پوشش بیمه‌ایی درمان ناباروری افزایش یافت

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با اشاره به دسترسی عادلانه امکانات درمان ناباروری در مراکز دولتی و خصوصی، گفت: این اداره کل با مراکز ناباروری مشتاق، بیمارستان میلاد،
- اخبار استانها -

گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمدحسین صفاری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به افزایش پوشش درمان ناباروری، اظهار داشت: به منظور اجرای سیاست‌های جمعیتی مقام معظم رهبری و افزایش نرخ جمعیت کشور، پوشش بیمه‌ای خدمات درمانی ناباروری در تعهدات سازمان بیمه سلامت قرار گرفت.

وی افزود: حمایت از زوج‌های نابارور از اولویت‌های مهم اداره کل بیمه سلامت استان اصفهان است که در اسناد بالادستی قانون جوانی جمعیت و حمایت از نهاد خانواده هم به آن اشاره شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با بیان اینکه این اداره کل عزم جدی در اجرای این سیاست‌ها دارد، گفت: در حال حاضر هزینه‌های درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند و با در دستور کار قرار گرفتن اجرای این قانون توسط دولت سیزدهم، به منظور دسترسی عادلانه به خدمات درمانی ناباروری چتر حمایت بیمه سلامت بر سر زوج‌های نابارور گسترده شد.

وی ادامه داد: با تحت پوشش خدمات درمانی تخصصی ناباروری و پرداخت هزینه‌های خدمات درمانی ناباروری تا سقف 90 درصد علاوه بر حفظ و رشد سلامتی خانواده و سلامت مادر و کودک، تامین سلامت نوجوانان و جوانان نیز محقق می‌شود.

صفاری تصریح کرد: این ظرفیت برای زوج‌های نابارور فراهم شده که در طول یک سال از سه دوره خدمات درمان ناباروری در تعهد بیمه سلامت با پوشش بیمه‌ای در بخش دولتی و خصوصی استفاده کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با اشاره به دسترسی عادلانه امکانات درمان ناباروری در مراکز دولتی و خصوصی، اظهار داشت: این اداره کل با مرکز ناباروری مشتاق اصفهان و بیمارستان میلاد اصفهان در بخش خصوصی و مرکز درمان ناباروری حضرت مریم بیمارستان شهید بهشتی اصفهان و بیمارستان شهید بهشتی کاشان در بخش دولتی قرارداد همکاری منعقد کرده و تمامی بیمه‌شدگان این سازمان برای استفاده از خدمات ناباروری می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند.

وی افزود: این ظرفیت برای زوج‌های نابارور فراهم شده که در طول یک سال از سه دوره خدمات درمان ناباروری در تعهد بیمه سلامت با پوشش بیمه‌ای 90 درصد تعرفه بخش دولتی در مراکز ناباروری دولتی 70 درصد تعرفه خصوصی در مراکز خصوصی و خیریه استفاده کنند.

صفاری خاطرنشان کرد: از ابتدای خرداد ماه جاری ارسال اسناد باروری و ناباروری بیمه شدگان سلامت اجرایی شده و بیمه‌شدگان برای دریافت هزینه‌های درمانی خود نیاز به مراجعه به اداره کل را ندارند و در همان مرکز درمانی هزینه‌ها محاسبه و پرداخت می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با بیان اقدامات سازمان بیمه سلامت در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت، گفت: مواردی از جمله تحت پوشش بیمه‌ای قرار گرفتن درمان زوج‌های نابارور، بیمه کردن مادران باردار و شیرده و کودکان آنها تا پایان 5 سالگی بر اساس آزمون وسع، پوشش بیمه‌ای خدمات سلامت زنان، مادران باردار و نوزادان، پوشش بیمه‌ای آزمایش‌های مادر و جنین صرفا بر اساس ضوابط ماده 53 اقداماتی است که در اجرای قانون جوانی جمعیت صورت گرفته است.

وی ادامه داد: برای طرح پوشش درمان ناباروری، زوجین نابارور فاقد هرگونه پوشش بیمه پایه، با آزمون وسع باید تحت پوشش بیمه همگانی قرار گیرند و تمامی مراکز درمانی و بیمارستان‌های ارائه دهنده خدمات درمان ناباروری موظف به عقد قرارداد با سازمان‌های بیمه‌گر پایه هستند و تمدید پروانه این مراکز و بیمارستان‌ها منوط به عقد قرارداد با سازمان‌های بیمه‌گر پایه است.

صفاری تصریح کرد: هزینه درمان ناباروری در خدمات شخص ثالث مانند رحم اجاره‌ای و جنین اهدایی قابل محاسبه و پرداخت است، تعهدات سازمان‌های بیمه‌گر پایه در مراکز خیریه و خصوصی معادل 70 درصد تعرفه خیریه و خصوصی است و سهم بیمار معادل 30 درصد تعرفه آن بخش است.

30 زوج ناباور در خراسان جنوبی از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند شدندبیمه سلامت 90 درصد هزینه درمان ناباروری در کهگیلویه و بویراحمد را پرداخت می‌کندتمام پرداختی‌های بیمه سلامت زنجان به داروخانه‌ها و مراکز درمانی به‌روز است

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با اشاره به تعرفه زایمان سزارین برای بارداری حاصل از درمان ناباروری در بخش دولتی و عمومی غیر دولتی طرف قرارداد، اظهار داشت: فرانشیز 10 درصد تعرفه آن بخش‌ها و در بخش خیریه و خصوصی با فرانشیز 30 درصد تعرفه مربوط به آن بخش تحت پوشش سازمان‌های بیمه‌گر پایه است و تعهدات دارو و تجهیزات سازمان در خدمات ناباروری با سهم سازمان 90 درصد قابل محاسبه است.

وی افزود: به طور یقین با افزایش پوشش بیمه ناباروری، تعداد مراجعه زوجین نابارور به مراکز ناباروری افزایش می‌یابد.

صفاری در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر کم بودن مراکز ناباروری در استان و اقدامات انجام شده در این راستا، گفت: در حال حاضر 4 مرکز دولتی و خصوصی در استان در حال ارائه خدمات به زوجین نابارور هستند و ما هم قبول داریم که تعداد این مراکز نسبت به جمعیت کم است و از دانشگاه علوم پزشکی مطالباتی در این خصوص انجام شده تا با توجه به جمعیت استان تعداد مراکز ناباروری افزایش یابد و مشکلات زوجین نابارور برای استفاده از این مراکز به علت بعد مسافت حل شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با بیان این که تمامی افراد فاقد پوشش بیمه درمان ضروری است برای بهره‌مندی از خدمات بیمه سازمان بیمه سلامت ایران، مراجعه کنند، تصریح کرد: افراد می‌توانند با مراجعه به سامانه شهروندی این سازمان به نشانیwww.bimehsalamatiranian.ir و یا دفاتر پیشخوان دولت، تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند.

وی ادامه داد: افراد قبل از درخواست بیمه می‌توانند از طریق کد دستوری #1666* از اعتبار یا فاقد اعتبار بودن بیمه خود مطلع شوند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار