جواد پشتیبان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تایباد اظهارداشت:به دلیل فراهم نبودن زیرساختهای مناسب در فعالیت 16 معدن تایباد که بیشتر آن معادن سنگ گرانیت است اختلال ایجاد شده و غیرفعال شدن 16 معدن به نوعی باعث بیکاری بخش زیادی از جوانان این منطقه شده است.
وی افزود: در حال حاضر 31معدن در تایباد فعال هستند که 16 معدن به دلیل نداشتن زیرساختهای مناسب ،توجیه اقتصادی برای ادامه کار ندارند چرا که فعالیت معادن در هر منطقه نیازمند اعتباراتی برای تجهیزات و ماشینآلات معدنی است.
پشتیبان تصریح کرد: با توجه به این که شهرستان مرزی تایباد هیچ کارخانه صنعتی و تولیدی ندارد، معادن فرصت خوبی برای ایجاد اشتغال به شمار میرود و اگر معدنی در این شهرستان غیرفعال شود، سبب بیکار شدن جوانان زیادی میشود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت تایباد عنوان کرد:حمل و نقل یکی از دغدغه های مهم سرمایه گذاران معادن محسوب میشود چرا که به دلیل نبود صنایع فراوری سنگ گرانیت در تایباد تولیدات معادن باید به استانهای همجوار حمل شود.
55 واحد صنعتی و معدنی راکد در استان خراسان جنوبی فعال شد"توسعه یکباره 5000 معدن" بمب تخریبگر زیستگاههای حیات وحش است!خراسان جنوبی در حوزه پروانه اکتشاف معدن رتبه نخست کشور را داردوی اظهارکرد: ذخایر معدنی شهرستان تایباد 17 میلیون تن است و سالانه 5/1 میلیون تن انواع مواد و کانیهای معدنی از معادن فعال در تایباد استخراج میشود.
پشتیبان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 15 معدن شامل 7معدن سنگ آهن، 4معدن سنگ گرانیت، 2 معدن سنگ لاشه، یک معدن سیلیس و یک معدن فلدسپات در بخشهای کارگری و فنی مهندسی فعالیت دارند که زمینه اشتغال 500 نفر را فراهم کرده است.