آلمان عملیات نیروی دریایی خود در دریای سرخ را بررسی می‌کند

وزارت دفاع آلمان بعد از حمله به کشتی‌های تجاری حامی رژیم صهیونیستی در دریای سرخ از طرف یمن اعلام کرده که درخواست آمریکا برای استقرار نیروی دریای خود در دریای سرخ را مورد بررسی قرار می‌دهد.
- اخبار بین الملل -

به گزارش ایران اکونا به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "پاسایر نویه پرسه" در مطلبی نوشت: دولت آلمان درخواست ها برای استقرار نیروی دریایی در دریای سرخ را بررسی می کند.

حملات پیاپی یمنی‌ها به کشتی‌های بازرگانی که به مقصد سرزمین‌های اشغالی در حرکت هستند، باعث اختلال در تجارت بزرگ‌ترین شرکت‌های کشتیرانی دنیا به خاطر عدم اطمینان نسبت به امنیت عبور از دریای سرخ شده است.

پس از حمله به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ، شرکت‌های کشتیرانی مرسک و هاپاگ-لوید فعلاً به کشتی‌های خود اجازه عبور از کانال سوئز را نمی‌دهند.

سخنگوی شرکت کشتیرانی هاپاگ-لوید مستقر در هامبورگ به خبرگزاری آلمان گفت که وضعیت روز دوشنبه دوباره تصمیم گیری خواهد شد. شرکت کشتیرانی دانمارکی مرسک گفت که به شدت نگران تشدید وضعیت امنیتی در جنوب دریای سرخ و خلیج عدن است. این شرکت اعلام کرد: حملات اخیر نگران کننده است و تهدیدی قابل توجه برای ایمنی دریانوردان است.

اخیرا کشتی باری هاپاگ-لوید "الجسره" در تنگه بین یمن و جیبوتی مورد حمله قرار گرفت. سخنگوی این شرکت کشتیرانی گفت: خسارات مادی رخ داد اما خدمه آسیبی ندیده‌اند. به گفته وی به ویژه کانتینرها آسیب دیدند اما ساختار کشتی تحت تأثیر قرار نگرفت.

در این شرایط یک سخنگوی وزارت دفاع آلمان گفت که چند روز پیش ایالات متحده آمریکا از نیروی دریایی آلمان درخواست کرد که آیا می‌تواند در دریای سرخ پشتیبانی کند. وی گفت: این درخواست در حال حاضر در حال بررسی است و مطمئناً با همه دستگاه های مسئول در دولت مطرح خواهد شد.

به گفته جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا ایالات متحده با جامعه بین‌المللی، شرکای منطقه‌ای و سراسر جهان برای یافتن راه حل هایی برای مقابله با این تهدید کار می کند. وی گفت: ما در حال تشکیل ائتلاف هستیم. به ادعای وی یمنی‌ها تهدیدی قابل توجه برای آزادی دریانوردی، کشتی‌رانی تجاری و تجارت مشروع در امتداد شریان حیاتی در باب المندب و دریای سرخ هستند.

از زمان آغاز جنگ غزه، یمن بارها با هواپیماهای بدون سرنشین و موشک به مواضع رژِیم صهیونیستی حمله کرده است. آنها همچنین کشتی‌هایی از هر ملیتی را که به سمت سرزمین های اشغالی حرکت می‌کنند، «هدف قانونی» نیروهای مسلح خود اعلام کردند تا زمانی که نوار غزه غذا و داروی مورد نیاز خود را دریافت کند.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان هم در جریان بازدید از وونستورف در نزدیکی هانوفر گفت: در حال حاضر در حال بررسی درخواست و گزینه‌های موجود در این باره هستیم. اما ما هنوز به پایان آزمایش نرسیده‌ایم.

یکی از مهمترین مسیرهای کشتیرانی جهان در امتداد سواحل یمن به و از کانال سوئز در مصر می گذرد. این کانال دریای مدیترانه را به دریای سرخ متصل می کند و کوتاه ترین مسیر دریایی را از آسیا به اروپا فراهم می کند. حدود 10 درصد کل تجارت جهانی از دریای سرخ می گذرد.

در این میان "ماری اگنس استراک زیمرمن"، رئیس کمیته دفاعی پارلمان آلمان از حزب دولتی لیبرال دموکرات هم از مشارکت احتمالی نیروی دریایی آلمان در حفاظت از حمل و نقل دریایی در دریای سرخ حمایت کرد.

وی پس از حمله به یک کشتی باری کانتینری متعلق به شرکت کشتیرانی هاپاگ-لوید آلمان در این منطقه دریایی، در گفتگویی با خبرگزاری آلمان گفت: ما باید با نیروی دریایی و همراه با شرکای بین‌المللی در حفاظت از این کشتی‌ها شرکت کنیم.

استراک زیمرمن گفت: منطقی است که همه کسانی که وابسته به حمل کالاهایشان از طریق دریای سرخ هستند در این امر شرکت کنند. این شامل کشتی های شرکت های اروپایی نیز می شود. وی از همه کشورهای اروپایی خواست در چنین عملیاتی مشارکت کنند.

آلمان مجددا کنترل‌های مرزی با لهستان، چک و سوئیس را تمدید کردبیش از دو سوم شهروندان آلمانی نگران افزایش قیمت انرژی در سال 2024 هستند

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار