به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، سید حامد عاملی صبح یکشنبه در نشست بررسی روند پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ در استان اظهار کرد: با هدف حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی ۱۸۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره ۱۸ در سطح استان اردبیل پرداخت میشود.
وی خاطرنشان کرد: بانکهای عامل باید در پرداخت تسهیلات از محل تبصره ۱۸ برای سرمایهگذاران و کارآفرینان تلاش مضاعفی را انجام دهند تا ما بتوانیم در بخشهای کشاورزی، گردشگری، صنعتی و حوزههای فرهنگی و ورزشی این تسهیلات را با پشتیبانی و حمایت همهجانبه مسئولان و مدیران دستگاههای اجرایی به متقاضیان طرحهای اشتغالزا پرداخت کنیم.
استاندار اردبیل ضرورت تقویت و توسعه زیرساختها در شهرکهای صنعتی را یادآور شد و تصریح کرد: در شهرک صنعتی مشگینشهر تعدادی از سرمایهگذاران که طرحهای تولیدی جدیدی دارند، نیازمند تأمین برق هستند که قرار شد با هماهنگی مدیریت توزیع برق استان این تقاضای سرمایهگذاران تأمین شود.
عاملی گفت: در سال مالی جاری تاکنون ۶۹۳ میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه در این استان پرداخت شده است که برای بهرهمندی حداکثری استان از این تسهیلات در فرصت باقیمانده باید تلاش بیشتری شود.
وی افزود: با توجه به مدت اندکی که تا پایان شهریور در خصوص جذب این تسهیلات باقی مانده لازم است دستگاههای اجرایی به ویژه بانکها بهترین استفاده را برای جذب حداکثری این تسهیلات بهعمل آورند.
استاندار اردبیل ادامه داد: در سالجاری نیز با ابلاغ سهمیه استان در پرداخت تسهیلات از محل تبصره ۱۸ منابع مورد نیاز به طرحهای نیمهتمام و تولیدی و صنعتی اشتغالآفرین اختصاص یافته که شرکتهای دانشبنیان در اولویت هستند.
عاملی با اشاره به آخرین وضعیت پرداختی تسهیلات از این محل به تولیدکنندگان و سرمایهگذاران افزود: طرحهای اقتصادی ایجادی، توسعهای و نیمه فعال و راکد که نیازمند تأمین منابع مالی هستند، از این ردیف تسهیلات بهرهمند شده تا امکان بازگشت آنها به چرخه تولید و افزایش اشتغالزایی فراهم آید.
وی با بیان اینکه طرحهای تولیدی بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی، گردشگری و حتی فرهنگی و ورزشی شامل تبصره ۱۸ هستند، اضافه کرد: برخی بانکها توانستهاند بیش از سهمیه ابلاغی از محل تسهیلات تبصره ۱۸ جذب داشته باشند که بررسی حضوری و پیگیری ویژه برای جذب تسهیلات باقیمانده دارای اهمیت است.
عاملی گفت: تزریق این منابع به استان اردبیل در توسعه واحدهای تولیدی و رونق اقتصادی حائز اهمیت بوده و بررسی مشکلات متقاضیان برای دریافت این تسهیلات ضروری است.
وی افزود: همکاری بانکها به ویژه بانکهای خصوصی برای پرداخت این تسهیلات مهم بوده و تسریع در همکاری بانکهای خصوصی از مرکز کشور پیگیری میشود.