مجتبی راعی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن تأکید بر لزوم تقویت حوزه صادرات کاشان اظهار داشت: راهاندازی گمرک در شهرک کارگاهی و آغاز واردات از جمله مواد اولیه و مورد نیاز برای تولیدکنندگان از جمله مباحثی است که باید هدف گذاری و عملیاتی شود.
سرپرست فرمانداری ویژه کاشان ضمن اشاره به صادرات 183 هزار تن کالا به ارزش 173 میلیون دلار از گمرک کاشان طی هشت ماه نخست سال جاری و توانمندی این شهرستان در حوزه صادرات افزود: مجموعه گمرک در منطقه ویژه اقتصادی کاشان عملیات ساختمانی آن اجرا شده است.
وی با بیان اینکه مجموعه گمرک کاشان در نیمه اول سال آینده به بهرهبرداری میرسد، افزود: ساختمان گمرک جدید کاشان در شهرک کارگاهی در محدوده مقابل شهرک فتح المبین با 6 هزار و 600 متر فضا در حال آمادهسازی است.
راعی با بیان اینکه آمادهسازی گمرک کاشان مقدمه رویه واردات کالا به کشور از گمرک کاشان را عملیاتی خواهد کرد، تاکید کرد: آغاز به کار گمرک در شهرک کارگاهی، مشکلات شهرکهای صنعتی در صادرات و واردات کالا را تسهیل میکند.
وی ضمن اشاره به دیگر مزایای ایجاد گمرک در شهرک کارگاهی کاشان خاطرنشان کرد: تاسیس ساختمان گمرک در این منطقه از هزینههای سنگین تحمیل شده به تولید کنندگان جلوگیری میکند که خود تسهیلگری مهم در امر تولید خواهد بود.
ایجاد زیرساختهای الکترونیکی در 14 گمرک بوشهرسرپرست فرمانداری شهرستان کاشان ضمن اشاره به گستردگی فعالیت گمرک کاشان گفت: 15 انبار اختصاصی در کاشان، نطنز، مشکات و بادرود تحت نظارت گمرک کاشان فعالیت دارند که توسعه این انبارها در کاهش هزینه های صنایع موثر بوده است.