به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، سید محمود حسینی پور بیان کرد: مبنای اطلاعات و آمار را نباید به سمتی ببریم که بتوانیم بودجه بیشتری بگیریم، بلکه آنچه اهمیت دارد حقیقت مسئله است و میخواهیم آمارها به دقت در سامانه جامع اطلاعات استان ثبت شود.
وی با بیان اینکه آمارها نباید حدودی و میانگین باشد، ادامه داد: هنوز در برنج و مرکبات با تعدد آمار مواجهیم و این موضوع، برنامهریزیهای ما را در بخش تولید و صادرات با مشکل و چالش روبهرو میکند.
استاندار مازندران با انتقاد از اینکه نمیشود همواره در جلسات گفته شود که قرار بود این بشود و آن بشود، تصریح کرد: اینکه چه کاری انجام شده یا در حال انجام است و اینکه کار در مرحله عملیاتی قرار گرفته برای ما اهمیت دارد.
حسینیپور از تمام دستگاههای اجرایی، سازمانها و نهادهای استان خواست تا اطلاعات مربوط به مجموعه خود را برای ثبت در سامانه جامع اطلاعات استان آماده کنند و این کار پیش از پایان سال به طور کامل اجرا شود.
وی ادامه داد: 1403 باید سال پایان ثبت دستی و سنتی اطلاعات و آمارهای ادارات باشد و پس از آن تمام دادهها به صورت برخط، متقن، قابل اتکا و قابل استناد در داشبورد مدیریتی مدیران قرار بگیرد.
استاندار مازندران با بیان اینکه کمترین دادههای آماری را در بخش کشاورزی داریم؛ تأکید کرد: خارج از سامانه اطلاعات نباید خدمات داده شود؛ این یعنی همه چیز در چارچوب خودش قرار بگیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران اعلام کرد: در بخش مرکبات آمار درستی نداریم؛ گاهی 2.5 میلیون تن، گاهی 2.7 میلیون و گاهی نیز از تولید 3 میلیون تن مرکبات در استان صحبت میشود، در حالیکه هر کدام برنامهریزی جداگانهای میخواهد.
حسن خیریانپور همچنین گفت: در مازندران بیش از 500 واحد سورتینگ و سردخانه داریم و از این واحدها نیز فقط 70 سرمایهگذار عضو اتحادیه سورتینگداران استان هستند.
وی ادامه داد: 115 هزار بهرهبردار در بخش باغداری داریم اما تعداد افرادی که عضو اتحادیه باغداران استان هستند به 20 هزار نفر هم نمیرسد.
به گزارش ایران اکونا به نقل از تسنیم، سامانه جامع اطلاعات مازندران به متولیگری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان طراحی شده و در حال ثبت دادههای آماری دستگاههای اجرایی است.