به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرنگار مهر، سعید رشنوادی روز سه شنبه در جلسه هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت اقتصاد در ایلام بیان کرد: اربعین یک حرکت بزرگ مردمی بود که در این حرکت عظیم، دستگاههای وزارت تابعه امور اقتصادی و دارایی سنگ تمام گذاشتند.
وی با اشاره به اینکه گمرک در این حرکت عظیم نقش مهمی ایفا کرد، افزود: بانکهای دولتی هم برای اربعین در بحث خدمات رسانی در موکب ها همکاری کردند، که جای تقدیر و تشکر دارد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه دستگاههای تابعه وزارت امور اقتصاد و دارایی به عنوان معین شهرستان ملکشاهی برای خدمات رسانی انتخاب شده بودند، افزود: جلسات مختلفی در این زمینه برگزار و بانک ملی، امور مالیاتی و اداره دارایی استان در این زمینه همکاری و کمک کردند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی ایلام با اشاره به اینکه هفته گذشته مشکلات دستگاههای تابعه وزارت اقتصاد و امور دارایی در استان با وزیر اقتصاد مطرح شده است، افزود: یکی از موارد مهم مطرح شده، بحث انتقال اداره گمرک از مهران به مرکز ایلام بود.
وی تصریح کرد: قرار است ساختمانی برای کارهای اداری گمرک در مرکز استان در نظرگرفته شود.
رشنوادی با اشاره به مشکلات ساختمان بیمه ایران در مرکز ایلام، بیان کرد: این مشکل نیز با وزیر اقتصاد مطرح شده و درصورت تامین اعتبار خرید ساختمان جدید در دستور کار قرار میگیرد.
مصارف بانکها بیشتر از منابع آنهاست
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی ایلام تصریح کرد: بانکهای دولتی استان مظلوم واقع شدهاند، چراکه مصارف آنها بیشتر از منابع آنهاست. طبق قانون باید ۸۰ درصد منابع مصرف شود ولی در استان ایلام، ۱۳۰ درصد منابع بانکی هزینه شده است.
وی اظهار کرد: انتقال پروندههای مالیاتی شرکتهای بهره برداری نفت و گاز از استان کرمانشاه به ایلام نیز با توجه به تولید ۹۵ درصد نفت و گاز جزو مشکلات مطرح شده با وزیر اقتصاد بود.
رشنوادی بیان کرد: سیاست دولت کار و کرامت، کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی است و بهترین جایگزین برای درآمدهای نفتی، درآمدهای مالیاتی است.
وی با اشاره به اینکه ۴۷ درصد منابع دولت از طریق مالیات تامین میشود و قرار است این سهم به ۸۰ درصد برسد، افزود: در سال جاری ۵۰ درصد درآمدهای مالیاتی در کشور محقق شده است. سیاست وزارت اقتصاد هوشمندسازی درآمدهای مالیاتی و جلوگیری از فرارهای مالیاتی و بسته شدن راههای فرار مالیاتی است.
۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ نیز در دست اقدام است
وی گفت: ۷۷۴ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ در استان بوده که ۶۰۵ میلیارد تومان آن محقق و پرداخت شده است.
رشنوادی با اشاره به اینکه ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ نیز در دست اقدام است، افزود: ۴۰۰ میلیارد تومان این میزان متعلق به بانک ملت و ۱۰۰ میلیارد تومان متعلق به بانک ملی برای طرحهای پتروپالایش دهلران و پتروشیمی هلیلان است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی ایلام افزود: یکی دیگر از اقدامات بانکهای استان پرداخت تسهیلات فرزندآوری است که جزو الزامات قانون بودجه است که تاکنون ۷۲۱ میلیارد تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان پرداخت شده است.
وی گفت: میزان اعتبار اسناد خزانه اسلامی در استان ۵۱۰ میلیارد تومان بوده و ۱۰۰ درصد اسناد در استان پرداخت شده است.