آقای عظمایی با اشاره به اجرای طرح نظارت ویژه ایام پایان سال و ماه مبارک رمضان همزمان با سراسر کشور در استان گفت: مرحله مقدماتی طرح نظارت ویژه بر بازار از ۱ تا ۱۵ اسفند بیشتر معطوف به اطلاع رسانی و هماهنگی با دستگاههای مرتبط است.
آقای عظمایی افزود: مرحله عملیاتی از ۱۵ اسفند تا ۲۴ فروردین سال آینده با تمرکز بر روی بازرسی و با هدف اعمال کنترل بر کالاها و خدمات پرمصرف اجرا میشود و برنامه ریزیهای لازم برای برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم در تبریز و ۱۹ شهرستان استان انجام شده است.
وی با بیان این که در ایام پایان سال ۶۰۰ غرفه نمایشگاهی در تبریز برپا میشود ادامه داد: تاریخ برگزاری ۹ نمایشگاه در شهرستانها تعیین شده و تمام شهرستانها موظف به اجرای دستورالعمل ابلاغ شده در خصوص برگزاری نمایشگاههای پایان سال هستند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت بهره گیری از ظرفیت فروش فوقالعاده کالاها و خدمات در ایام پایانی سال گفت: در طرح نظارتی اولویت این اداره کل گزارشهای دریافتی از مردم است چون که تجربه نشان داده هر چقدر به دنبال گزارش مردمی برویم میزان تخلفیابی افزایش یافته و نسبت بازرسی به تشکیل پروندههای ارسالی به تعزیرات در این حوزه بیشتر و دقیقتر است.
آقای عظمایی افزود: گشتهای مشترک بازدارندگی زیادی دارد که در این زمینه گشتهای مشترک با همکاری تعزیرات حکومتی سازماندهی شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: در طرح نظارت ویژه تمرکز بر روی بخشهای پوشاک، شیرینی و شکلات، بنکداران مواد غذایی، آجیل، کیف و کفش و سایر کالاهای پرمصرف است.
وی موضوع کالارسانی به نمایشگاهها در استان را مهم دانست و افزود: در برگزاری نمایشگاه ها انتظار مردم نیز از ارائه خدمات افزایش مییابد امیدواریم با یک کار جمعی بتوانیم علاوه بر تامین میوه شب عید و بسیاری از اقلام مورد نیاز مردم مانند گوشت مرغ و گوشت قرمز خدمات مناسبی ارائه دهیم.
باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز