به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی ظهر امروز در چهاردهمین جشنواره تجلیل از کارآفرینان برتر استان کرمان با تاکید بر لزوم تغییر مسیر اقتصاد کشور در تامین مالی، اظهار داشت: ساختار تامین مالی در اقتصادی کشور از بانک محور باید به سمت سرمایهمحور برود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حدود 60 درصد از واحدهای راکد و نیمه فعال استان کرمان مشکل منابع مالی دارند گفت: این درحالی است که طرحهای آنها سودآور است.
وی با اشاره به اینکه برای رفع مشکل منابع مالی واحدهای راکد و نیمه فعال میتوان از ظرفیت بازار سرمایه استفاده کرد افزود: پیشنهاد کردیم مالیات بر عملکرد بنگاههای اقتصادی از سال آینده کاهش یابد.
استاندار کرمان: پیگیر حل مسائل پنجره واحد سرمایهگذاری استان کرمان هستمجزئیات نشست رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و رئیس بنیاد شهید/ از راهاندازی بیمارستان 700 تختخوابی تا ایجاد زائرسرای مرقد شهید سلیمانیاستاندار کرمان: گردشگری استان کرمان باید رونق گیردشهباز حسنپور رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه کارآفرینان همانند رزمندهای که میدان نبرد در حال جهاد است در عرصه اقتصادی تلاش میکنند اظهار داشت: کارآفرین با تلاش خود باعث موفقیت خود و دیگران شدند.
وی با ابراز تاسف از اینکه از فرصتهای استان برای رفاه عموم مردم استفاده نکردیم گفت: صدها شرکت منابع عظیمی را از استان کرمان میبرند و منابع مالی و درآمدهای مالیاتی آنها در استان نیست.
رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان با بیان اینکه آمادگی شفافسازی و معرفی همه این شرکتها را دارم افزود: شرکت مبنا یکی از این شرکتها است که بیش از 5 هزار میلیارد در استان پروژه دارد و نه تنها یک ریال از این پولها در استان کرمان نیست که بیشتر نیروهای این شرکت نیمه خصوصی هم غیربومی هستند.
وی با اشاره به اینکه عدم دسترسی به منابع مالی کافی یکی از مشکلات استان است، گفت: هر شرکتی که قصد فعالیت در کرمان دارد، باید از همان ابتدا حسابهای بانکی خود را به استان منتقل کرده و از این طریق درآمدهای مالیاتی او را به استان بیاوریم.
حسنپور با بیان اینکه باید قوانین مزاحم بر سر راه کارآفرینان شناسایی شده و آنها را حذف کنیم ادامه داد: در کشورهای پیشرفت حدود 70 درصد تصمیمات کارآفرینان میگیرند در حالی که در ایران برعکس 70 درصد تصمیمات توسط سیاسیون گرفته میشود.