بیمارستان حضرت ولی‌عصر(عج) اراک بیش از 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیمارستان حضرت ولی‌عصر(عج) بیش از 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به زودی وارد مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
- اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علیرضا امانی پیش از ظهر امروز در پنجمین مجمع سلامت استان مرکزی اظهار داشت: استان مرکزی در زمینه برگزاری مجامع سلامت پیشتاز است، تاکنون 11 مجمع شهرستانی با مشارکت حداکثری سازمان‌ها برگزار شده است، 20 تا 25 درصد بحث سلامت مردم در اختیار وزارت کشور است و بیش از 75 درصد بحث سلامت مربوط به سایر سازمان‌ها است و باید در این زمینه کمک داشته باشند. 

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی در زمینه جوانی جمعیت فعال است، 17 جلسه در قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شده است و همکاری خوبی در بین نهادها، استانداری و دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد، سال گذشته  در بحث جوانی جمعیت رتبه قابل قبولی وجود داشت، اما امسال در تلاش برای کسب رتبه بهتر و رفع نواقص هستیم، در راستای جوانی جمعیت مشوق‌های خوبی توسط بانک‌ها و راه و شهرسازی ارائه شده که باید ادامه‌دار باشد. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: جامعه ما در حال پیر شدن است و پنجره جوانی جمعیت در حال بسته شدن است، اگر به خاطر مسائل اقتصادی بحث فرزند آوری را کم اهمیت جلوه دهیم در آینده با مشکلات اقتصادی بیشتری مواجه می‌شویم، کشور به ویژه استان مرکزی به عنوان استان صنعتی نیازمند نیروی پویا و فعال است تا چرخ صنعت و اشتغال بچرخد. موضوع جوانی جمعیت را از موضوعات سیاسی و اقتصادی است و نباید به جهت مسائل حاشیه‌ای موضوع فرزندآوری تحت‌الشعاع قرار گیرد، نیروی انسانی موتور محرک کشور است و عوارض سالخوردگی را نباید پشت مسائل اقتصادی پنهان کنیم چراکه چرخ‌های اقتصادی یک جامعه پیر و فاقد نیروی جوان به کندی حرکت می‌کند و مشکلاتی را برای کشور ایجاد می‌کند.

امانی با اشاره به آلودگی هوای شهر اراک، عنوان کرد: استان مرکزی به عنوان استانی با موقعیت استراتژیک، محل گذر برای مردم سایر استان‌ها تلقی می‌شود. بنابراین اهمیت سلامت در استان مرکزی می‌تواند مهم باشد. همچنین مجاورت استان‌های پر جمعیت مانند تهران در کنار استان مرکزی اهمیت موضوع سلامت را در استان دوچندان می‌کند. متأسفانه علی‌رغم زحمات سازمان‌های مردم نهاد و نهادهای دولتی در زمینه آلودگی شهر هوا و مازوت سوزی، اما اقدام قطعی در این زمینه انجام نشده است، قاطعانه خواستار توقع مازوت‌سوزی در اراک هستیم، چراکه بر سلامت مردم استان بسیار تأثیرگذار است. 

وی در ارتباط با افزایش امتیاز پزشکان و بحث ماندگاری آنها گفت: استان مرکزی و شهر اراک علی‌رغم نزدیکی به پایتخت و استان قم رشد خوبی نداشته و در زمینه امتیاز و ماندگاری پزشکان، به ازای هرسال ماندگاری پزشکان در استان بیش از 30 امتیاز تعلق نمی‌گرفت که با پیگیری‌های انجام شده این امتیاز به 60 امتیاز افزایش پیدا کرده است، عدم وجود مبلمان مناسب شهری و آلودگی سبب شده که ماندگاری مناسبی در استان وجود نداشته باشد. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: اقدامات خوبی در تمام شبکه‌های درمان در حال انجام است و اتاق عمل تمام شبکه‌های درمان فعال شده است، در زمینه ورود تجیهزات پزشکی به ویژه در بیمارستان حضرت ولی‌عصر(عج) و سینا آشتیانی اقدامات خوبی انجام شده و بیش از 80 تا 90 درصد تجهیزات توسط هیئت امنای وزارت بهداشت تأمین شده است. همچنین خرید دستگاه سی.تی آنژیوگرافی و  سونوگرافی سبب شد بار مراجعات بیمارستان گوارشی و قلبی به تهران کاهش پیدا کند. 

امانی ادامه داد: بیمارستان حضرت ولی‌‌عصر(عج) بیش از 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به‌زودی وارد مدار بهره‌برداری قرار خواهد گرفت، بیمارستان زنان و زایمان طالقانی در شأن مادران باردار نبود که بیمارستان خیرساز سینا آشتیانی جایگزین بیمارستان قدیمی و فرسوده شد و هم‌اکنون تحویل موقت شده که در حال رفع نواقص هستیم و به زودی وارد مدار خدمت می‌شود. 

وی در ارتباط با فاز سوم بیمارستان خوانساری گفت: بیمارستان خوانساری یکی از مراکز درمان بیماران سرطانی در غرب کشور است، متاسفانه زنجیره تجهیزات ما در این زمینه ناقص است، در مرحله نخست باید از عوامل تأثیرگذار و مخاطره‌زا در سلامت مردم و مازت‌سوزی جلوگیری شود و اگر زورمان نمی‌رسد حداقل مطالبه ما یارانه سلامت برای خرید دستگاهای مورد نیاز و تشخصی زود هنگام بیماری سرطان است تا از عوارض درمان جلوگیری شود. شبکه‌های بهداشت استان بسیار فعال هستند و هر چقدر در زمینه پیشگیری سرمایه‌گذاری داشته باشیم بار درمان کاهش پیدا می‌کند، فاکتورهای مختلف در سلامت مؤثر است و لازم است دستگاه‌های بیشتری در بحث سلامت فعال شوند. 

استان مرکزی در تعداد موالید رکورد منفی دارد

پروین مفتح‌زاده در این نشست اظهار داشت: استان مرکزی در تعداد موالید رکورد منفی دارد، در فصل بهار شاهد حرکت مثبت در تعداد موالید بودیم ولی این حرکت در شش ماه اخیر رو به افول رفته است.

مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: نیازمند چاره‌اندیشی و اقدامات خوب در حوزه جوانی جمعیت هستیم، باید تدابیر جدی در راستای جلوگیری از این بحران اندیشیده شود، وزارت بهداشت و درمان در خط مقدم این حوزه قرار دارد و انتظار داریم این خط مقدم تأثیر مثبت و نخست را داشته باشد. 

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار