دن ابرهارت از شرکت کاناری ال ال سی در مقاله ای برای فوربس نوشت: تحلیلگران معتقدند تقاضای قوی در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ فراگیر خواهد بود. علاوه بر انتظاراتی که برای تقاضای قوی وجود دارد، همچنان ابهامات قابل توجهی در خصوص توافق هسته ای ایران و آمریکا وجود دارد به خصوص پس از این که واشنگتن و لندن در ادعایی ایران را متهم کرده اند در حمله اخیر به یک نفتکش دست داشته اند.
نفتکش مرسر استریت تحت کنترل رژیم صهیونیستی هفته گذشته در نزدیک سواحل عمان هدف حملات پهپادی قرار گرفت که در جریان آن دو نفر از خدمه کشته شدند.
ایران دست داشتن در این حمله را تکذییب کرده اما این رویداد ممکن است تاثیر منفی روی مذاکرات هسته ای داشته باشد که مدتی است متوقف شده است. هفته گذشته آمریکا به دولت جدید ایران هشدار داد که شرایط بهتری را پیشنهاد نخواهد کرد. آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا هم هشدار داد مذاکرات نمی تواند برای همیشه ادامه پیدا کند.
بنابراین چشم انداز بازگشت نفت ایران به بازارهای رسمی دورتر شده و از فشار نزولی بر قیمتها کاسته است. معامله گران احتمال بازگشت نفت ایران به بازارهای جهانی را در نظر گرفته بودند و اکنون این احتمال ضعیف شده است. در این بین انتظارات برای کاهش بیشتر سطح ذخایر نفت آمریکا از قیمتها حمایت کرده است.
بر اساس گزارش اویل پرایس، جیووانی استونوو، تحلیلگر موسسه یو بی اس اظهار کرد: نگرانیهای مربوط به کرونای دلتا بازارهای نفت را در هفته های آینده نوسانی نگه می دارد اما همزمان افزایش پروازهای هوایی در سراسر اروپا و آمریکا از تقاضا برای نفت پشتیبانی میکند.
قیمت نفت که روز دوشنبه بیش از سه درصد ریزش کرده بود، در معاملات پرنوسان روز سه شنبه به روند نزولی خود ادامه داد و بهای معاملات نفت برنت با ۳۲ سنت کاهش، به ۷۲ دلار و ۵۷ سنت در هر بشکه رسید و معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۵۵ سنت کاهش، ۷۰ دلار و ۷۰ سنت شد.
انتهای پیام