به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، محمد هادی زاهدی وفا عصر امروز در نشست شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت کار در خراسان جنوبی اظهار کرد: برخی از مشکلات خراسان جنوبی را در مرکز بر اساس اهمیت و توان خود پیگیری و حل خواهیم کرد.
وی با اشاره به بحث رابطه مردم و دولت گفت: هر دولتی که میآید وعدههایی میدهد و بر اساس آن عمل میکند و کثرت این وعده دادن و عدم اجرای آن سبب کاهش سرمایه اجتماعی میشود و مسئولان باید به بحث رابطه مردم با دستگاههای دولتی توجه بسیاری داشته باشند.
وی ادامه داد: مردم بیشتر با مدیران و کارمندان دولت ارتباط دارند و فکر میکنند که آن فردی که مقابلشان است، رئیس دولت است و اگر خدمات بر اساس رویکرد مردمی نباشد، اولین نارضایتی را در قالب رئیس جمهور عنوان میکنند.
زاهدی وفا تصریح کرد: باید با مردم به گونهای برخورد کنید که این سرمایه اجتماعی نه تنها کاهش پیدا نکند بلکه به مرور زمان افزایش یابد و سرمایه اجتماعی دولت همان سرمایه اجتماعی نظام است و امیدواریم این موضوع روز به روز بهتر شود.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه متأسفانه بهره وری بخش دولتی بسیار کاهش یافته است، اضافه کرد: این موضوع وقتی در اقتصاد منعکس میشود، سبب کاهش بهره وری بخش خصوصی هم میشود و این موضوع را مسئولان استان باید پایش کنند.
وی بیان کرد: هر چه زمان بهره وری دولتی افزایش پیدا کند قطعاً کاهش توجیه اقتصادی را در پی دارد و اگر بخواهیم به یک فرمول اقتصادی در بخش خصوصی فکر کنیم، باید به کاهش زمان ارتباط و تعامل بین بخش خصوصی و دولتی توجه داشته باشیم چرا که در غیر این صورت توجیه اقتصادی بسیاری از کارها از بین خواهد رفت.
زاهدی وفا با اشاره به اینکه در صدور مجوزهای کسب و کار تسریع شده است، گفت: باید یک عزم جدی به وجود آید تا این توجیه اقتصادی سرمایه گذاری از دست نرود و مدیران و استاندار خراسان جنوبی توجه کنند که جذب سرمایه گذار از سختترین کارها است و با کاهش هزینههای سرمایه گذاری میتوانیم، موفق عمل کنیم.
وی ادامه داد: باید به گزینههای جانشین برای حل مشکلات استان خراسان جنوبی فکر کنید و اگر بخواهید تنها در چارچوب اداری عمل کنید پروژهها روی زمین باقی خواهد ماند.
زاهدی وفا با بیان اینکه دولت برای بلند کردن اقتصاد کشور از زمین نیازمند ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری است، اظهار کرد: سال گذشته سرمایه گذاری کشور منفی ۴.۷ بوده است و نمیتوانستیم استهلاک سرمایه گذاری موجود را جانشین کنیم و رشد اقتصادی کشور وابسته به میزان جذب سرمایه گذاری است.