به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از بندر دیر، علی پورداوود بعد از ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان دیر از تخصیص اعتبارات و مصوبات سفر دوم رئیس جمهور به استان بوشهر خبر داد و اظهار داشت: در این راستا طرحهای نیمه تکمیل در اولویت تکمیل قرار گرفته است.
معاون هماهنگی بودجه و نظارت سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بوشهر اضافه کرد: امسال از اعتبارات تملک داراییها، ارزش افزوده و از محل دور دوم سفر رئیس جمهور به استان بوشهر مبلغ یکهزار میلیارد تومان به شهرستان دیر اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: از اعتبارات تخصیصی به شهرستان دیر بیشترین اعتبار آن از محل دوره دوم سفر رئیس جمهور به استان بوشهر است که از یکهزار میلیارد تومان بیش از 64 درصد آن از محل اعتبارات ابلاغی دور دوم سفر رئیس جمهور است.
پورداوود بیان کرد: بزرگراه دیر به بوشهر، جادههای حادثهخیز، محور مواصلاتی کناری به شهنیا، جاده ساحلی وفاق، طرحهای آبرسانی و اسکله خورخان از پروژههای مهم شهرستان دیر است.
معاون هماهنگی بودجه و نظارت سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بوشهر با اشاره به اعتبارات تملک دارایی به شهرستان دیر گفت: امسال 220 میلیارد تومان به شهرستان دیر اختصاص یافته است که نسبت به سال گذشته 2 برابر شده است.
وی اضافه کرد: در شهرستان دیر طرحهای مهمی در حوزه دریا و شیلات و بندر اجرا شده است که این مهم زمینه رونق و توسعه این شهرستان را فراهم کرده است.
ظرفیت دیر در زمینه تجارت دریایی، کشاورزی، پرورش آبزیان و تولید محصولات
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر نیز با اشاره به ویژگیهای شهرستان دیر اضافه کرد: این شهرستان در عرصه تجارت دریایی، کشاورزی، پرورش آبزیان و تولید محصولات گلخانهای از ظرفیت بالایی برخوردار است.
علی باستین با بیان اینکه شهرستان عسلویه در تولید محصولات کشاورزی رتبه سوم استان بوشهر دارد خاطرنشان کرد: 50 درصد تولید محصولات باغی استان بوشهر در شهرستان دیر است و در تولید گوجهفرنگی خارج از فصل رتبه اول به خود اختصاص داده است.
وی تولید محصولات دیگر مانند پیاز، سبزیجات، صیفیجات و گلخانهای را از دیگر ظرفیت شهرستان دیر برشمرد و گفت: بزرگترین بندر صیادی کشور در بندر دیر قرار دارد و در حوزه پرورش آبزیان از ظرفیت بالایی برخوردار است.
معاون امور اقتصادی استاندار بوشهر از ساخت کارخانه سیمان سفید در دیر خبر داد و تصریح کرد: این طرح با 2 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در شهرستان طراحی شده است.
باستین باتأکید بر تسریع در واگذاری زمین برای سرمایهگذار طرح سیمان سفید در دیر اضافه کرد: 100 هکتار زمین ساحلی برای مشارکت مردم بومی دیر در امر پرورش آبزیان اختصاص یافته است.
امام جمعه دیر نیز با تأکید بر توجه به مردمداری گفت: مردمداری و ارتباط نزدیک با مردم از تأکیدات و دستورات اسلام است.
حجتالاسلام سید علی حسینی افزود: دستور و سیاست دشمن چشمپوشی از دستاوردها و سیاه نمایی کردن خدمات نظام اسلامی است و در این راستا خارج کردن مردم از میدان و بیاعتمادی مردم از مسئولان در دستور کار دارد.
وی بیان کرد: ما منکر مشکلات نیستیم و کارهای خوب را باید ببینیم و از نقش مردم در انقلاب و حضور در صحنهها باید قدردانی شود.
امام جمعه دیر یکی از مشکلات مهم کشاورزان دیری را تعرفه صادرات گوجه فرنگی دانست و تصریح کرد: در شهرستان دیر کارهای خوبی شده و قضیه این روزها مشکلات تعرفه صادرات گوجه فرنگی که در وضعیت خاصی قرار دارند که نیاز به پیگیری دارد.
حسینی تسریع در تکمیل تأسیسات آبشیرینکن دیر و افزایش سهمیه آب را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: در اختصاص زمین در قالب فرزندآوری، نیاز به پرداخت وام و تسهیلات است.
وی ادامه داد: پروژه جاده بردخون به سمت دیر نیاز به اعتبار دارد و در زمینه اراضی حریم 60 متری دریا مردم مشکلاتی دارند که نیاز به پیگیری دارد.
توسعه زیرساختهای شهرستان دیر
فرماندار دیر نیز گفت: یکی از اهداف این سفر ارتباط مدیران کل با مردم است که مایه امیدآفرینی و اعتماد مردم به نظام اسلامی است.
یونس باربرز افزود: زیرساختها و طرحهای این شهرستان نسبت به 10 سال گذشته توسعه یافته و در حوزه راه، برق، آب و آموزش و پرورش اتفاقات خوبی رقم خورده است.
وی بیان کرد: در کنار ساحلی جاده وفاق لازم است یک شهرک تفریحی، مسکونی طراحی شود و تحقق این مهم این شهرستان را از بنبست خارج خواهد کرد.
فرماندار دیر افزود: در حوزه تجارت از دولت سیزدهم تاکنون 500 میلیارد تومان در شهرستان دیر سرمایهگذاری شده است.
دومین کاروان خدمت دولت مردمی سیزدهم ایران قوی صبح امروز وارد شهرستان دیر شد.
در این برنامه که استاندار، معاونان استاندار، مدیران کل استان حضور داشتند، بر اساس برگههای که از قبل تعیین شده بود، مردم خواستههای خود را روی برگه نوشته و چهره به چهره مطالبات خود را مطرح کردند مدیران کل مورد بررسی قرار دادند.