استاندار زنجان:جذب سرمایه صندوق توسعه اولویت دستگاه‌های اجرایی استان باشد

گروه استان‌ها - استاندار زنجان گفت: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها برای جذب سرمایه برای صندوق توسعه استان تلاش مضاعف کنند.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از زنجان، محسن افشارچی در نخستین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان در سال 1401 با موضوع اشتغال جوانان با اشاره به نعمت حیات که از بزرگترین نعمت‌های خداوند است اظهار داشت: از بزرگترین نعمت جامعه جوانان و نیروی جوانی آنها است و هیچ چیزی قابل مقایسه با آن نیست زیرا انرژی جوان باید در جامعه وجود داشته باشد تا جامعه به رشد و شکوفایی برسد.

وی گفت: حضور جوانان در جامعه از چند لحاظ امری مثبت تلقی می‌شود، نخست اینکه جوانان دلی پاک دارند و به راحتی قابل تسخیر نیستند، زیرا با گذشت سن بازگشت بسیار سخت است و دوم اینکه در جوانی می توان همه چیز را ساخت و باید جامعه از وجود و ظرفیت جوانان جامعه به بهترین شکل استفاده کند.

استاندار زنجان افزود: برخلاف اغلب مدیران، جوانان محافظه کار نیستند و باید تلاش شود از نیرو، انرژی، فکر و خلاقیت جوانان به بهترین نحو استفاده شود و باید در تمام حوزه‌ها جوانان پای کار آورده شوند تا مشکلات جامعه با کمک آنها حل شود.

وی به اصلاح قیمت‌ها در حوزه آرد و نان اشاره کرد و گفت: ابتدای امر شروع این کار، سخت و مشکل به نظر می‌رسید اما با ورود جوانان این کار  تسهیل پیدا کرد و در حال حاضر به بهترین شکل در استان در حال اجرا است.

استاندار زنجان: خانواده‌ها مسائل اقتصادی را مانعی بر فرزندآوری تلقی نکنندبذرپاش: صندوق توسعه ملی به خزانه دوم دولت‌ها تبدیل شده استاستفاده از شیوه های مختلف سرمایه گذاری و درآمدزایی در صندوق توسعه ملی

افشارچی به فروش نفت اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه فروش نفت سخت و پیچیده شده می‌توانیم با اتکا به فکر، ایده و انرژی جوانان از این پیچ اقتصادی نیز عبور کنیم.

وی عنوان کرد: کار مسئولان تسهیل‌گری است و درحوزه اشتغال، آن را به عنوان مسئله و هدف نمی‌دانیم و به فکر تولید هستیم و در حال برنامه‌ریزی برای رسیدن به این هدف هستیم.

استاندار زنجان به بخش‌خصوصی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه بخش خصوصی در حوزه اشتغالزایی فعال‌تر شده و امیدوار هستیم وضعیت اشتغال در این بخش نیز بهتر شود.

وی تصریح کرد: برای ‌صندوق توسعه استان در سال گذشته اعتبارات خوبی جذب نشده، اما در سال‌جاری مسئولان دستگاه‌های اجرایی باید تلاش مضاعف داشته باشند که جذب اعتبار داشته باشند و خود بنده شخصاً وارد این کار خواهم شد.

افشارچی‌ افزود: بانک‌ها به خصوص بانک‌های دولتی استان باید همراهی خوبی در جذب سرمایه‌گذاری برای صندوق توسعه استان داشته باشند. ‌ 

طیب جعفری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اشتغال همواره مورد توجه بوده است گفت: در گذشته هدف از اشتغالزایی و خروجی آن افزایش تعداد شاغلین بوده و اشتغال به عنوان خروجی اصلی تلقی می‌شد و برنامه‌ها مورد ارزیابی قرار نمی‌گرفت.

وی افزود: در حال حاضر با به روز شدن برخی قوانین، اشتغال جزیی از خروجی حوزه اقتصاد تلقی می‌شود.

جعفری با اشاره به برنامه‌ریزی برای رشد اقتصادی 8.7 درصد  استان زنجان گفت: برای رسیدن به این رشد برنامه‌ها ازحوزه تولید و رشد اقتصادی، اشتغال را هدف گذاری کرده که جوانان در این هدف‌گذاری مد نظر هستند.

وی به آموزش نیروهای جوان متخصص اشاره و بیان کرد: از طریق بهره‌وری می‌توان به رشد پیش بینی شده رسید و با توجه به احتیاج دستگاه‌های اجرایی برای نیروهای متخصص، در پروژه‌های جدید با تفاهم‌نامه با  سازمان فنی‌حرفه‌ای استان، درخصوص آموزش‌ نیروها  این کاردرحال اجرا است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان به طرح‌های سه‌گانه اشتغال جوانان اشاره کرد و گفت: طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار برای گروه سنی 15 تا 23 سال، طرح کارورزی برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها، مشوق‌های بیمه‌ای کارفرمایی در قالب پرداخت حق بیمه سهم کارفرما برای گروه های سنی 22 تا 38 سال است.

وی به سامانه جستجوی شغل اشاره و عنوان کرد: این سامانه فرصتی برای جستجوی شغلی برای کارجویان و کارفرمایان است که می‌تواند در آن ثبت نام کرده واز ظرفیت‌ها و فرصت‌های شغلی موجود در آن استفاده کنند.

در ادامه جلسه علی آذر پیوند رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان با اشاره به این که رسالت پارک علم و فناوری، اشتغال برای جوانان است گفت: با توجه به مشکلات بسیار  پارک علم و فناوری استان، در حال حاضر این پارک برای بقا می‌جنگد و تلاش دارد شرکت‌های موجود را حفظ کند.

وی با اشاره به این‌که پارک استان از نظر تعداد شرکت در کشور نفر یازدهم است افزود: اما پارک علم و فناوری استان زنجان، از نظر دریافت بودجه آخرین پارک است.

آذر پیوند به مشکل فضای پارک علم و فناوری زنجان اشاره و تصریح کرد: در حاضر  پارک زنجان با 120 متر فضا با چهار اتاق و 66 شرکت در حال کار است که به علت کمبود فضا با مشکلات عدیده ای مواجه هستیم.

وی افزود: به کمک معاونت علمی و فناوری در حال احصا مشکلات پارک ‌ها هستیم تا بتوانیم با راه اندازی آنها باعث اشتغال زایی شویم و هزینه صندوق پارک علم و فناوری را از سه میلیارد به 33 میلیارد تومان افزایش دهیم.

رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان گفت: تلاش می‌کنیم شرکت‌های پارک را ارتقا دهیم و آموزش‌های هدفمند ارائه دهیم و در نهایت بتوانیم استارتاپ‌های استان را با ادبیات واقعی بالا ببریم.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار