19 درصد ایجاد اشتغال خراسان جنوبی باید برای فارغ‌ التحصیلان دانشگاهی رقم بخورد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: برای سال 1403 تعهد اشتعال استان 9 هزار و 528 نفر  است که 19 درصد آن باید در اشتغال فارغ‌ التحصیلان دانشگاهی رقم بخورد.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از بیرجند، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، جواد اشرفی در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان خراسان جنوبی، اظهار داشت: برای سال 1403، تعهد اشتعال استان 9 هزار و 528 نفر  است که 19 درصد آن باید در اشتغال فارغ‌ التحصیلان دانشگاهی رقم بخورد.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: در این جلسه با همفکری دستگاه‌های اجرایی استان که متولیان اشتغال هستند و نیز بسیج سازندگی و بنیاد علوی که ستاد اجرایی را برعهده دارند سهم هر دستگاه‌ از این میزان اشتغال مشخص شد که باید برای محقق شدن آن تلاش کنند. 

وی با اشاره به پیشنهاد بسیج سازندگی مبنی بر راه‌‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی در استان، عنوان کرد: دهکده اقتصاد مقاومتی همانند مراکز آموزشی است، اما با رویکردی متفاوت که در این کارگروه مطرح و مصوب شد. این طرح را بسیج سازندگی با سه دستگاه تخصصی جهاد کشاورزی، میراث و پارک علم و فناوری مورد ارزیابی قرار می‌دهد و در نهایت برای اینکه بدانیم چه زیرساخت‌‌هایی مدنظر است کارگروه زیربنایی باید آن را دنبال کند.

اشرفی درباره اقدامات توسعه‌ای تجارت خارجی در استان، گفت: با هم‌افزایی دستگاه‌ها بالغ بر 607 میلیون دلار صادرات کالا داشته‌ایم که از نظر ارزشی بیش از 42 درصد نسبت به سال قبل رشد داشته است.

وی درباره صادرات قطعی کالا از استان افزود: با توجه به تعهدی که تعیین شده صادرات قطعی کالا از استان بالغ بر 120 میلیون دلار بوده که بیش از 170 میلیون دلار محقق شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی جزو گمرکات برتر از حیث انتخاب ترانزیت مقصد به کشور افغانستان است، بیان کرد: بیش از 15 هزار کامیون فقط کالای ترانزیتی را به استان حمل کردند.

اشرفی با بیان اینکه از فرصت‌های اقتصادی که در حوزه خراسان جنوبی رقم می‌خورد باید استفاده کرد تصریح کرد: برای استفاده از ظرفیت حمل‌نقل و ترانزیت کریدور غرب به شرق که از بندرعباس به سمت ماهیرود می‌آید، مقرر شده اتاق بازرگانی، راهداری و میراث فرهنگی برای ایجاد مجتمع‌های خدمات رفاهی از منطقه دیگ رستم تا خوسف چند مکان مشخص کنند. 

وی خاطرنشان کرد: مقرر شد هر جلسه‌‌ای با حضور فرماندار یک شهرستان و مدیران سه دستگاه صمت، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی برگزار شود. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: هدف این است که ایده‌‌های توسعه اقتصادی هر شهرستان را همراه با برنامه عملیاتی به کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان ارائه دهند تا شاهد برنامه منسجمی در توسعه اقتصادی استان باشیم.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار