70 میلیارد تومان برای زیرساخت‌های بخش صنعت در گلستان اختصاص یافت

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با بیان اینکه 190 تا 200 واحد راکد در استان داریم که به دنبال حل مشکلات آنها در ستاد تسهیل هستیم، گفت: در سفر 70 میلیارد تومان برای زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی اختصاص یافت.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از گرگان، درویشعلی حسن زاده در بازدید از دفتر خبرگزاری تسنیم در استان گلستان اظهار داشت: برای نظارت بیشتر بر بازار در وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه‌ریزی برای نصب کیو آر کد دو بعدی در حال انجام است تا مردم از این طریق تخلفات واحد‌های صنفی را اطلاع‌رسانی کرده و در امر نظارت کمک کنند.

وی درباره فعالیت‌های واحد‌های صنفی تأکید کرد: عمده فعالیت واحد‌های تولیدی استان در بخش صنایع تبدیلی و محصولات کشاورزی، صنایع شیمیایی، پتروشیمی، صنایع سلولزی و معدنی است و حدود 15 درصد ذغال سنگ کشور در استان تولید می‌شود، ظرفیت خوبی داریم و صنایع جدید هم در حال احداث است که تعدادی امسال و تعدادی هم سال‌های آینده وارد چرخه تولید می‌شوند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان تصریح کرد: در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولیدی سال گذشته 730 مصوب داشتیم که 300 مورد در بخش تسهیلات بوده و بقیه در حوزه مشکلاتی مانند مالیات و بیمه واحدها بوده است.

استاندار بوشهر: مشکلات واحدهای صنعتی استان برطرف شودتصویب آیین‌نامه‌های حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال‌آفرین در حوزه‌های اقتصاد، علوم و صنعتزمین برای ایجاد شهرک‌صنعتی در برخی شهرستان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد نیست

وی درباره مصوبات سفر رئیس جمهور به گلستان هم گفت: در حوزه سفر 70 میلیارد تومان برای زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی اختصاص یافت.

حسن زاده همچنین درباره واحدهای راکد و غیرفعال استان گلستان هم تاکید کرد: 190 تا 200 واحد راکد در استان داریم که به دنبال حل مشکلات آنها در ستاد تسهیل هستیم تا مشکلات این واحدها را حل کنیم و به عرصه  تولید بازگردانیم.

وی در ادامه با بیان اینکه در طرح هدفمندی اجرا شده چهار قلم کالا قیمت‌گذاری شد که یک‌سری کالاها نیز متاثر از این کالاها بود که قیمتش تغییر کرد، افزود: برخی کالاها محصولات پتروشیمی بودند که کاهش قیمت پیدا کردند و برخی از اقلام کالاها و مواد اولیه قیمت‌های آنها متاثر از قیمت جهانی بوده که در این راستا درج قیمت مصرف‌کننده را آغاز کردیم و مشکلاتی بود که آنها را به وزارتخانه ارائه دادیم و تصمیماتی گرفته شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان تصریح کرد: درج کد شناسه، درج قیمت مصرف کننده و تولید کننده و ثبت فاکتور در سامانه جامع از موارد بودی که تصمیم‌گیری و اجرا شد که حدود 700 قلم کالا مشمول شدند که حتما درج قیمت‌ها انجام شود.

حسن‌زاده درباره حوزه نظارتی هم گفت: در حوزه نظارتی هم چند دستگاه متولی امر هستند که باید یک هم‌افزایی صورت بگیرد البته نظارت‌هایی داریم مانند گشت‌های مشترک با اصناف و جهاد داریم اما مردم باید در بحث نظارت کمک کنند و روی هر واحد صنفی کیو آر کد دو بعدی نصب می‌شود که مردم تخلف را ثبت می‌کنند و ما رسیدگی می‌کنیم.

وی درباره وضعیت صادرات استان هم گفت: صادرات استان گلستان رو به رشد است و هم در توسعه بازار روند رو به رشدی داریم و هم در کارگروه‌های توسعه اقتصادی به دنبال ارتباط با کشورهای همسایه هستیم که نمونه آن نشست شانگ‌های، نشست‌ها با روسیه، ترکمنستان و قزاقستان اتفاق افتاده است.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار