بدهی آمریکایی‌ها برای اولین بار از مرز 1 تریلیون دلار گذشت

گزارش فدرال رزرو (بانک مرکزی) آمریکا نشان می‌دهد که بدهی کارت‌های اعتباری برای اولین بار در تاریخ این کشور از یک تریلیون دلار عبور کرده است.
- اخبار اقتصادی -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، بانک فدرال رزرو نیویورک روز سه شنبه در گزارشی اعلام کرد که موجودی کارت‌های اعتباری در ایالات متحده در سه ماهه دوم سال جاری میلادی 45 میلیارد دلار افزایش یافته که نشان می‌دهد این رقم برای اولین بار در تاریخ این کشور از یک تریلیون دلار عبور کرده است.

اقتصاددانان شعبه بانک مرکزی آمریکا در نیویورک با بیان اینکه نرخ معوقات بدهی اکنون به سطح قبل از شیوع کرونا بازگشته است، به این نکته اشاره کردند که طی دو فصل اخیر "به نظر می‌رسد که برخی تثبیت‌ها صورت گرفته است".

سایر بدهی‌ها که شامل کارت‌های اعتباری خرده‌فروشی و دیگر وام‌های مصرفی و همچنین وام‌های خودرو می‌شود به ترتیب 15 و 20 میلیارد دلار افزایش یافته است.

بدهی مردم آمریکا با بیش‌ترین سرعت در 20 سال گذشته افزایش یافتهشدار یلن درباره رکود تورمی در اقتصاد آمریکا

گزارش فصلی نشان می دهد که مانده وام های دانشجویی با کاهش 35 میلیارد دلاری به 1.57 تریلیون دلار رسیده، در حالی که مانده وام مسکن تا حد زیادی بدون تغییر در سطح 12.01 تریلیون دلار باقی مانده است.

بر اساس این گزارش، کل بدهی خانوارها در سه ماهه دوم سال 2023 با 16 میلیارد دلار افزایش به 17.06 تریلیون دلار رسید.

این محققان نوشتند: علیرغم فشارهای زیادی که مصرف کنندگان آمریکایی در سال گذشته با آن مواجه بوده اند – افزایش نرخ بهره، فشارهای تورمی پس از همه گیری کرونا و ورشکستگی‌های اخیر بانکی - شواهد کمی از مشکلات مالی گسترده برای مصرف کنندگان وجود دارد.

گزارش جداگانه ای از فدرال رزرو آمریکا نشان داد که نرخ بهره برای کارت های اعتباری در ماه می به رکورد 22.2 درصد رسیده است.

داده های فدرال رزرو نشان می دهد که بیش از 70 میلیون حساب کارت اعتباری جدید از زمان شروع همه گیری ویروس کرونا افتتاح شده است.

کارشناسان مالی بر این باورند که بدهی ها تا حدی همچنان انباشته خواهند شد، زیرا تورم بالا خانوارها را مجبور کرده است که برای پوشش هزینه ها بیشتر به کارت های اعتباری خود تکیه کنند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار