به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از تبریز، مهدی خضری در آیین تکریم و معارفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی، با اعلام اینکه وضعیت ناوگان مسافری جاده ای کشور به هیچ عنوان مساعد نیست، گفت: اکنون ناوگان مسافری کشور در بخش جاده ای به پنج هزار دستگاه اتوبوس جدید نیاز دارد.
وی افزود: چنانچه تعداد پنج هزار دستگاه اتوبوس جدید به این ناوگان اضافه شود، می توان تعادل نسبی بین عرضه و تقاضا در حمل و نقل جاده ای مسافری ایجاد کرد.
سرپرست معاونت حمل ونقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور فرسودگی ناوگان اتوبوسرانی برون شهری را یکی از عوامل مهم در افزایش تعداد تصادفات جاده ای و به تبع آن رشد روز افزون تلفات جاده ای در کشور بیان و اظهار کرد: باید اذعان کنیم که سن و عمر ناوگان حمل و نقل مسافری ایران زیاد است و باید در سریع ترین زمان ممکن و با ارایه تسهیلات مختلف نسبت به نوسازی آن اقدام کرد.
خضری از همراهی مجلس شورای اسلامی برای نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور قدردانی کرد و یادآور شد: بر اساس قانون بودجه سال 1404، برای سال آینده اعتبارات و تسهیلات ویژه ای برای اضافه کردن تعداد یکهزار دستگاه اتوبوس جدید در نظر گرفته شده است که امیدواریم این تعهد در زمان مقرر تحقق یافته و عملیاتی شود.
وی گفت: افزایش یکهزار دستگاه به ناوگان مسافری جاده ای کشور برای سال آینده از محل واردات و تولیدات داخلی خواهد بود.
سرپرست معاونت حمل ونقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به جابجایی 600 میلیون تن انواع کالا توسط ناوگان حمل و نقل باری کشور، بر لزوم نوسازی و از رده خارج کردن خودروهای سنگین و کامیون های باری فرسوده تاکید کرد و افزود: اکنون برای هر پنج دستگاه کامیون در کشور یک بار وجود دارد که به هیچ عنوان با استانداردهای جهانی سازگاری نیست و شرایط پیچیده ای را برای حوزه حمل و نقل بار ایجاد می کند.
خضری افزایش نارضایتی بین رانندگان را از آثار همخوان نبودن بار و کامیون در کشور بیان و اضافه کرد: بر این اساس با اسقاط یک دستگاه کشنده، مجوز واردات یک دستگاه کشنده دیگر فراهم شده است و در همین راستا مساله بومی گرایی در استان ها نیز حذف شده و نباید این اتفاق بیفتد.
وی، آذربایجان شرقی را یکی از استان های بسیار مهم و تاثیرگذار در حوزه حمل و نقل جاده ای برشمرد و با بیان اینکه وجود 14 هزار کیلومتر راه در این استان نشان دهنده چنین اهمیتی است، گفت: وجود 2 مرز زمینی شامل گمرک جلفا و نوردوز ، وجود 27 هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل باری و مسافری و همچنین 35 هزار نفر راننده، ایجاب می کند رسیدگی موثر و کافی به این حوزه صورت بگیرد.
سرپرست معاونت حمل ونقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور هوشمند سازی جاده ها را یکی از اولویت های معاونت حمل ونقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور دانست و یادآور شد: آذربایجان شرقی به دلیل برخورداری از حجم بالای ناوگان و راننده و راه های اصلی و روستایی باید در این رابطه پیشتاز باشد.
به گزارش ایران اکونا به نقل از تسنیم، اروجعلی علیزاده با حکم معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به عنوان سرپرست معاونت فنی و راه روستایی این سازمان منصوب شد.
غلامرضا رسولزاده به عنوان سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجانشرقی فردا معارفه شد که پیش از این معاون راهداری این اداره کل بود.