به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمان، حسین شریفی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره بیمه ایران بعدازظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با تبریک ولادت امام علی (ع) و روز پدر، اظهار داشت: امروز توفیقی شد که به استان کرمان سفر کنیم چرا که یکی از سیاستهای ما حضور در استانها و بررسی عملکرد بیمه ایران در جهت تسریع در امور و تمرکززدایی خدمات است.
وی با بیان اینکه سفرهای استانی برکات زیادی دارد؛ مشکلات را از نزدیک میبینیم و در محل برای آن تصمیمگیری میکنیم، گفت: در این سفرها با مسئولان ارشد استانی و فعالان اقتصادی جلساتی برگزار میشود و ظرفیتهای صنعت بیمه معرفی میشود.
مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به اینکه بیمه ایران تنها شرکت بیمه دولتی است که بیشترین سابقه بیمهای در کشور را دارد، افزود: 40 شرکت دیگر هم غیر از بیمه ایران کار خدمات بیمهای را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه 207 شعبه بیمه ایران در داخل کشور و 9 شعبه در خارج از کشور فعالیت میکند، ادامه داد: در ده ماهه ابتدای امسال 55 هزار میلیارد تومان فروش بیمه داشته و 22.7 هزار میلیارد تومان خسارت پرداخت شده است که روزانه بیش از 6 هزار میلیارد تومان میشود.
شریفی با اشاره به اینکه ضریب نفوذ بیمه در کشور حال خوبی برای هموطنان ایجاد میکند، گفت: در این راستا سامانههای الکترونیکی ایجاد شده و خدمات بیمهای از این طریق ارائه میشود.
وی با بیان اینکه خدمات الکترونیکی شفافیت هم ایجاد میکند و در ارزیابی خدمات موثر است، افزود: طرح تکافل بیمه ایران بسیار جذاب بوده و در انتهای قرارداد اگر در صندوق تکافل پذیر چیزی بماند به صورت مساوی بین جامعه مشارکت کننده پرداخت میشود و محصول جذابی برای عموم مردم است.
رئیس هیئت مدیره بیمه ایران با اشاره به اینکه طرح سپاس نیز در حوزه درمان جذاب است و طرح حامی در زمان آتشسوزیها موثر است، بیان کرد: در کنار کار بیمهگری در حوزه مسئولیتهای اجتماعی بیمه ایران کارهای خوبی شده است.
وی با بیان اینکه جلساتی با مدیرکل اقتصادی استان کرمان برگزار شده و قرار است در جلسه با استاندار این طرح بررسی و پیگیری شود، ادامه داد: بیمه ایران در استان کرمان طرح سرمایهگذاری اجرا میکند و این آمادگی وجود دارد.
شریفی با اشاره به اینکه شرکت بیمه ایران ریالی از بودجه عمومی استفاده نمیکند و درآمد آن از محل حق بیمهها است، گفت: هر مقدار که خسارت پرداخت شد مابقی در کشور سرمایهگذاری زود بازده میشود که در موقع لزوم نقدینگی برای پرداخت خسارتها داشته باشیم.
وی با بیان اینکه مشارکت ما در طرحهای سرمایهگذاری باید توجیه اقتصادی داشته و زود بازده هم باشد، افزود: متاسفانه ضریب نفوذ بیمه در کشور پایین است و دلایل مختلفی دارد.
مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به اینکه وظیفه ما این است که با بیمهگذاران خود صادق باشیم و این موضوع حتماَ ضریب نفوذ بیمه را افزایش میدهد، ادامه داد: پرداخت خسارت به موقع به ضریب نفوذ کمک میکند و مدیران خود را با این شاخص ارزیابی میکنیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه اکثر مردم و مسئولان بیمه را در حد اتومبیل میشناسند، گفت: متاسفانه خیلی از ساختمانهای اداری کشور فاقد بیمهنامه هستند که به این موضوع باید توجه شود.
شریفی با اشاره به اینکه صنعت بیمه همه ساله یک عددی را به نهادهای مختلف پرداخت میکند که سال گذشته 600 میلیارد تومان بوده و امسال این عدد در بودجه هزار میلیارد تومان پیشبینی شده است، افزود: این نهادها از جمله فراجا، راهداری و اورژانس است که موظف هستند با این پول محلها و نقاط حادثهخیز را برطرف کنند.