محسن دارابی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به چهار اولویت مهم سازمان صمت اظهار داشت: راهاندازی طرحهای نیمهتمام، تأمین مالی طرحها، احیای واحدهای راکد و تکمیل ظرفیت تولیدی واحدهای موجود اولویتهای سازمان صمت است که در استان کرمانشاه نیز مورد توجه قرار گرفته است.
وی عنوان کرد: هماکنون از 870 واحد صنعتی در استان وجود دارد که 100 واحد آن راکد و تعطیل است و برنامهریزی شده تا پایان سال 20 واحد تولیدی و پنج واحد معدنی فعال و به چرخه تولید بازگردد و این در حالی از ابتدای سال تاکنون 10 واحد صنعتی راکد در استان کرمانشاه احیا شده است.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: تا پایان امسال قرار است برای احیای واحدهای راکد تعیین شده 1200 میلیارد تومان سرمایهگذاری شود تا از این طریق اشتغال 250 نفر در استان فراهم شود.
45 واحد تولیدی راکد استان سمنان به چرخه تولید بازگشته استبسیج مهندسین صنعتی فارس 74 واحد تولیدی را عارضهیابی کردنددارابی گفت: علاوه بر احیای واحدهای راکد امسال تأمین منابع مالی 40 واحد تولیدی و صنعتی، اتمام و تکمیل چند طرح نیمهتمام با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد و پیگیری و تکمیل چند طرح مهم صنعتی در نظر گرفته شده که کرمانشاه سعی کرده حتی بیش از هدفگذاری و برشی که وزارت برای استان تعریف کرده، برای خود تعهد ایجاد کند.
وی افزود: برای اینکه فاصله استان کرمانشاه را با استانهای صنعتی در بحث سرمایهگذاری صنعتی کاهش دهیم باید مشوقهای معنادار ایجاد کنیم تا سرمایهگذار ترغیب شود در این استان سرمایهگذاری کند.
دارابی با اشاره به اینکه محدودیتهای تأمین انرژی که برای برخی از واحدهای تولیدی ایجاد شده باید برداشته شود عنوان کرد: از بند "پ" ماده 32 قانون احکام دائمی که به این نکته اشاره دارد استانهایی که نرخ بیکاری بالاتر از میانگین کشوری دارند مشمول 20 سال معافیت مالیاتی هستند، استفاده کنیم.
مدیرکل صمت استان کرمانشاه افزود: سال گذشته 11 شهرستان مشمول این معافیت مالیاتی شد و امیدواریم شهرستانهای کرمانشاه، صحنه و دالاهو نیز به آن اضافه شود.