بیش از 3 میلیارد تومان تسهیلات برای تامین نهاده‌های دامی و طیور استان خراسان جنوبی پرداخت شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان‌جنوبی از ارائه تسهیلات برای تامین مالی و سرمایه در گردش فعالان اقتصادی حوزه‌ نهاده‌های دامی و طیور این استان به مبلغ سه میلیارد و 234 میلیون تومان خبر داد.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ، مهدی جعفری  با اشاره به ارائه تسهیلات برای تأمین مالی و سرمایه در گردش فعالان اقتصادی حوزه‌ نهاده‌های دامی و طیور، اظهار داشت: خراسان‌جنوبی نسبت به جمعیت در حوزه معرفی میزان طرح‌ها به بانک مقام سوم را دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه مبلغ این تسهیلات شناور است، تصریح کرد: متقاضیان هر جایی در کشور می‌توانند ثبت‌نام کنند.

جعفری با بیان اینکه بانک کشاورزی در رتبه نخست از نظر پرداخت قرار دارد، یادآور شد: استان ما رتبه سوم را در مبلغ پرداختی دارد و تاکنون 589 میلیارد تومان مجموع ثبت‌نامی استان بوده است.

وی با بیان اینکه تاکنون برای 2 هزار و 699 نفر ثبت‌نام انجام شده است، ادامه داد: از این تعداد 2 هزار و 12 نفر ارسال شده شهرستانی بوده و بالغ بر 435 میلیارد تومان معرفی شده به بانک هستند که تعداد یک‌هزار و 709 مورد بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه مبلغ 3 میلیارد و 234 میلیون تومان پرداختی انجام شده که بیشترین میزان در کشور است بیان کرد: مجموع طرح‌هایی که در کشور پرداخت شده نزدیک 500 طرح بوده که از این تعداد 48 طرح در استان خراسان‌جنوبی است.

جعفری با بیان اینکه دامداران و مرغداران از فرصت باقی‌مانده استفاده کنند تصریح کرد: بانک کشاورزی 24 ساعته در حال خدمات‌رسانی است.

وی ادامه داد: میز خدمت در مدیریت‌های جهاد کشاورزی استقرار دارد و متقاضیان می‌توانند به آنجا هم رجوع کنند بنابراین همه موارد را تسهیل کردیم و در استان وضعیت مطلوبی داریم.

ارائه تسهیلات برای تأمین مالی و سرمایه در گردش فعالان اقتصادی حوزه‌ نهاده‌های دامی و طیور وزیر اقتصاد: اصلاح تخصیص ارز ترجیحی خواسته فعالان اقتصادی بود فرآیند استعلامات و صدور مجوزها برای سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی در استان اردبیل کاهش می‌یابد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه متقاضیان می‌توانند به سامانه سیتا مراجعه کرده و ثبت‌نام کنند، افزود: همچنین می‌توانند به مدیریت‌های شهرستان مراجعه کرده تا میز خدمت برای آن‌ها ثبت‌نام کند و بعد از ثبت‌نام طرح‌ها به بانک ارسال و بعد از تاایید جهاد کشاورزی معرفی به بانک می‌شوند و بعد از تکمیل مدارک و تکمیل پرونده می‌توانند وام خود را دریافت کنند.

جعفری مطرح کرد: تمام موارد و مشکلات برای دریافت تسهیلات به حالت عادی مرتفع شده تا بتوانند سرمایه در گردش را دامداران و مرغداران دریافت کنند.

وی با بیان اینکه این مبالغ فقط برای نهادهای دامی است گفت: کارت اعتباری برای آن‌ها تعریف می‌شود و می‌توانند نهاده خود را از سامانه بازارگاه دریافت کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه براساس قیمت آزاد 11 هزار و 300 برای جو، 11 هزار و 300 تومان ذرت و 17 و 300 تومان کنجاله سویا است تصریح کرد: این قیمت‌ها در سامانه بازارگاه تعریف شده و قیمت براساس میزان خرید از کارت شخص کم می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه تاکنون 7 هزار میلیارد تومان برداشت کشوری انجام شده است، یادآور شد: تعداد 580 میلیارد ثبت‌نامی داشتیم که یک پانزدهم ثبت‌نامی کشوری را داشتیم.

جعفری خاطرنشان کرد: نهاده‌ها قیمت آزاد دارد و دامداران و مرغداران تنها از این طریق می‌توانند نهاده‌های دام خود را تهیه کنند.

طرح مردمی سازی یارانه ها تنها برای چهار کالای اساسی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی در ادامه بیان کرد: افزایش نرخ برخی کالاها همه ساله بوده و مربوط به طرح مردمی سازی یارانه‌ها نمی‌شود.

جعفری با بیان اینکه افزایش قیمت در طرح مردمی سازی یارانه‌ها تنها برای چند قلم است، گفت: افزایش قیمت برنج ربطی به حوزه این چهار قلم کالا ندارد.

وی اظهار داشت: اگر کسی سو استفاده می‌کند و قصد دارد در بازار قیمت برنج را افزایش دهد یقیناً با وی برخورد جدی می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه 976 تن برنج از انواع برنج وارد استان شده و در اختیار مباشران قرار گرفته است، افزود: از مباشران خواستاریم هر چه سریع‌تر برنج را وارد بازار کنند تا افراد سوءاستفاده نکنند.

جعفری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا مجوزی برای افزایش قیمت برنج وجود داشته است، گفت: برنج ربطی به چهار قلم کالای طرح مردمی سازی یارانه‌ها ندارد و افزایش نرخ این کالا غیر قانونی است.

وی گفت: از تیم‌های نظارت خواستاریم به طور جد ورود کرده و اجازه ندهند کسی با معیشت مردم بازی کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با اشاره به افزایش قیمت گوشت قرمز بیان کرد: عرضه و تقاضا، قیمت گوشت قرمز را تعیین می‌کند.

جعفری با بیان اینکه کنترل رفتارهای هیجانی می‌تواند به بازار کمک کند، افزود: هر جا تقاضا بیشتر و عرضه کم شود، قیمت‌ها افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: چیزی که امروز در حوزه گوشت قرمز می‌تواند بازار و قیمت را کنترل کند، عرضه و تقاضا است که نیازمند توجه مردم است.

جعفری از افزایش و دقت در نظارت‌ها خبر داد و افزود: افزایش جرایم تعزیراتی یکی از گام‌های مهم برای کنترل تخلفات است.

وی با بیان اینکه هر روزه جلسات مبنی بر نظارت بازار تشکیل و اوضاع بازار رصد می‌شود، گفت: کسی بدون مجوز حق گران فروشی ندارد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار