انتقاد معاون استاندار مرکزی از استنکاف طلافروشان از اجرای قانون

معاون سیاسی استاندارمرکزی گفت: طلافروشان موظفند اموال و طلای خود را در سامانه ثبت کنند اما در این زمینه استان دچار انفعال شده است.
- اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک، بهنام نظری ‌در کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان مرکزی اظهار داشت: کمیسیون به دنبال جلوگیری از قاچاق و ضربه به تولید و سرمایه‌های کشور است اما نباید به بهانه مبارزه با قاچاق مردم را به اضطرار بیندازیم، هر طرحی قرار است اجرایی شود باید نارضایتی در آن به حداقل برسد و رضایتمندی مردم در هر اقدامی بایدحاصل شود، نباید این اعتراضات مردم به ویژه در ایام نزدیک به انتخابات سبب نارضایتی مردم و در نتیجه عدم حضور مردم در انتخابات شود. 

وی در ارتباط با ثبت طلا و جواهرات و فلزات گرانبها در سامانه، افزود: طلافروشان موظفند که اموال و طلای خود را در سامانه ثبت کنند اما در این زمینه استان دچار انفعال شده است، قانون مصوب شده عقبه کارشناسی دارد و این عدم تمکین قابل پذیرش نیست و باید دلیل این تعلل را بررسی کنیم و شاید کوتاهی از سوی مسئولان بوده است، این مسئله باید به صورت ویژه دنبال شود و عبور از این موضوع قابل اغماض نیست. 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: هفته پیش رو برای صنف طلا فروشان آموزش برگزار شود و اداره صمت استان تا هفته آینده برنامه توجیهی خود به صنف طلافروشان را اعلام کنند که ثبت سامانه صورت گرفته است یا خیر و قطعا با این موضوع برخورد لازم انجام می‌شود. ابزار قانونی در دست است و جای مماشات نیست و حتی در صورت عدم تمکین پلمب واحد صنفی را دنبال خواهیم کرد. 

نظری با اشاره به تامین سوخت گلخانه‌های فاقد پروانه بهره‌برداری بیان کرد: در صورتی که جهادکشاورزی فعالیت کشت‌های گلخانه‌ای را تایید کند باید سوخت و گاز آنها فراهم شود، لزوما یک دوره به گلخانه‌های فاقد پروانه، سوخت داده شود و اگر پروانه بهره برداری را دریافت نکردند در نهایت سوخت نباید به آنها ارائه شود.

صنفی که امسال کمترین مالیات را پرداخت کرد صنف طلا فروش بود

اتابکی، دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در این نشست اظهار داشت: کمترین صنفی که امسال مالیات پرداخت کرد صنف طلا فروش بوده اما بیشترین سود مربوط به این صنف بوده است، اگر تا به امروز ثبت صورت نگرفته به دلیل مباحث مالیاتی است و این عدم ثبت در سامانه مصداق فرار مالیاتی است. 

وی افزود: امروز کشور یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان لوازم خانگی است اما برخی از واحدهاب صنفی در شهر اراک اقدام به فروش لوازم خانگی با مارک ال جی و سامسونگ دارند و تصور مردم از  کالای ایرانی را تخریب می‌کنند که باید انبارهای این فروشندگان شناسایی با آنها برخورد شود، تولید داخل نیازمند حمایت است و نباید اجازه فروش کالا با برند خارجی به واحدهای صنفی داده شود.

اموال تملیکی استان مرکزی نیازمند همکاری و همیاری سایر دستگاه‌هاست

مهدی قربانی، سرپرست اموال تملیکی استان مرکزی نیز در این نشست اظهار داشت: دو مرتبه انهدام به میزان 10 تن از کالاهای کود و سم به شرکت تخصصی امحا ارسال شد و یک امحا نیز هفته آینده انجام می‌شود، اموال تملیکی استان در حال تعیین تکلیف پرونده‌ها است، این اداره کل درگیر کمبودهای مختلف است، خالی کردن انبار نیازمند رای دادگستری است و هم اکنون یک سری از پرونده‌های حجیم در دادگستری است و اگر آرای آنها اخذ شود، ساماندهی انبار را دنبال خواهیم کرد. 

وی افزود: محوطه برای نگهداری کالای قاچاق نداریم و بسیاری از کالاهای قاچاق کشف شده بلاتکلیف باقی مانده و ناچار به نگهداری در انبار هستیم حتی امکان نگهداری خودروهای کشف شده وجود ندارد. برای حنل کالاهای قاچاق اگر فاکتور رسمی که مورد تایید سازمان حسابرسی باشد ارائه شود نیز اداره کل اموال تملیکی هزینه آن را پرداخت می‌کند. 

سرپرست اموال تملیکی استان مرکزی تصریح کرد: به دلیل کمبود نیرو امکان حضور نیروهای اداره برای بارگیری این کالاها از شهرستان‌ها و نقاط مختلف استان و حمل به اراک وجود ندارد و این امر نیازمند همکاری و همیاری سایر دستگاه‌هاست. 

سدالله بنی اسدی، معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان مرکزی در این نشست اظهار داشت: در مرکز استان نیز 70 درصد بازرسی از واحدهای صنفی فعال در حوزه طلافروشی انجام شده و تذکرات لازم جهت ثبت اموال در سامانه ارائه شده است، اما تا به امروز ثبتی در سامانه انجام نشده و متاسفانه این عدم تمکین را در سطح کشور شاهد هستیم. 

در هفت ماهه امسال 186 کارت هوشمند سوخت مسدود شده است

جمشیدی، مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان مرکزی نیز اظهار داشت: سامانه سدف دولت را ملزم کرد که توزیع گاز مایع و سوخت از طریق سامانه انجام شود، اما نقد اینجاست که شرکت پخش فرآوره‌های نفتی نیز حلقه آخر است که باید ورود  کند و متولی باید کار خود را به درستی انجام دهد و برای برخورد با تخلفات باید مسئولان نظارتی و تعزیرات و غیره ورود داشته باشند.

وی افزود: در هفت ماهه امسال 186 کارت هوشمند سوخت مسدود شده و جریمه سخت شده است، حتی برخی از جایگاه داران به علت فروش سوخت آزاد تا 200 میلیون تومان نیز جریمه شده‌اند. 

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان مرکزی تصریح کرد: امروز هیچ مشکلی برای تامین سوخت و گاز مایع برای کشاورزان که عمدتا به دنبال پر کردن گاز پکنیکی با سیلندرهای دو تا 5 کیلو هستند، وجود ندارد و هیچ محدودیتی برای کشاورزان قائل نشده است.قبل از راه اندازی بستر الکترونیکی و سامانه 4 هزار تن گاز مایع در استان توزیع می‌گردید اما هم اکنون به یک هزار و 200 تن رسیده است و مشخص نیست که تا پیش از این باقی مانده این چهار هزار تن چه سرنوشتی داشت. 
میزان تولید در سامانه تجارت برای ما مهم است، اگر میزان تولید در سامانه تولید تجارت ملاک قرار گیرد ساماندهی صورت میگیرد بنابراین باید به دستگاه متولی باید تاکید شود که اطلاع کافی در اختیار کارکنان خود قرار دهند 

جمشیدی بیان کرد: اگر میزان تولید در سامانه جامع تجارت ملاک قرار گیرد در بحث سوخت نجات پیدا می‌کنیم متاسفانه با عدم همراهی مدیران متولی با کارشناسان برآورد سوخت شرکت‌ها هستیم و خودرو در اختیار قرار نمی‌دهد و مدیران ظاهرا با مسئله قاچاق سوخت بیگانه هستند، هر دستگاهی بخواهد در قالب پیمانی اقدام کنداین ظرفیت وجود دارد کارت سوخت‌ها را مسدود کنیم.

استان مرکزی رتبه پنجم کشور در حوزه کشت گلخانه‌ای

علی صفری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در این جلسه اظهار داشت: سیاست جهاد کشاورزی افزایش کشت گلخانه‌ای است و استان مرکزی رتبه پنجم کشور در این حوزه را داراست و حتی درصورت وجود آب، مجوز فعالیت گلخانه‌ها حتی تا 300 متر نیز ارائه می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت گلخانه‌های فاقد پروانه بهره برداری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این گلخانه‌ها تولید دارند از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی تقاضا می‌شود با ارائه نامه از سوی جهاد کشاورزی سوخت این گلخانه‌ها را تامین کند. 

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار