکت اوانو، شرکت همراه کسبوکارهای هوشمند(EBCOM) و امیدتک.
اقتصاد دیجیتال و کسب و کار دانشبنیان
نمایشگاه تراکنش در دوره هشتم با سرلوحه قراردادن شعار «اقتصاد دیجیتال و کسب و کار دانشبنیان» فعالیتهای علمی خود را در 12 محور برنامهریزی کرده که برای هر محور کارگروه و کمیته علمی مرتبط، با حضور جمعی از متخصصان و کارشناسان باتجربه شکل گرفته است. این 12 کارگروه عبارتند از: «تحول دیجیتال در صنایع مالی»، «آینده صنعت پرداخت»، «تلکو بانکها و فینتکها»، «تأمین مالی زنجیره تأمین»، «بیمهگری دیجیتال و تلکوبیمهها»، «نئوبانکها و خدمات اعتباری»، «بلاکچین و رمزارزها»، «آینده کسبوکارهای اینترنتی در ایران»، «پیامرسانها و چالشهای کسبوکاری»، «متاورس و شهر هوشمند»، «امنیت سایبری» و «روندهای صنعت بورس و بازار سرمایه».
نقشآفرینان هشتمین رویداد
به تناسب تنوع فعالیتهای این رویداد چهرههایی با گرایشها، تخصصها و تجربههای متنوعی در نمایشگاه هشتم تراکنش گردهم میآیند. در این رویداد بیش از 200 نفر از فعالان صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری در کمیتهها، کارگروهها، هیأتهای داوری و یا در شمار سخنرانان این رویداد حضور دارند.
به نوعی میتوان گفت که نقشآفرینان نمایشگاه هشتم تراکنش، نمایندگان بخشها و نسلهای گوناگون این اکوسیستم بهشمار میآیند. مثلاً در میان آنان «مسئولان نهادهای دولتی و عمومی»، «مدیران عالی و میانی شبکه بانکی کشور»، «مدیران ارشد و میانی شرکتهای بزرگ بخشهای دولتی و عمومی»، «مدیران گروهها، هلدینگها و شرکتهای پرداخت»، «مدیران دیگر شرکتهای حوزه صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری»، «مدیران اپراتورهای تلفن همراه، شرکتهای ارتباطات و مراکز نوآوری» و همچنین «اعضای هیأت علمی دانشگاهها، پیشکسوتان، پژوهشگران و فعالان این حوزه» مشاهده میشوند.
نشستها و کارگاهها
نمایشگاه تراکنش برگزاری 8 نشست تخصصی را در برنامه خود دارد. در این نشستها حدود 40 تن از متخصصان، استادان و مدیران حوزه صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.
عناوین این نشستها عبارت است از: «پارادایمهای پیش روی صنعت پرداخت» با اسپانسری شرکت شاپرک، «چالشهای بکارگیری فناوریهای نوظهور (بلاکچین، متاورس، هوش مصنوعی و...)» با اسپانسری بهسازان فردا، «تحول دیجیتال و نگرش اکوسیستمی» با اسپانسری شرکت ملی انفورماتیک، «فرآیند نوآوری در صنعت بانکداری و پرداخت» با اسپانسری شرکت ارتباط فردا، «تحلیل نقش اپراتورها در ارائه راهکارهای نوین و امن نظارت تصویری» با اسپانسری شرکت مبین نت، «تأمین مالی زنجیره مالی (SCF)» با اسپانسری بانک صنعت و معدن، «مکانیزم اعتباردهی (BNPL)» با اسپانسری شرکت همراه اول و «دغدغهها و اولویتهای امنیت سایبری در حوزه بانکی و مالی» با اسپانسری شرکت کاشف.
تشکیل بیش از 50 کارگاه معرفی محصول هم از دیگر فعالیتهای سه روز نماشگاه تراکنش هشتم است.
جشنواره چهرههای ماندگار و مدیران مؤثر
از چهارمین دوره نمایشگاه تراکنش ایران، جشنواره «چهرههای ماندگار و مدیران مؤثر» نیز در کنار آن آن آغاز به کار کرد و حوزه فعالیت خود را گسترش داد. در این دوره جشنواره، علاوه بر انتخاب دو چهره ماندگار از مدیران پیشکسوت بانکها، دو مدیر موفق و مؤثر صنعت بانکداری و پرداخت و دو فناور ممتاز از میان متخصصان، برای نخستین بار دو بانوی برگزیده اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری نیز انتخاب و معرفی خواهند شد.
جشنواره انتخاب محصولات برتر
امسال در هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران، جشنوارهای تازه به مجموعه فعالیتهای این رویداد افزوده شد. در این جشنواره که برای نخستین بار برگزار میشود، محصولات و خدمات ارائه شده به جشنواره در حوزه اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری ارزیابی و از میان آنها تعدادی بهعنوان محصولات برتر سال برگزیده و معرفی خواهد شد.
"این مطلب تبلیغاتی است"