مهدی عمرانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در گرگان با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی در محرومیتزدایی اظهار داشت: بیش از 530 گروه جهادی در مناطق محروم و کمبرخوردار استان مشغول اقدامات مختلف عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و غیره هستند.
وی افزود: ما در کنار رسالت پاسداری خود، به امر محرومیتزدایی و رفع مشکلات مردم توجه ویژهای داریم و توانستیم با حضور گروههای جهادی در این مناطق خدمات ماندگار و ارزشمندی در حوزه آبرسانی، مدرسهسازی، ساخت خانه محروم و غیره انجام دهیم.
مسئول بسیج سازندگی سپاه نینوای استان گلستان گفت: یکی از اقداماتی که بسیج سازندگی جزو برنامهها و اولویتهای خود قرار داده است، ایجاد نمایشگاههای دائمی تولیدات عرصههای اقتصاد مقاومتی است. این اتفاق در شهر گرگان انجام شده و در حال حاضر تولیدکنندگانی که در این عرصهها فعالیت دارند، میتوانند در فروشگاه و نمایشگاه دائمی که در روزهای اخیر افتتاح شده است، محصولات خود را عرضه کنند.
عمرانی بیان کرد: در دیگر شهرهای استان نیز به دنبال راه اندازی این نمایشگاههای دائمی هستیم تا تولیدکنندگان دغدغه کمتری برای فروش محصولات خود داشته باشند.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات 460 میلیارد تومانی به متقاضیان در استان گفت: بیش از 10 هزار عرصه اقتصاد مقاومتی در استان در این سالها ایجاد شده که بیش از 17 هزار نفر را صاحب شغل کرده است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه نینوا استان ادامه داد: بسیج سازندگی علاوه بر این، اقدامات مختلفی را برای رفع موانع تولید و همچنین بهبود وضعیت معیشتی کشاورزان را در دستور کار قرار داده است.
وی یکی از این برنامهها را طرح « آبخیز تا جالیز» عنوان کرد و توضیح داد: این طرح با هدف احیای 300 قنات با مشارکت قرارگاه محرومیتزدایی امام حسن مجتبی (ع) و دستگاههای اجرایی از جمله جهادکشاورزی از سال گذشته آغاز شده و تلاش ما این است تا در مدت سه سال این قناتها را احیا کنیم.