به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بیتالله برقراری امروز در حاشیه برگزاری همایش ملی روستائیان و عشایر در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه 15 مهر به عنوان روز روستا و عشایر نامگذاری شده است، اظهار کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر این فرصت را مغتنم دانست و در راستای معرفی بیشتر صندوق، این همایش را برگزار کرده است.
وی با اشاره به سابقه شکلگیری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: سابقه تاسیس این صندوق به 17 سال بر میگردد که جامعه هدف صندوق، کشاورزان، روستائیان و عشایر و همچنین جمعیت شهرهای زیر 20 هزار نفر هستند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با اشاره به خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: پرداخت مستمری، کارافتادگی، بازنشستگی و همچنین پرداخت مستمری به بازماندگان از جمله خدماتی است که توسط صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان و عشایر ارائه میشود.
وی با اشاره به تشکیل این صندوق در سال 1384 خاطرنشان کرد: بیمهشدگان و بازنشستگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، خدمات درمانی خود را از سازمان بیمه سلامت دریافت میکنند که در حال حاضر یک میلیون و 500 هزار نفر بیمه شده فعال و 2 میلیون و 500 هزار نفر بیمه شده فعال غیر فعال و عضو صندوق هستند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر همچنین با اشاره به اینکه 160 هزار بازنشسته از خدمات بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر بهره میبرند تصریح کرد: یکی از برنامههای صندوق ارائه خدمات بیمه تکمیلی به بیمه شدگان است که بر همین اساس در فاز نخست این طرح به صورت پایلوت در سه استان همدان، اصفهان و آذربایجان شرقی اجرا خواهد شد و در ادامه پس از رفع نواقص احتمالی این طرح به صورت کشوری اجرا خواهد شد.
برقراری گفت: بر همین اساس در فاز اول 40 هزار نفر از 160 هزار بازنشسته صندوق بازنشستگی روستائیان و عشایر در سه استان آذربایجان شرقی، اصفهان و همدان از خدمات درمان بیمه تکمیلی بهره خواهند برد.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح پوشش بیمه جدید در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر تصریح کرد: همزمان با دهه کرامت و در قالب قرارگاه کرامت پوشش بیمهای افراد جدید آغاز شده است و امیدواریم در بازه زمانی تعیین شده این تعداد تحت پوشش بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر قرار بگیرند.