بخشی از پزشکان عمومی از چرخه درمان خارج شد‌ه‌اند

معاون وزیر بهداشت گفت: در کشور بالغ بر 160 هزار پزشک عمومی داریم اما عدم ساماندهی حوزه سلامت، عدم همخوانی حقوق و دستمزد با تورم و عدم کفاف تعرفه پزشکی با هزینه‌ها سبب شده برخی از پزشکان از چرخه درمان خارج شوند.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهارداشت: یکی از مسائلی که در استان هرمزگان وجود داشت بحث کمبود سرانه تخت بیمارستانی بود خوشبختانه با مجموعه اقدامات انجام شده به تخت‌های بیمارستانی موجود هزار تخت دیگر اضافه می‌شود تا سرانه هرمزگان از میانگین کشوری هم بالاتر برود. 

وی افزود: مسئله کمبود نیروی انسانی با برنامه‌های وزارت بهداشت برطرف می‌شود ، وزارتخانه و شخص وزیر در این زمینه دارای برنامه‌ هستند و مشکل را حل می کنیم.

معاون وزیر بهداشت گفت: در دولت سیزدهم شهید رئیسی و تیمشان کارهای زیادی در حوزه بهداشت و درمان کردند در دولت یازدهم و دوازدهم هم کارهای مهمی انجام گرفت و اگر آن اقدامات نبود در ایام کرونا به بلایی که بر سر اروپا آمد دچار می‌شدیم.

وی تصریح کرد: در همان زمان بود که میزان قابل توجهی تخت بیمارستانی جدید و میزان قابل توجهی آی سی یو ایجاد شد و تاب آوری نظام سلامت بالا رفت. 

رئیسی گفت: بر اساس برنامه‌های وزارت بهداشت یکی از اولویت‌های اصلی این است که برای مناطق مغفول مانده کار کنیم تکریم بیماران و پرسنل درمانی نیز از جمله مسایل مورد تاکید وزیر هستند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه عقب‌افتادگی پرداخت‌ها در دانشگاه‌ها رقم قابل توجهی است گفت: در کشور بالغ بر 160 هزار پزشک عمومی داریم اما عدم ساماندهی حوزه سلامت، عدم همخوانی حقوق و دستمزد با تورم و عدم کفاف تعرفه پزشکی با هزینه‌ها سبب شده برخی از پزشکان از چرخه درمان خارج شوند.

معاون وزیر بهداشت گفت: طرحی برای اعطای حقوق به پزشکان طرحی در دست کار است و مطابق آن پزشکان طرحی در 6 ماه ابتدایی دارای حقوق ثابت خواهند شد و پس از آن مزایای آنها برقرار می‌شود.

وی وجود قوانین دست و پا گیر و الزام به حمایت از خرید از تولید کننده داخلی را سبب آسیب به وضعیت درمان دانست و گفت: در مسئله دستگاه دیالیز که نمی‌توان مشابه تولیوپد داخل وارد کرد این قانونی بوده که مجلس مصوب کرده و کار را برای واردات این دستگاه‌ها سخت کرده است در خصوص واکسن آنفولانزا نیز یک شرکت داخلی به وزارت بهداشت گفته من به میزان کافی واکسن تولید و در اختیار قرار می‌دهم اما تاکنون 25 درصد تحویل داده است اگر واکسن وارد کنیم می گویند چرا از خارج وارد کردید و از تولید داخلی حمایت نشد اگر هر وارد نکنیم با مشکل مواجه می‌شویم بنابراین بازم است در مجلس برای این قوانین راهکار ارائه شود. 

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار