به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، اکبر ابدالی امروز در حاشیه سفر دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور به قم گفت: این استان با 13 شهرک و ناحیه صنعتی و بیش از 2 هزار و 500 واحد تولیدی یکی از استانهای صنعتی در کشور به شمار میرود که ظرفیت مناسبی را برای اشتغالزایی در فعالیتهای تولیدی فراهم آورده است.
وی افزود: انسجام مناسبی میان شوراهای هم خانواده صنعت، معدن و تجارت در قم وجود دارد و در همین راستا به دنبال ارتقای کیفی فعالیتهای تولیدی در استان هستیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم در تشریح مشکلات صنعت استان عنوان کرد: تأمین و تخصیص ارز، کمبود نقدینگی لازم، موانع موجود در قوانین و مقررات و مشکلات حوزه بیمه نیز از مشکلاتی است که صنعتگران قم با آن مواجه هستند.
وی گفت: حمایت از تولید فقط وظیفه وزارت صمت نیست و باید همه دستگاهها در کنار تولید باشند چرا که سیاست کلان کشور ارتقای بخش صنعت و تولید است.
به گزارش ایران اکونا به نقل از تسنیم، حجم قابل توجه جوازهای تاسیس و پروانههای بهرهبرداری صادر شده در صنعت قم نشان دهنده رغبت بالای سرمایهگذاران برای انجام فعالیتهای اقتصادی در این بخش است و از همین منظر باید تاکید کرد که حوزه فعالیتهای تولیدی در استان طی سالهای اخیر روند رو به رشدی را طی میکند.
بخش صنعت در قم یکی از نمونههای موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحدهای تولیدی استان به صورت غیردولتی و توسط بخش خصوصی اداره میشود.
امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیتهای صنعتی و توسعه کیفی فعالیتها نیز اقدامهای گسترده ای را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهرهوری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیتهای داخلی است.
شهرکهای صنعتی استان قم به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه درنزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایهگذاران و علاقهمندان به راهاندازی کسب و کارهای تولیدی مواجه شدهاست.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.