به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، فریبرز نیاستی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه از فعالیت صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج در استان خبر داد و اظهار داشت: این یکی از برنامههای خوب مجلس است که برای افزایش حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج کشور با 5 هزار میلیارد تومان اعتبار در سال 1401 کلید خورد.
وی با تاکید بر اینکه اعتبار کشوری صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج در سال 1402، به 7 هزار میلیارد تومان رسید، تصریح کرد: این رقم بودجه برای سال 1403 به 9 هزار میلیارد رسیده و خوشبختانه تامین منابع مالی به خوبی انجام شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه برای هر بیمار خاص و صعبالعلاج تحت پوشش صندوق سالانه 50 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است، گفت: بیماران بر اساس استادی که ارائه میدهند بر اساس قوانین، هزینه آن به بیماران پرداخت میشود.
نیاستی افزود: در صورتی که هزینه بیماران خیلی بالا باشد، مکاتباتی با دستگاههای بالا دستی انجام داده و 50 میلیون بعدی را هم تامین میکنیم.
وی از نشان دار شدن بیماران تحت پوشش برای دریافت خدمات صندوق خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از 49 هزار نفر از بیماران نشاندار شدند. نشاندار شدن یعنی بیمار در هر کجای کشور که وارد سیستم بهداشتی درمانی میشود از مزایا و قوانین حاکم بر تعرفههای بیماران صعبالعلاج بهرهمند میشوند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه 107 گروه بیماری جزو صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج است، تصریح کرد: با پیگیریهای چندین ماهه در رابطه با درمان بیماران سرطانی که نیاز به رادیوتراپی دارند، خدمات رادیوتراپی در مرکز خیریه مهدیه، برای بیماران تحت پوشش بیمه سلامت به صورت کاملا رایگان انجام میشود. اولین استانی هستیم که این خدمت را ارائه میدهیم.
نیاستی، عنوان کرد: هزینه 40 جلسه درمان رادیوتراپی برای بیماران مبتلا به سرطان معادل 340 میلیون تومان است که برای بیماران زیر پوشش صندوق سلامت کاملا رایگان است.
وی افزود: مرکز خیریه مهدیه هم 22 درصداز کل مبلغ را در هر بیمار تخفیف دادند که با این کار، صندوق ما توانست بیماران زیادی را پوشش دهد.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه با بیماران بسیاری مواجه بودیم که برای تامین دارو و درمان خود مشکل داشتند، گفت؛ خوشبختانه توانستیم به این بیماران کمک کنیم و ارتباط مالی بین بیمار و موسسه و بیمار و پزشکان را قطع کنیم تا بیمار فقط درگیر بیماری خود باشد نه هزینههای آن.
نیاستی بیان کرد: ما شروع تفاهمنامه با رادیوتراپی مهدیه را شروع کردیم که قدم اول را برای بیمه شدگان سلامت برداریم و با پیگیریها بتوانیم برای تامین اجتماعی و مسلح هم خدماتی داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه خط مشی بیمه سلامت، اجرای کامل پوشش جمعیتی بیمه همگانی است، عنوان کرد: از یک میلیون و 740 هزار نفر جمعیت استان یکمیلیون و 75 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت استان هستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان، خاطرنشان کرد: افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه درمانی نیستند، میتوانند همراه با مدارک هویتی به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد و دفاتر بیمه سلامت شهرستانها مراجعه کنند و ثبت نام شوند.
نیاستی با بیان اینکه حق بیمه برای دهک یک تا 5 جامعه به صورت رایگان است، گفت: هزینه برای دهک 6 فقط 20 درصد، برای دهک 7، 30 درصد و برای دهک 8 هم 40 درصد و دهک 9 نیز 50 درصد و برای دهک دهم پرداخت 100 درصد هزینه است.
وی با اشاره اینکه 652 هزار و 500 نفر به صورت رایگان تحت پوشش صندوق روستاییان ما هستند، گفت: صندوق ایرانیان نیز 237 هزار نفر عضو تحت پوشش دارد که تا دهک 5 رایگان است. بیش از 68 هزار نفر همتحت پوشش صندوق سایر اقشار هستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان بیان کرد: از یک میلیون و 75 هزار جمعیتی که در استان تحت پوشش سلامت هستند بیش از 850 هزار نفر بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش صندوق بیمه سلامت هستند و از نظر مزایا و تعهدات درمان یکسان هستند.
نیاستی از پرداخت بروز مطالبات داروخانه ها، مراکز درمانی و آزمایشگاههای سطح استان خبر داد و عنوان کرد: بدهی داروخانههای بخش خصوصی را تا پایان اسفند تسویه کردیم و فروردین را هم این روزها تسویه میکنیم.