به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، میر هاشم موسوی شامگاه چهارشنبه در جریان بازدید از شعبه تأمین اجتماعی شهرستان پارسآباد با تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) اظهار کرد: در مکتب اهل بیت درسآموخته عشق و وفاداری هستیم و به یقین نهضت امام حسین (ع) زمینه اعتلای نظام اسلامی را فراهم کرده است.
وی به سه بخش سرمایهگذاری، درمان و بیمه تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: در دولت سیزدهم با پرهیز از نگاه و رویکرد شعاری سعی بر این است تا مشکلات مردم را به صورت میدانی و ملموس مورد توجه قرار داده و در حل مشکلات آن گام برداریم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: وظیفه ما است که به تبع سیاست دولت و روحیه شخص رئیس جمهور به عنوان دستگاه خدماترسان با سفر به مناطق مختلف کشور و سرکشی از طرحها و پروژههای متعدد به صورت میدانی ارتقای خدمترسانی را در حوزه تأمین اجتماعی زمینهساز شویم.
موسوی افزود: ما باید بر اساس واقعیتها و درک شرایط مردم بخشهای تخصصی خودمان را گسترش داده و ارائه خدمات در مناطق نابرخوردار را ارتقا دهیم.
وی به سابقه فعالیت خود در حوزه فقر اشاره کرد و ادامه داد: منطقه نابرخوردار، منطقهای است که در مسیر توسعه درست مدیریت نشده در حالی که نعمات و مواهب خدادادی در این مناطق بسیار فراوان است.
موسوی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: باید با نگاه تحولی و جهادی این ضعفها و کاستیها را برطرف کنیم تا همه مردم کشورمان از امکانات مناسب بهرهمند شوند.
وی اضافه کرد: در کنار فعالیتهای جهادی در مسیر تحولآفرینی ما به جهاد تبیین در ارائه خدمات نظام اسلامی به مردم نیاز داریم تا زمینه برای انتقال دستاوردهای مهم نظام اسلامی فراهم آید.
موسوی با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها ۲۰ درصد مردم کشور تحت پوشش بیمه بودند، بیان کرد: به برکت انقلاب اسلامی و تلاش مجاهدانه مسئولان این میزان هم اکنون به ۷۲ درصد پوشش بیمه اجتماعی رسیده است.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: این پوشش امنیت، آرامش، آسایش و رضایت مردم را به همراه داشته و قطعاً حرکتهای ما در این حوزه باید با سرعت برای جلب رضایت مردم ادامه پیدا کند.
موسوی تصریح کرد: اگر قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها ۲۰ مرکز درمانی در کشور داشتیم، امروز این تعداد به ۳۸۰ مرکز درمانی ارتقا یافته و سعی ما بر این است تا با نگاه عادلانه فاصلههای ایجاد شده را به حداقل برسانیم.
وی بحث سرمایهگذاری و توجه به نظام اقتصادی را با همراهی هلدینگهای اقتصادی یادآور شد و گفت: سازمان تأمین اجتماعی دارای ۹ هلدینگ تخصصی است که یکی از این هلدینگها مربوط به صنایع عمومی، دامپروری و کشاورزی است.
موسوی ظرفیت منطقه مغان را بینظیر در سرمایهگذاری این بخش توصیف کرد و افزود: باید از این ظرفیت با هدف سرمایهگذاری گروه شستا استفاده کرد.
وی پیشنهادات ارائه شده در حوزه سرمایهگذاری کشت و صنعت و پایاب سد خداآفرین را یادآور شد و خاطرنشان کرد: امیدواریم این برنامهریزیها و هدفگذاریها در کوتاهترین زمان به نتیجه برسد.
موسوی احداث شعبه جدید را بدون معطلی در پارسآباد یادآور شد و اضافه کرد: امیدواریم شعبه حاضر به فضای بیمارستان ارس پارسآباد ارتقا یافته و با ظرفیت ۹۶ تخت در بیمارستان تأمین اجتماعی پارسآباد شاهد ارائه خدمات مطلوبتر و کیفیتر باشیم.
وی بیان کرد: برخلاف سالهای گذشته رویکرد دولت نگاه به ظرفیتهای داخل کشور است و سعی ما بر این بوده تا در ۱۰ ماه استقرار دولت سیزدهم بخش عظیمی از بدهیهای تأمین اجتماعی را به بانکها پرداخت کنیم.
موسوی افزایش یک میلیون نفری بیمهشدگان را در یک سال اخیر یادآور شد و ادامه داد: با وجود شرایط کرونایی و تحریمها کار ارزشمندی در سازمان انجام شده و ما موفق شدیم عمده بدهیهای سازمان را پرداخت و به دوره استقراض از بانک پایان دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: ۹۶ درصد بدهیهای سازمان تأمین اجتماعی به بانکها تسویه شده و ما موفق شدیم تا پرداختیهای خودمان را به صورت منظم انجام دهیم.
موسوی تصریح کرد: از بیستم تا سیام هر ماه سازمان تأمین اجتماعی ۳۳ هزار میلیارد تومان پرداختی حقوق و مزایا را انجام میدهد در حالی که بودجه برخی از وزارتخانهها کمتر از سه هزار میلیارد تومان است.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: ما تلاش میکنیم تا در خدمت بیمهشدگان و جامعه هدف باشیم و قطعاً ارائه خدمات در این حوزه با قوت بیشتری ادامه پیدا کند.