رئیس مجمع کانون‌های فرهنگی، تبلیغی اردبیل:

بانک اطلاعاتی هیئت‌های مذهبی اردبیل تهیه می‌شود

اردبیل- رئیس مجمع کانون‌های فرهنگی، تبلیغی استان اردبیل گفت: بانک اطلاعاتی هیئت های مذهبی استان اردبیل تهیه و برنامه‌ریزی فرهنگی مدون در این راستا ارائه می‌شود.

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدباقر غلامی ظهر سه شنبه در جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر به مناسبت دهه اول ماه محرم، با اشاره به ظرفیت عظیم هیئت‌های مذهبی در احیای شعائر و ارزش‌های دینی در جامعه اظهار کرد: در استان اردبیل ۶۵۰ هیئت مذهبی فعالیت دارند که از بین آنها فعالین حوزه امر به معروف و نهی از منکر شناسایی و در راستای توانمند سازی آنان برنامه ریزی می‌شود.

وی گفت: در مرحله اول تعداد ۲۰ هیئت مذهبی شناسایی و بانک اطلاعاتی آنان برای همکاری با ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اختیار این ستاد قرار می‌گیرد تا طبق نیازهای روز جامعه و رصد اولویت‌های فرهنگی به ارائه فعالیت در حوزه مطالبه گری و احیای امر به معروف و نهی از منکر بپردازند.

رئیس مجمع کانون‌های فرهنگی، تبلیغی استان اردبیل، هیئت مذهبی هیئت النور اردبیل را از فعال‌ترین هیئات استان در امر به معروف و نهی از منکر در فضای حقیقی و مجازی معرفی کرد و گفت: تمامی هیئات مذهبی استان با همکاری روحانیون، مداحان و هیئت امنای مساجد در احیای شعائر دینی و ارزش‌های اسلامی به ارائه فعالیت می‌پردازند اما برای توسعه بخشی و ایجاد انسجام در فعالیت‌ها باید برنامه‌ریزی و ارائه محتوای فرهنگی انجام شود تا فعالیت‌ها بازخورد مطلوبی داشته باشند.

حجت الاسلام غلامی برپایی نمایشگاه با موضوع امر به معروف و نهی از منکر در مناطق مختلف شهر را از فعالیت‌های مؤثر در احیای این فریضه واجب فرهنگی برشمرد و افزود: نمایشگاه با محوریت تبیین اهمیت امر به معروف و نهی از منکر در روزهای تاسوعا و عاشورا در پیاده راه عالی قاپو و نیز در دهه دوم محرم در محوطه مسجد اعظم و نیز در دهه سوم محرم در محله پیر مادر اردبیل برگزار شود تا با تولیدات بصری و عکس نوشته‌های پر محتوا به تبلیغ و اشاعه ارزش‌های اسلامی بپردازیم.

وی به ظرفیت عظیم روحانیون مستقر، امامان محله و ائمه جماعات در احیای امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: دبیران ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات باید به این مسئله توجه جدی داشته و مطالبه‌گری کنند و با همکاری ۱۵۰ نفر از امامان محله و طرح روحانیون مستقر و بهره‌مندی از محتوای سامانه تبلیغی «شمع» در مرکز استان و نیز روستاهای اطراف در اجرای این طرح فرهنگی اهتمام جدی داشته باشند.

امامان محله بازوی توانمند ستاد امر به معروف و نهی از منکر در جامعه

در ادامه حسین توانا دبیر مجمع کانون‌های فرهنگی تبلیغی استان اردبیل در سخنانی امامان محله را رؤسای شورای امر به معروف و نهی از منکر در محلات و مساجد عنوان کرد و گفت: هدف از تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در هیئات مذهبی و محلات ایجاد ایجاد ساز و کار قانونی است که هیئت امنا و پایگاه‌های مساجد زیر پرچم امر به معروف به مطالبه گری بپردازند.

وی به مسئله حجاب و عفاف در احیای امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: ما قصد داریم در امر حجاب و عفاف با همت اهالی محلات فرهنگ سازی کرده و این امر را در دهه احیای امربه معروف و نهی از منکر آغاز و در محلات نهادینه سازی کنیم.

ترویج فرهنگ حجاب و عفاف محور فعالیت‌های هیئات مذهبی بانوان

در این جلسه سارا حقی مسئول امور فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی اردبیل از آمادگی هیئات مذهبی خواهران در ارائه محتوای فرهنگی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر در مراسم عزاداری ماه محرم خبر داد و گفت: خواهران مبلغه و حوزوی به عنوان سخنران به مجالس عزاداری در ماه محرم و صفر اعزام می‌شوند که تبیین اهداف قیام عاشورا و اهمیت رعایت حجاب و عفاف از عمده مباحث ارائه شده توسط این سخنرانان است که در فریضه امر به معروف و نهی از منکر نیز به بیان مطالب خواهند پرداخت.

حقی بر ضرورت توانمندسازی رابطین امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت: مروجین فرهنگی و آمرین به معروف و ناهیان از منکر در حوزه حجاب و عفاف باید با آموزش‌های لازم در جذب جوانان و ایجاد جو صمیمی به ترویج فرهنگ حجاب و عفاف پرداخته و در کاهش بدحجابی در جامعه مؤثر باشند.

مسئول امور فرهنگی بانوان از آمادگی این مجموعه در اعزام مبلغین در حوزه حجاب و عفاف و امر به معروف و نهی از منکر خبر داد و گفت: برای پاسخگویی به شبهات و بیان مسائل دینی، می‌توانیم با استفاده از ظرفیت حوزه علمیه و بانوان توانمند حوزوی در مناطق مختلف سطح شهر در قالب غرفه و نمایشگاه فرهنگی به سوالات بانوان پاسخ دهیم.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار